Saç Uzatma Yöntemleri Resimli Sinameki Kürü

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
53
40
sevgili hanımlar,
tam tamına 3 ay sinameki kullandım ve sonuç ilk halim incecik kısacık ve bakımsız 3 ay sonra işte bu haldeyim tekrar kullanıcam bu 3 ay yani yaz tatilinde sizce nasıl herkes çok beğendi saçımı ayı gibi olmuş diyorlar çok kalınlaşmış diyorlar düşünün annem ile beraber 7 24 evdeyiz o bile farkketti sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum eminim hepiniz biliyorsunuzdur sinameki kürünün tarifini :) yazmama gerek yok o zaman :) ayrıca sevgili hanımlar siz de anlatın bu kürü kullandıysanız ayrıca ben çok nadir sırf saçım parlasın diye barcellino saç bakım yağı sürdüm 5- 6 defa o kadar gerisi sadece sinameki kürü :) yorumlarınızı bekliyorum canlarım :49:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi bende kullandım ama yarıda bıraktım şimdi çok pişmanım keşke bırakmasaydım kesinlikle çok güzel gözüküyor saçların

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şaka gibi bende kullandım ama yarıda bıraktım şimdi çok pişmanım keşke bırakmasaydım kesinlikle çok güzel gözüküyor saçların

çok teşekkür ederim keşke bırakmasaydın ama yaz tatilinde tekrar kullan bence ben öyle yapcam biraz daha uzasın saçlarımmm :)

Valla 3 ay yaptım 4 parmak uzadı ama gürleşme yok

sevgili hanımlar,
tam tamına 3 ay sinameki kullandım ve sonuç ilk halim incecik kısacık ve bakımsız 3 ay sonra işte bu haldeyim tekrar kullanıcam bu 3 ay yani yaz tatilinde sizce nasıl herkes çok beğendi saçımı ayı gibi olmuş diyorlar çok kalınlaşmış diyorlar düşünün annem ile beraber 7 24 evdeyiz o bile farkketti sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum eminim hepiniz biliyorsunuzdur sinameki kürünün tarifini :) yazmama gerek yok o zaman :) ayrıca sevgili hanımlar siz de anlatın bu kürü kullandıysanız ayrıca ben çok nadir sırf saçım parlasın diye barcellino saç bakım yağı sürdüm 5- 6 defa o kadar gerisi sadece sinameki kürü :) yorumlarınızı bekliyorum canlarım :49:Eki Görüntüle 1111596 Eki Görüntüle 1111597

Yok boyle birsey. Muthis olmus canim. Kesinlikle deneyecegim :9:

Valla 3 ay yaptım 4 parmak uzadı ama gürleşme yok

benim gürleşmiş dimi ince telliydi kalılaştı ama bu 3 ay ne bakımlar ettim bir bilsen onun için :)

benim gürleşmiş dimi ince telliydi kalılaştı ama bu 3 ay ne bakımlar ettim bir bilsen onun için :)

Senin çok iyi sanki sen değilsin başka birinin saçı gibi olmuş.Ne güzel işe yaradığına sevindim

wooww süper...ben bi ara yapmıştım saçımı dökmüştü birde kazık gibi olmuştu
ben bir süre ara veriyorum bakımlara falan sonra doğum kontrol hapını deniycem
sen onu denedin mi..

Senin çok iyi sanki sen değilsin başka birinin saçı gibi olmuş.Ne güzel işe yaradığına sevindim

aşkolsun o nasıl laf ne demek başkasının resmi eğer böyle düşüneceksiniz sevgili hanım efendi kapattırıyım konumu şurda gösteriyorum merak edernler için hemen yok başkasının resmi al bak nereye bakarsan kimin resmiymiş benim resmim al bak canım çok kalbim kırıldı beklemezdim böyle yorum aşkolsun bayan :( :( :(

wooww süper...ben bi ara yapmıştım saçımı dökmüştü birde kazık gibi olmuştu
ben bir süre ara veriyorum bakımlara falan sonra doğum kontrol hapını deniycem
sen onu denedin mi..

çoook saol :) yok doğum kontrol hapı denemdim hiç canım ayrıca doğum kontrol hapı ne işe yarıyor ki canım ?

çoook saol :) yok doğum kontrol hapı denemdim hiç canım ayrıca doğum kontrol hapı ne işe yarıyor ki canım ?

şampuana kırıyorsun hapları...memnun olan çok..hatta burdan bir arkadaşın resmini gördüm..
2aydaa oldukça başarılı biir sonuçtu...

şampuana kırıyorsun hapları...memnun olan çok..hatta burdan bir arkadaşın resmini gördüm..
2aydaa oldukça başarılı biir sonuçtu...

aa çok şaşırtıcı ucuz dimi fiyatlları dur bakalım araştırıp denerim hala istediğim gibi değil saçlarım off :(

aşkolsun o nasıl laf ne demek başkasının resmi eğer böyle düşüneceksiniz sevgili hanım efendi kapattırıyım konumu şurda gösteriyorum merak edernler için hemen yok başkasının resmi al bak nereye bakarsan kimin resmiymiş benim resmim al bak canım çok kalbim kırıldı beklemezdim böyle yorum aşkolsun bayan :( :( :(

😄😄sanki senin değil başkasının saçı gibi olmuş diyorum işe yaramış ne güzel diyorum sen değilsin demiyorum ki .Çok değişmiş diyorum yani alınma hemen

Son düzenleme:
😄😄sanki senin değil başkasının saçı gibi olmuş diyorum işe yaramış ne güzel diyorum sen değilsin demiyorum ki .Çok değişmiş diyorum yani alınma hemen

hee anladım tamam canım ayy kusura bakma bu sıralar çok çok çok alınganım tekrar özür dilerim herşeyi yanlış anlıyorum :D :D :D ay ben ne tuhaf insanım yaa :D :1: :1:

hee anladım tamam canım ayy kusura bakma bu sıralar çok çok çok alınganım tekrar özür dilerim herşeyi yanlış anlıyorum :D :D :D ay ben ne tuhaf insanım yaa :D :1: :1:

😄😄😄şaşırdım bende😄😄Bi de konuyu kapatayım o zaman hanım efendi falan da yazmışsın Allah canını almasın emi

😄😄😄şaşırdım bende😄😄Bi de konuyu kapatayım o zaman hanım efendi falan da yazmışsın Allah canını almasın emi

:D ben böyleyim ya ne bilim :D hep böyle fessatçıyım herşeyi yanlış anlar ve alınganımdır :D :D :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: tekrar kusura bakma canım ay şaşırdım kendime haaaaaahhha :D ay ben çatlıyorum şuan Allah ta seni güldürsün kız :) :1:

Back