Saç Uzatma Yöntemleri Resimli Sinameki Kürü

:D ben böyleyim ya ne bilim :D hep böyle fessatçıyım herşeyi yanlış anlar ve alınganımdır :D :D :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: tekrar kusura bakma canım ay şaşırdım kendime haaaaaahhha :D ay ben çatlıyorum şuan Allah ta seni güldürsün kız :) :1:

Sen güldürdün valla asıl.Ay hala gülüyorum okudukça😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen güldürdün valla asıl.Ay hala gülüyorum okudukça������

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:D ayy hala şaşkınım tavrıma ya haha kendime çeki düzen vermem lazım ayy haha :D :1: :1: :1: :1: :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili hanımlar,
tam tamına 3 ay sinameki kullandım ve sonuç ilk halim incecik kısacık ve bakımsız 3 ay sonra işte bu haldeyim tekrar kullanıcam bu 3 ay yani yaz tatilinde sizce nasıl herkes çok beğendi saçımı ayı gibi olmuş diyorlar çok kalınlaşmış diyorlar düşünün annem ile beraber 7 24 evdeyiz o bile farkketti sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum eminim hepiniz biliyorsunuzdur sinameki kürünün tarifini :) yazmama gerek yok o zaman :) ayrıca sevgili hanımlar siz de anlatın bu kürü kullandıysanız ayrıca ben çok nadir sırf saçım parlasın diye barcellino saç bakım yağı sürdüm 5- 6 defa o kadar gerisi sadece sinameki kürü :) yorumlarınızı bekliyorum canlarım :49:Eki Görüntüle 1111596 Eki Görüntüle 1111597

çok sağlıklı gözüküyorlar canım sakın bırakma eğer istediğin boy ve sağlıklığa kavuştuğun zaman bile 2 haftada veya ayda 1 muhakkak yap sonuçta saç alışmış bir kere :16:

çok sağlıklı gözüküyorlar canım sakın bırakma eğer istediğin boy ve sağlıklığa kavuştuğun zaman bile 2 haftada veya ayda 1 muhakkak yap sonuçta saç alışmış bir kere :16:

teşşekkür ederim canım aynen dediğin gibi hiç bırakmıycam

3 dk sonra 1 tane daha resim gelcek :)

maalesef resimi almadı pc'im üzgünüm,:( neyse hepinize iyi geceler sevgili hanımlar:)

Cok hos gozukuyor, bende sinameki kurunu uyguluyorum 5. Yi yapicam bu aksam.
Benim saclarimda baya uzadi hemde dalgali olmasina ragmen farkedilir durumda.

canım saçların inanılmaz güzel olmuş :) sinameki benim yanmış ve ince saçlarımı bile kendine getirdi ve uzattı :) $97efef93-acfa-401a-915c-2edd394da17d.jpg
3 gün arayla çekilmiş fotoğrafım. Kesinlikle bırakmayacağım bir kür :) Hepinize sağlıklı uzun saçlı günler diliyorum bayanlar :) Bakmak isterseniz bu topicteyim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716829 :)

başka ekstra neler yaptın canım? burdan veya özelden yazabilir misin ?

canım bitkisel şampuanlar, saç bakım yağı, düzgün şampuanlar vs vs :D bu tür besleyici kremler falan tüm bu saçlar sinamekiyle olsa ohhoo :D kullanmayan kalmaz :D

Canım ya bu gerçek mi hakketen :-) ben de bu yaz baslicam. Evet işe yaradığını biliyorum ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Ben de böyle olmasını o kadaaarrrr cookkk istiyorum ki. Ne ler yaptığını anlatamaz misin acabaaa ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle işe yarıyor. 1. turum bitti. Şimdi araya girdim. uzama ve sıklaşma var, katlarım doldu. mayıs 15 gibi kırık kesimi de yaptırmıştım ayrıca.

(resim nedense küçük çıkıyor, üzerine tıklayınca büyüyorrr ) ^^

$Untitled-4.jpg

Son düzenleme:
Back