Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
super curlacious maskaram geldi kullandım gayet memnunum benim de kirpiklarim cansızdır ama çok güzel yaptı hem de gerçekten denedim 12 saate kadar kalıcı :hulya:
İnşallah bir hafta içinde kurumasın da..kullan bakalım nasıl olacak memnun kalacakmısın..resmen 2 senelik rimel gibi oldu bir haftanın içinde..
Bide ben ruj parlatıcı ne sürersem sürim bi süre sonra dudaklarım kabuk kabuk kalkmaya başlıyor.resmen koparmak zorunda kalıyorum kalkanları.yoksa iğrenç görünüyor.acaba hangi marka benim dudakların bu haline çözüm olur???
aynen katılıyorum canım 2 gün önce aldım pişman oldum berbat bişey gittim hemen degiştirdim flormarın baska rimelini aldım mavi renkte ondan memnunum
cnm ben neutrogena kullanıyorum ve herkesede tavsiye ediyorum
anneme al demiştim eczaneden kalmamış seba med aldırmış eczacı çok kotu kokuyo attım
blistex in bilyeli olanını var ama kullanmıyorum hatırlamıyorum neden ondan vazgeçtim
en iyisi yıllardır kullanırım neutrogena
avon selülit için bi spreyi bide kremi vardı almıştım almaz olaydım iğrençti al kabak sür bacaklarına aynı his hani kabak doğrarsınızda elleriniz gerilir ama yıkayınca geçer aynı öle
avon far hediye gelmişti kalıcılık sıfır çöpte
ama yıllar önce bir rujunu almıştım sene 2001 unutmam çünkü ilk rujum hala durur kabı atmamıştım bidaha alırım diye ama üretimden kaldırmışlar kokusu bile duruyo rujun o zamanlar avon oriflame çok iyi ürünlere sahipti hele oriflame in rimelleri muhteşemdi ya da daha iyisini kullanmadığımız için bize öyle geliyordu su an avon oriflame hiçbir şekilde almıyorum ve tavsiye etmiyorum
emily turkuaz rengi kalemi... acaip akıyor.......................
Anamm tanrıçacım bende bunun bi mavisi var valla yağ gibi kayıyo süper:1shok:
golden rose göz kalemleri:dilcikar:
sürümü zor,rengi istediğim gibi çıkarmıyor gözekötükedihüsotavsiye etmem
Anamm tanrıçacım bende bunun bi mavisi var valla yağ gibi kayıyo süper:1shok: