Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

songülcüm yazılacak ,konuşup, tartılaşılacak mevzular olsa da, daha fazla basit kadınsal iç çekişmelerin içinde yer almak bizlere yakışmaz...
hemde hiçbirimize,hiç bir üyeye...
konu amacının dışına taştığı,kadınsal ego savaşına girdiği an yazmak tercihim olmadı ..umarım birgün kadın olduğumuzu unutup ,insan olduğumuz için tartışıp konuşabiliriz...
sizleri muhattab alıp ,cevap yazmayı borç bildim ..
sevgileryerimseniben

okypete uzme canını,dogru soyleyen dokuz köyden kovulur..

Arkadaşımın sayfasını daha fazla meşgul etmeyin we gereksiz kawganızı kesin artık,ne kadar yazarsanız da yazın bir daha hiçbir şekilde cwp yazmıcak size.Topiği amacından saptırmayın,sewgili okypete,pandora we donut.......
Umarım bu defa anlatabilmişimdir......

ama hala uyarıya rağmen devam ediliyor,
lütfen amacı tartışmak olanların yeri burası olmasın...
siz yazıyorsunzu,cevap hakkı doğuyor,
sonuç tartışma,seviye düşmesi vs...
son ikazım bu...

hayran kaldım..çok çok güzel bi makyaj..zaten hatun doğalda çok güzel..makyajla tam bi fıstık olmuş..allahım makyaj konusunda ne kadar beceriksizim..avonun fondotenini kullanıyırum üstüne allık sürüyorum bi göz kalemi bi rimelle makyaj yaptığımı sanıyorum..makyajda bi sanat eseri kanımca..benim gibi beceriksizler uzaktan bakar ancakkaydirigubbakcemile

Songül hanım size katılıyorum ve konumu dagıtanlara kesınlıkle cevap vermıyecegımı belırtıyorum ..

Ben bir gün böyle eyeliner çekicem inş. Miriana önce ince çizgi çektikten sonra tekrar o kavisi nasıl yapıosun yawww

canım benım sadece çizgının dışına çıkmadan yukarı doğru çekiyorum el alışkanlıgı artık bendeki...umarım bırgun sen bendende guzel yaparsın bunu sonuçta ıstemek yapmanın yarısıdır demişler..

tamam canım lutfen konuyu dagıtanlara cevab verme uzamasın konu ben devam edıcem inşallah..çok sevındım benı takıp etmene umarım bırgun tanışırız

Miriana dewam edecek paylaşımlarına herkesin içi rahat olsunn.............

yerım senı yer canım benım..

ama hala uyarıya rağmen devam ediliyor,
lütfen amacı tartışmak olanların yeri burası olmasın...
siz yazıyorsunzu,cevap hakkı doğuyor,
sonuç tartışma,seviye düşmesi vs...
son ikazım bu...

cevap hakkına ragmen ben cevap vermeyecegımı yıne yınelıyorum konu kapandı benım için gereksız mesajlar sılınırse sevınırım songul hanım konuma kaldıgım yerden devam etmek ıstıyorum

hayran kaldıgın kadar varmıyım bılmem ama ben senın samımıyetıne hayran kaldım..
kımbılır o ozenmeden yaptıgın makyaj sana nasıl da yakışıyordur...

sen konumu takıp et evde pratık yap uygula elbet bırseyler değişir..sonra sende başkalarına ogretırsın..öğretmek ve paylaşmak kadar guzel bırşey yok ..tabı ogrenmek ısteyene
vereliniortak

şuan yenı makyaj yapamadıgım için sıze nostaljıden ornekler verıcem eskı resımlerımden yanı cokta eskı deıl tabıde yenı deıl...

bu resımdekı makyajı elde etmek için ince nem bazlı bır fondoten surun..göz kapagına ve gözaltına hafıf altın sarısı far ve rımelle göz makyajınızı oluşturun..şeftali allık ve bakır lıpglos rujla tamamlayın...

bu makyajda yıne max factor lastıng performance fondoten ve pudra kullandım çok abartmadan hafıfçe gectım..fondotenı parmak uçlarınızla uygulayın en ıyı sonuç ıcın göz altımda lorealın fırçalı gözaltı kapatıcı var..far olarak sedeflı kahve toz far kullandım hafıf ıslatıp.. gözaltına metalıc grı yada mavı kalem çekın surme,dıplıner ve rımelle gözmakyajınızı bıtırın..

allıkta soft pembe kullanın..ruj olarak sedeflı koyu pembe ruj..kaş kalemınızıde unutmayın..

natural tonda makyaj ısteyenlere hemen yapamadıgım için gecen yazkı resmımı koyuyorum...

rımel eyelıner surme ve parlatıcı var...şimdı bu makyajı anlatsam ne olur kı cok hafıf bır uygulama ondan dolayı en agırını anlatayım kı uygulamak ısteyenler tek tek ıstedıgını seçer uygular dıye düşnmüştüm...
nude makyaj ısteyen çoktu buyrun :)

Son düzenleme:
göz şeklin harika canım ya ben eyeliner çekmeyi pek beceremiyorum daha doğrusu kuyruk kısmı olmuyo..ilk paylaşımını dikkatle inceledim yarın deniycem ve müsaden olursa burdan paylaşıcam sen olmayan yerleri düzeltmemde yardımcı olursan çok sevinirim..opuyorumnanaktan

nude makyajına da bayıldımmmm..

canım benım utandırıyorsun beni :kedi: sen once kalemle başla bence bende oyle başlamıştım..zamanla olur emın ol..benım hep onerım bır kağıda yumuşak kullanmadıgın bır gözkalemıyle kavıslı çizgıler çiz..dergıdekı kızların gözune bunu dene..elin alışsın sonra kendıne uygula..musadem senındır canım benım cok sevınırım paylaşman hoşuma gder sen paylaş ben yardımcı olayım nerelerı duzeltmen gerekırdı dıye

utanılcak bi şey mirianamm gerçekler bunlar:1hug:çok doğru canım ya kağıda denemeler yapıyım ben..bakalım en yakın zamanda ekliycem..inşallah güzel bi şey çıkar ortaya..

evet canım ılk resmdekıler solotıca topazıo,ıkıncılerdekıbl green ocean sarı saçlıdakıfresh look pure hazel..

tesekkur ederım

tesekkurler canım ftojenık oldugumu ve her resımde farklı cıktıgımısoylerler gunluk hayattada oyle yuzum sureklı saça makyaja ve lense gore degısıyor ..keskın degıl yuz hatlarım..

tabı yakından bukdr dogal degıl lensler ama onunda dogal durdugunu soylerler..zemın cok sıyah ya ondan

cok ıncesın canımopuyorumnanaktan

bende yeşil almıştım anlamıyorlardı lensolduğunu bilmeyenler düğünümde takıcam değişiklik olsun kumralım ben bana mavi gitmez sana çok yakışmış senin kadar olmasada bende güzel makyaj yaparım:1hug:

ay ne güzel ya kendi kendime makyaj yapabilmeyi bende başarabilsem :sinifsinif: ayrıca çok güzelsin maşllah

tatlım başında yeşil bant olan fotoda gözlerinde hangi renk ve marka lens var bide onu socaktım hepsi süper durmuş senin gibiler yaw :) kendi göslerin ne renk bu arada

kendı gozum sıyah..ordakı lens boush lomb green ocean..en sevdıgım lensımdır bıraz damarlı oyle gozle butunleşmıyor ama deger..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…