- 22 Temmuz 2008
- 8.822
- 105
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
songülcüm yazılacak ,konuşup, tartılaşılacak mevzular olsa da, daha fazla basit kadınsal iç çekişmelerin içinde yer almak bizlere yakışmaz...Akşamki mevzu hala mı devam ediyor ya,
lütfen biraz anlayışlı ve sakin olun,
yani bu tip konularda da tartışma çıkarmayı başarıyorsunuz ya,
bravo diyorum...Görevli editör arkadaşım uyarı yazdığı halde
kimse uymamış,lütfen yapılan uyarıları dikkate alın,
sonrada neden ceza aldım demeyin...
konuyu kapatıp,esas konuya dönün lütfen...
sevgiler...
okypete uzme canını,dogru soyleyen dokuz köyden kovulur..
Akşamki mevzu hala mı devam ediyor ya,
lütfen biraz anlayışlı ve sakin olun,
yani bu tip konularda da tartışma çıkarmayı başarıyorsunuz ya,
bravo diyorum...Görevli editör arkadaşım uyarı yazdığı halde
kimse uymamış,lütfen yapılan uyarıları dikkate alın,
sonrada neden ceza aldım demeyin...
konuyu kapatıp,esas konuya dönün lütfen...
sevgiler...
Ben bir gün böyle eyeliner çekicem inş. Miriana önce ince çizgi çektikten sonra tekrar o kavisi nasıl yapıosun yawww
kimse üstüne vazife olmayan şeylerle uğraşmasın çok komik oluyo..konu sahibesini hiç bi şekilde tanımıyorum onu savunmak için yazmıyorum bunları ama emeğe saygı lütfen..arkadaşta bizcesini değil bencesini paylaşmış bizlerle bunu vurgulamak istiyorum..bencesini göstermek isteyenler başka konu açsın 'bence'..
miriana arkadaşım ben paylaşımlarına devam etmeni istiyorum öğrenmek isteyenlere çok faydalı olacaksın eminim..lütfen devam et..
Miriana dewam edecek paylaşımlarına herkesin içi rahat olsunn.............
ama hala uyarıya rağmen devam ediliyor,
lütfen amacı tartışmak olanların yeri burası olmasın...
siz yazıyorsunzu,cevap hakkı doğuyor,
sonuç tartışma,seviye düşmesi vs...
son ikazım bu...
hayran kaldım..çok çok güzel bi makyaj..zaten hatun doğalda çok güzel..makyajla tam bi fıstık olmuş..allahım makyaj konusunda ne kadar beceriksizim..avonun fondotenini kullanıyırum üstüne allık sürüyorum bi göz kalemi bi rimelle makyaj yaptığımı sanıyorum..makyajda bi sanat eseri kanımca..benim gibi beceriksizler uzaktan bakar ancakkaydirigubbakcemile
tamam canım lutfen konuyu dagıtanlara cevab verme uzamasın konu ben devam edıcem inşallah..çok sevındım benı takıp etmene umarım bırgun tanışırız
göz şeklin harika canım ya ben eyeliner çekmeyi pek beceremiyorum daha doğrusu kuyruk kısmı olmuyo..ilk paylaşımını dikkatle inceledim yarın deniycem ve müsaden olursa burdan paylaşıcam sen olmayan yerleri düzeltmemde yardımcı olursan çok sevinirim..opuyorumnanaktan
canım benım utandırıyorsun beni :kedi: sen once kalemle başla bence bende oyle başlamıştım..zamanla olur emın ol..benım hep onerım bır kağıda yumuşak kullanmadıgın bır gözkalemıyle kavıslı çizgıler çiz..dergıdekı kızların gözune bunu dene..elin alışsın sonra kendıne uygula..musadem senındır canım benım cok sevınırım paylaşman hoşuma gder sen paylaş ben yardımcı olayım nerelerı duzeltmen gerekırdı dıye
şuan yenı makyaj yapamadıgım için sıze nostaljıden ornekler verıcem eskı resımlerımden yanı cokta eskı deıl tabıde yenı deıl...
bu resımdekı makyajı elde etmek için ince nem bazlı bır fondoten surun..göz kapagına ve gözaltına hafıf altın sarısı far ve rımelle göz makyajınızı oluşturun..şeftali allık ve bakır lıpglos rujla tamamlayın...
bu makyajda yıne max factor lastıng performance fondoten ve pudra kullandım çok abartmadan hafıfçe gectım..fondotenı parmak uçlarınızla uygulayın en ıyı sonuç ıcın göz altımda lorealın fırçalı gözaltı kapatıcı var..far olarak sedeflı kahve toz far kullandım hafıf ıslatıp.. gözaltına metalıc grı yada mavı kalem çekın surme,dıplıner ve rımelle gözmakyajınızı bıtırın..
allıkta soft pembe kullanın..ruj olarak sedeflı koyu pembe ruj..kaş kalemınızıde unutmayın..
natural tonda makyaj ısteyenlere hemen yapamadıgım için gecen yazkı resmımı koyuyorum...
rımel eyelıner surme ve parlatıcı var...şimdı bu makyajı anlatsam ne olur kı cok hafıf bır uygulama ondan dolayı en agırını anlatayım kı uygulamak ısteyenler tek tek ıstedıgını seçer uygular dıye düşnmüştüm...
nude makyaj ısteyen çoktu buyrun :)
3 farklı resim 3 ayrı insan valla süpersin lens değil sanki gerçek gibi durmuş sendea.s
tesekkurler canım ftojenık oldugumu ve her resımde farklı cıktıgımısoylerler gunluk hayattada oyle yuzum sureklı saça makyaja ve lense gore degısıyor ..keskın degıl yuz hatlarım..
tabı yakından bukdr dogal degıl lensler ama onunda dogal durdugunu soylerler..zemın cok sıyah ya ondan
cok ıncesın canımopuyorumnanaktan