Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

Ben bu lensi beğendim tam yeşil değil galiba haleli ve hafi bal rengi gibi ne renk olarak tatlım bu ?

bu arada benım bolgesel zayıflama çatlak ve selulıt ıcın bı guzel topıgım var onu ınceledın mı
miriana çatlak ve selülit için açtığın topiğin nerde birde fondetenin 102 nosunumu kullanıyorsun birde fiyatı ne kadar acaba çok soru sordum değilmi kusura bakmaabilmiyorumkismile

canım çok teşekkrler yaa çok güzel olmuş. ne güzel anlatmışsın adım adım.. benimde yakında sözüm var. anlattıklarına bakarak prova yapıcam bende. benimde siyah ve iri gözlerim var. bende eyeliner süremediğim siyah göz kalemi çekioorum. kaleme çok alıştı elim düzgn çekioorum ama farda sıkıntılıyım inşş senin sayende hallederim bu sorunu..zemuszemus

Bu sayfada niye güzellik meselesi tartışılıyor anlamadım.
Arkadaşımız makyajını gösteriyor bize. Güzel olup olmadığıyla ilgili bir anket yapılmıyor burda.

selam ben 106 yı kullanıyorum natural beıge..fıyatını ben ındırımden 30 a almıştım normalde 45 falan sanırım..http://www.kadinlarkulubu.com/bolge...asin-bolgesel-kilosu-olanlarda-baksinlar.html topiğimde bu inceler deneyimlerinı yazarsın canım
canımbenım çok sevındım faydam dokunur inşallah flormarın sert uclu dıplınerı var ondan al kalem kadar rahat yatay tutup sur ama unutma burdakı adımları yapmadan makyaj yapma..en ıyı sonuc ıcın..
güzelsinde galiba photoshoplanmışsın gibi geldi bana eline sağlık
shop yok fondotenın ve flashlı çekimin magrıfetı cıldımde bozuk degıl
Bu sayfada niye güzellik meselesi tartışılıyor anlamadım.
Arkadaşımız makyajını gösteriyor bize. Güzel olup olmadığıyla ilgili bir anket yapılmıyor burda.

tesekkurler benı anlayan bırılerının olması ne guzel kazara shopla ılgılense ve oyle bı resmımı koysa idim ne yaparlardı merak edıyorum
maaşallah zaten çok güzelsiniz makyaj da on numara olmuşalkisalkisalkis
elinize emeğinize sağlık

cok ıncesın canım sızlerde deneyimlerınızı yazarsanız sevınırım hata ve dogruları bırlıkte gorelım burda

Gözleri büyük ve iri göstermek içinde bi önerin varmı canım? genelde gözlerini kalem yada eyelinerle çevrele önerisi yapıyolar ama her gün yaptıgım makyaj bu zaten benim kaydirigubbakcemile3 farklı bi makyaj yapmak istiyorum ama şöyle gözleri çarpıcı ve iri göstereninden, ama nasıl yapacam onu bilmiyorum ... :sm_confused:

Kaşlar gerçekten güzel duruyor. Ben de uç kısmını kazıtıp daha kalkık durmasını sağlamak istiyorum aynen bu fotoğraftaki gibi. Nasıl olur bu iş? Nasıl doğal görünen kalkık bir kaşa sahip olurum? Bilenler yazarsa çok sevinirim. Çizdirmek istiyorum ama tam emin değilim.:bbo:

canım selam..gözlerı ırı gostermek için gözun içine gri yada beyaz hatta açık mavi metalic kalem çekebilirsin bol rimel yada takma kıprıkle ,alt kıprık dıbıne uyguladıgın dıplınerle oldugundan daha buyuk gosterebılırsın..farda açık tonları tercıh etmelısın yanı göz içine açık ton kalem bol rımel yeterlı olucaktır..

Bu makyajı çok begendim kaşları ne ile çizilmiş ki çok hoş duruyor ...

makyajda pembe mor far kullanılmış kaş altınada beyaz far ..takma kıprık alt ve ust goze dıplıner ve surme ıle kombin yapılmış..kaşında dövme var..sanırım ustune yıne kaş kalemı ıle gecilmiş bu çok ince ve yapay bır kaş ben pek begenmıyorum boyle kaş yanı orta ıncelıkte severım ama çizilmmiş hiç sevmem ..kahve kaş kalemlerı var taraklı madem belırgın sevıyorsun onlarla surup tarayarak yayabılırsın daha dogal gorunum için kaş farı yada kahve göz farını kullan...

neden guzelım kaşlarını kazıtacaksınkı canım? hıc gerek yo k dogru kaş alımı ıle bu saglanır..kazıtana dek gıt kaş ektır bence yukarı kısımlara ve hergun kaşlarını yukarı kaldır elınde beklet egzersız yap yanı..

yolladıgın lınk sayfa bulunamadı dıyor..ayrıca başvuru nezamana dek yapılcak ve resım le ılgılı detay verırmısın? fto makınam tamırde ona gore katılcam

evet oldu canım umarım makınam gelır 2-3 gune yoksa katılamam ve cok uzulurum bende ılarzumun yuksek oy alacagına ınanıyorum.. cok kalıtelı ve kabılıyetlısınbence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…