selamlar, koleston, exelance, garnie, palette gibi bilinen markaları en azndan 1 kere kullanmıştırım. bazıları hafif bir yanma yaparken bazılarında bu hiç ollmadı,
geçen gün PALETTE DELÜX açık küllü sarının kutusunun arkasındaki renk çok hoşuma gitti renk beyaza yakın, bilinen röfle setleri bile 1 saat beklemeden saç rengini açmıyor, önce portakal oluyor sonra bir daha küllü bir renge boyayıp istediğiniz rengi elde edebiliyorsunuz, bu kadar açabilirmi diye düşündüm denemek üzere aldım, hiç bir boya 2-3 tondan fazla açmıyor normalde.
eve geldim uygulama şişesine koydum karıştırdım. elime birazı sürülmüş ve iğneler batmaya başladı, :1no2: gittim yıkadım azaldı acısı. saçıma sürmekte tereddüt ettim her zamanki marka daha önce 1 kere kullanmıştım ve denemeye karar verdim. çoğunlukla loreal kullanırdım ama açmazdı rengi fazla, bunu uyguladım ve sıcak su dökülmüş gibi acıyordu :1shok: saç derisi hemen yıkadım, eğer içinde yazdığı gibi 30-45 dakika bekletseydim sonuç çok kötü olabilirdi..
ama 3 dakikada bile hızla açtı rengi koyu kumraldan sarıya eğer alerji yapmasaydı eminimki renk dedikleri kadar açılacaktı. :uhm:
sakın elinizin yumuşak yerine bileğinize sürüp bekletip denemeden saçınıza boyayı sürmeyin boşuna yazmıyor içinde.. :1hug: