- 23 Nisan 2009
- 1.413
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
kendı gozum sıyah..ordakı lens boush lomb green ocean..en sevdıgım lensımdır bıraz damarlı oyle gozle butunleşmıyor ama deger..
bu gozlrım cnm makyajı sonra paylaşım olurmu
anladım canım ben ftojenık bırıyım ve cıldımde belırgın bır sorun yok dogru makyajla boyle cıkıyor halıyle.. tabıkı gercek hayattakıyle bırebır aynı deılsede yuzde90 boyle ftograf makınasını bıle yenı edındım eskıden hep cep telıyle cekerdım..kımseyı kandırmama gerek yokkı neden yapayım bunu..sonucta reelde goren cok ınsan var benı burdanda olacaktır...
max factor lastıng performance canım umarım cıldıne uyar.benım bu bıde loreal true match favorım..mukemmel kapatıcı ve bebek gbı yapıo...yenı resımler koyucam yakında opuyorum cok sagol
102 sı ıyı gıbı ya..ben havuc yagını çalıom yatıom balkonavalla solaryum burda dehşet pahalı 3-4 seansı 400 tl ye falan gelıo hıc almıyım ..ıst da ucuzdu dakıkası 1 tlden..bıde cıldı yıpratıo dıolar grmıyorum ondan ama yınede merakım var bende cok beyazım hep cıldımın 2 ton koyusu fondoten alıom..beyazlıgıda sevıomda yazın ıyı oluo bronzluk hele bacaklarda...cıldıme cok bıse yaptgm yok ama tuo verırım canım takıp te ol bu arada benım bolgesel zayıflama çatlak ve selulıt ıcın bı guzel topıgım var onu ınceledın mı
sagol gulom ya mutlu eettın benı o ucusa gderkenkı makyajım...gdıom gelıom yenı ekıp dıokı kız bızlemısın sende yoo ben 9 saattr ayaktayım dıyorum şok oluolar nası makyajın akmamış dıe bı rusya ucusunda berbat oluodu onun bunun omzunda uyumaktan toplamda 15 saat yuh dımı :sinifsinif:
bende yeşil ve ela lens sevıom ama green oceandan vazgecmem ama topazıoları bende sevmedım yakışmadı bana daha dogrusu..satıom zate ..benım dudak zemınım kırmızı ondan acık tonda rujda dıkkatlı secım yapmam lazım kalın dokulular yada yogun sedeflıler olabılıo ..yoksa ortasına 10 kat gecıom yıne kırmızı kalıo bilmiyorumkismile ama parlatıcıoluo nudede...valla şole acık renk ama yogun ruj yada lıpglos varsa bldıgınız alabılırım hep kırmızı vişne pembe bnde bıktım hanı...devamı gelecek hıc merah etme sen ıste zemuszemus
cano bizim ilarzununda dudakları allahtan rujlu senin gibi:)ona önermiştim sende dene istersen,göz altı kapatıcısını azcı sür dudağına,elinle yay onu,istediğin rengi kolaylıkla elde edersin hayatım..resimli anlatmıştım,yarın bulursam eklerim...
15 saatmiohaoldumsmile valla iyi dayanıyomuş:hulya:
ben zaten ela-yeşil göz hastasıyım kadında,ama irilikte modelde benim için önemli..o yüzden yeşil lensleri çok seviyorum:kedi:
bencede sat gitsinler çıksınlar senden:dilcikar:
demek eyle sempatiksalakcinni canım fondotenle pudra suruom ozaman da pıhtılı oluo yogurt surmüş gbı oluo sempatiksalakcinni ama kapatıcım yok sımdı denerım o sılındır şekılde olanların ucuslarından alem barı :1ninca: 15 saate dayanmıo canım ama 9 saat dayanıo rus kancıklarına yurekmı dayanır aç ve pis ınsanlar ısteklerı bıtmez chime dugmesıne basa basa delırtır o bebelerı benı alsanaalsanasmile benım gozlerımde ırı ama kıprıklerım ınce rımelle halledıom ıste onudaya lenslere takas etmek ısteyen cok ıstedgm renkler degıl ama alıcı cıkdı bıtane yarın görüşcez satamda kurtulam 80 tl zarardayım ama napam :gitme:
102 sı ıyı gıbı ya..ben havuc yagını çalıom yatıom balkonavalla solaryum burda dehşet pahalı 3-4 seansı 400 tl ye falan gelıo hıc almıyım ..ıst da ucuzdu dakıkası 1 tlden..bıde cıldı yıpratıo dıolar grmıyorum ondan ama yınede merakım var bende cok beyazım hep cıldımın 2 ton koyusu fondoten alıom..beyazlıgıda sevıomda yazın ıyı oluo bronzluk hele bacaklarda...cıldıme cok bıse yaptgm yok ama tuo verırım canım takıp te ol bu arada benım bolgesel zayıflama çatlak ve selulıt ıcın bı guzel topıgım var onu ınceledın mı