- 10 Aralık 2010
- 233
- 1
- Konu Sahibi EU1
avonun süper magnify maskarası tam bi maskaralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYRICA:
L'OREAL Infallible 16 Saat durabilen dudak boyasini kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. (Hani bu gümüs kutunun icinde biri beyaz biri renkli rujlar varya, önce ruj sürülüyor sonra beyaz üstüne)
Sürdükten 15 dak sonra boya dudakta kum parca parca oluyor. Hiccc begenmedim tavsiye etmiyorum!! Sanki dudaga mum sürüyormus gibi ayni
kızlar bioblas şampuan kullandım yaklaşık 4 ay ve saçlarım deli gibi döküldü. ilk aldığımda tavsiyem üzerine alan bir arkadaşımda da aynı etki yaptı ve oda bıraktı. güya ilk ay döküyor sonra toparlıyor ama dehşet bişey.
kozmetik olarak tekin acardan aldığım ve bir sürü para verdiğim christian breton diye bir markanın ürünleri beş para etmez, hiç bir işe yaramıyor, dolapta yer işgal ediyorlar.
rimmel denilen markayı kesinlikle almayın. bu markanın fondötenini kullandıktan sonra kuru olan cilt yapım değişti ve yağlı oldu, 27 yaşına kadar sivilce çıkmayan yüzümü sivilce bastı. daha sonra başka bir arkadaşıma verdim bu fondöteni ve onunda yüzünde sivilce yaptı.
bioderma renkli güneş koruyucu aldım. kompakt fondöten tarzında olan çok güzel ama tüp şişedekini tavsiye etmiyorum.
parfümde davidoff kullanıyorum ama çok hafif,kesinlikle kalıcı değil,hemen uçup gidiyor.
şimdilerde dermalogica treatment fondötenini aldım ve bakalım gerçekten işe yarayacakmı. biraz yapış yapış ama bakacaz.
sonuç olarak herşeyde doğal olan her zaman daha iyi. yağlanmayı, gözenekleri,sivilce lekelerini kozmetiklerin değil belli başlı ilaçların yok ettiğini öğrendim ve bunu öğrendiğimden beri kozmetiklere para harcamıyorum.
eylül ayından beri gittiğim bir dermatolog var ve çok memnun kaldım. zira etrafımdaki herkes ama herkes cildin ne kadar güzelleşti diyor. eğer cildin çok problemli değilse tretin ve clyndoxil kremi haftada 2 kere yatmadan önce karıştırıp sürebilirsin. sabah kalktığında da basiscremi nemlendirici olarak kullanabilirsin. yüz temizleme için nilera okyanus sabun var onu kullanıyorum ben ve çok güzel bir ürün. fiyatıda çok uygun 11.5 tl. bunun dışında sormak istediğin olursa sorabilirsin canım. ayrıca şu sıralar kendim bulduğum bir formül var ve başarılı olduğunu gördüm: bir çay kaşığı saf gül suyu, bir çay kaşığı limon, bir çay kaşığı maden suyu ve bir çay kaşığı elma sirkesini karıştır ve sabah akşam sür. valla benim cildime iyi geldi.
rica ederim, ne demek. nilera sabun diye aratırsan internette bulursun ve pek çoğu eczanede var canım. çeşitleride var ve sen onlardan birini seçerek kullanabilirsin. eğer gözenekli, yağlı ve tek tük sivilce çıkan bir cildin varsa iyi gelir. ben kullanıyorum. diğer ilaçlarıda dediğim gibi kullanırsan iyi gelir. clyndoxil krem yağlanmayı bayağı bir azaltır. basiscrem ise tahriş olmuş deriyi hemen onarır. ellerine falan sürersen çok iyi gelir. bu ürünler çok pahalı değil. gerçekten çok uygun fiyatlı. umarım işe yarar.
Kıslar bende avonun bronz allığını(ben esmerim ve bende hiç belli olmuyo),farlarını,fondateni ve pudrasını kesinlikle tavsiye etmem..hele pudrası hiç sürmemiş gibi o kadar para verdim boşa gitti:sinifsinif:
Ben de katılıyorum canom sana Ben de esmerim bronz top allığını aldım ama yüzümde var mı yok mu belli değil.Pudrası da aynen öyle duruyor.Çok sert bir daha asla Avon almam..
ben de flormarın keçeli kalem uççlu rimelini tavsiye etmem. aldığımın ertesi günü kurudu ve çok fena gözümü acıtıyo. bir kere kullandım sadece tam bir fiyaskoydu. beyaz renkte kalem şeklinde