- 22 Temmuz 2008
- 8.822
- 105
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
miriana,senin kullandığın fondotenden tesadüf eseri arkadaşımda gördüm...
onunda cildi çok güzeldir,pürüzsüz denebilecek kadar ,mimik çizgileri dışında tabii,
zaten yaşı da henüz çok genç bayanssulusmile
ama cildi senin ki gibi olmadı bilmiyorumkismileen azından hala mimik çizgilerini görebiliyordumzemuszemus
senin resimlerde photoshop , yada herhangi bir düzenleme veya
küçük bir müdahale olmadığına emin misin canım ?
unutmuş olabilir misin...
belki herhangi bir programla küçük bir müdahale yapmış olabilirsin ...
sonuçta bu tarz fotoları resmetmek zor ,ters ışık ve tonlama farkı illaki yaşanıyor,
bunu düzeltmek istemiş olabilirsin ... ?
mrb..cılt yapısı faktörunu neden hesaba katmıyorsun? ben ftoshop kullanmayı bılmıyorum..programımda yok arada zevkıne taaz coma gırerım..kaldıkı resmlere dıkkat ettysen kaşlarım berbat durumda boynuma surmedıgımden boynum farklı yanı yapsam oralarada yaparım..fondoten oncesı kullanılan losyon,suruluş tarzı ve cılt yapısı onemlı dıkkat ettysen ben içine mıneral kattım ayrıca ustune pudra gectım..aynada ne gorduysem resımdekıde o..
ınan bana cektım ve yukledım..makyajsız porselen gbı bır cıldım yok burnumda gozeneklerım ufak tefek kabartılarım var ama ne gozaltı sorunum ne sıvılce sorunum yok...yanıldın yanı ..zaten dıyorsun mımık çizzgılerı dıye mımık çizgılerı olan ınsanın boyle kapatıcılıgı yogun fondoten kullanmaması lazım cunku kırışık gorunur daha cok nem bazlı fondoten kullanmalı daha ınce...benım çizgım yok
ya şöylekı cıldımde aşırı bır kusur yok..yanı fondotensızde dışarı cıkabılıyorum...shop falan asla yok ınanın resmlerı ne koşullarda nası bır ısıkta cektıgımı gorsenz ınanamazdınız..aynada ne gorduysem resmdede o emın olun..fondotenım max factor lastıng serısı bende numunesı var orjın halınıde eklıyım sıze..bu paylaşımda numunesı vardı cunku avcuma doktıgum oydu yanı
max factor lastıng performance
taaz.com -village vs bu tip program ve siteler,makyaj efectleri yapabilmek içindir zaten! demek ki yanılmamışım, aksine doğru tahmin!
boynum farklı demişsin ,evet,çünkü taaz ve benzeri sitelerde sadece yüz baz alınır,bu yüzden boynunun ve yüzünün tonu farklı ve dolayısıyla boyun çizgilerini çok net görebiliyorum...
bahsettiğin cilt pürüzlerin var ise biz niçin onu bu denli ,saydam - kaygan bir yapıda görüyoruz,ki böyle bir cil t- ten yok !!anca net üzerindeki fotolardan tanırız bu görüntüleri,rutüş veya photoshop olarak biliriz...
çizgim yok diyorsun; her insan da mimik vardır,güleriz ,ağlarız mimik olur ,güneşin zararları ışınlarının yansıması elbet vardır her insan oğlunun suratında,hatta çoçuklarda bile bir burun çizgisi,burun ve dudak arası çizgler vs vs bunlar niye yok senin fotolarında..sonuç olarak yüzümüzün hareketli bölgelerinde bu tarz minik çizgiler olağan zaten,yaş gözetmeksizin !
ama cvbı vermişsin zaten taaz.com ...
bu site, bu tarz efectlerin ve makyaj oyunlarınin yapılabildiği bir site...
sen galıba anlamadın benı..ben bu resmı taaz comdan yapmadım..arada taaz coma gırerım tek bıldıgım ftoshop o dedım :) cektım ve koydum :) hıc gulecegım yoktu başka bır topiğim var orda ımaj ısteyenlere yapıyorum ben zaten profosyonel makyözum saç değişiklıgı ıstedeıgım zaman saç denıyorum ordan..sen arkdasımın mımık çizgısı hariç kusru yok demişsın aklıma hemen anjelına jolıenın kı gıbı bellı olan çizgıler geldı ben henuz 24 yaşındayım..yaşımın gerektırdıgı uzere bellı olan çizgım yok..yanı varya konuyu buyutmemek adına susuyorum ama sen ıyı nıyetlı deılsın ve tartışmaya gırmıycem okadar alışıgımkı boyle şeylere..bırgun antalyada mısafır edeyım canım senı ve yakından ıncele başka çaremız kalmadı sanırım :) sen resmı pc ne kaydette buyut yakından ıncele ayva tüğlerıme kadar bellı..bır emege saglık demeden eleştırmek hıc hoş olmadı..işim gucum yok kendımı olmadıgım gıbı yansıtacagım..benı burda yakından goren arkadaşlarım var onlar bılıyor..yanı ben yolda yururken bıle bayanlar çevırıyor fondotenın markasını soruyor cıldınız nekadarguzel dıyor bende mutevazılık edıp hayır makyaj guzelıyım dıyordum ama şu agır eleştırıden sonra bundan sonra olmım cıldım guzel evet kabullenmesı zor olsada sız gıbı düşünenler için oyle ..BUYUK HARFLERLE .YAZIYORUM KI RESIMLERDE OYNAMA YOKTUR MAKINAYLA ÇEKTIM VE YUKLEDIMtaaz.com -village vs bu tip program ve siteler,makyaj efectleri yapabilmek içindir zaten! demek ki yanılmamışım, aksine doğru tahmin!
boynum farklı demişsin ,evet,çünkü taaz ve benzeri sitelerde sadece yüz baz alınır,bu yüzden boynunun ve yüzünün tonu farklı ve dolayısıyla boyun çizgilerini çok net görebiliyorum...
bahsettiğin cilt pürüzlerin var ise biz niçin onu bu denli ,saydam - kaygan bir yapıda görüyoruz,ki böyle bir cil t- ten yok !!anca net üzerindeki fotolardan tanırız bu görüntüleri,rutüş veya photoshop olarak biliriz...
çizgim yok diyorsun; her insan da mimik vardır,güleriz ,ağlarız mimik olur ,güneşin zararları ışınlarının yansıması elbet vardır her insan oğlunun suratında,hatta çoçuklarda bile bir burun çizgisi,burun ve dudak arası çizgler vs vs bunlar niye yok senin fotolarında..sonuç olarak yüzümüzün hareketli bölgelerinde bu tarz minik çizgiler olağan zaten,yaş gözetmeksizin !
ama cvbı vermişsin zaten taaz.com ...
bu site, bu tarz efectlerin ve makyaj oyunlarınin yapılabildiği bir site...
bu makyaj bayagı abartılı,bir güzellik uzmanı olarak bizimle keşke daha naturel bir makyajı paylaşsaydın.
hani derler ya "makyaj full boyama degil,guzel olanı vurgulama sanatıdır " diye,ona binayen bir örnek hoş olurdu.
elina sağlık canım bende bu ürünü kullanıyorum çok memnunum gerçekten:kedi: ama her cilt tipine uygun değil kuzenimde benden görüp aldı ama o memnun kalmadı :umursamaz:
miriana herkes makyajını beğenmek durumunda değil kii.eleştirilerrde olacak tabii
bende pandorayla aynı fikirdeyim diğer konuda..
emeğe saygı duyarım oda ayrı.
emek harcamışsın. ona birşey demem.....
ama tabiki zevkler ,çok farklıdır.
makyajın gece içinde pek yapacağım bir tarz değil benimde..
senin bahsettiğin topiğinden ve lolacy adlı arkadaşımıza yaptığın taazlı düzenlemeli imaj çalışman burada miriana ...
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/358009-yeni-imaj-isteyenler-gelsin.html
lolacy in önceki ve sonraki haline dikkat çekmek isterim ,ten yapısı aynı mı dersin ?
bu bir müdahele ve shpo değil mi ?
photosptan kastım budur profeyonel olduğunu iddia etmedim zaten shop konusunda...
ben seni anladım da sen beni anlamak istemiyor ve kabulenmek istemiyorsun ! profesyonel makyör olabilirsin ama ta pc başından lolacy nin resmine oradan kusursuz ,pürüzsüz sürebileceğin bir fondeten geliştirilmedi değil mi ? anlatabiliyor muyum ...
bu senin konunun başlık kısmının içeriğin den ; senin yazın ve anlatımın bu :
öncelikle biraz kendine güven isteyen bir konu..bana kalırsa değil ama sizin açınızdan sanal bır ortam oldugundan dolayı cesaret edebilirmisiniz bilmiyorum..
şöyleki: sade bir yüz resminizi( mumkunse pıgsel buyuk olsun net ) buraya koyun..önce ve sonra diye size yapılması gereken değişiklikleri ben fotoshop ve farklı sıtelerden yapıp size göstereceğim..yanı b uraya yukleyecegım..dediğim gibi lütfen net resimlerinizi koyun.mumkunse saçınız yuzunuze gelmesin..:) ayrıca cılt, saç ,makyaj,bıtkısel karışımlar maskeler vs..sorunlarınızıda yazabilirsiniz..size uygun urunlerı ve makyaj tarzı ve renklerı soyleyebılırım..lorealın eskı uzmanı ve profosyonel makyözüm..tesekkurler..
düzenlenen lolacy arkadaşımın resmi de bu ,sitede bulunduğu için koyuyorum lolacynin affına sığınarak ;
B]
dahada fazla örnekler linkte var zaten ..
benim bir amacım var olanı yansıtmak,var olanı ama ...
Ben miriana yı yakından görmüş biri olarak bu konulara son noktayı koymak isterim ve ayrıca anlamadığım şey şu:insanlar neden güzel ve kusursuz bişe görünce çamur atmak isterler ki??Evet miriananın cildi aynen öle pürüzsüz makyajlı da makyajsız da çok az insanda rastlanır şey ama öle gerçekten.Resimlerde herhangi bir photoshop uygulaması yoktur,ben arkadaşamın birçok resmini de gördüm hepsinde böle pürüzsüz ve mükemmel bi cildi war.ve artık bu saçma tartışmayı keselim lütfenn...
Begenmemenız benım umrumda olmaz kı dedıgım gıbı tarz meselesı..senın ypabılcegın bır makyaj zaten olamaz sen açık kumralsın goz şeklın yuzun farklı..agır gelır sana .ben aldıgım egıtımıde yetenegımıde kendımıde bılıyorum sonuçta..kımı bı rımelle cıkar dışarı kımı agır yapar kımı özel gunlerde makyaj uygular ben dedıgım gıbı makyajdan cok nasıl uygulancagını anlattım..ınanmayan konuma bakmasın sızın deyımınızde ben yalancıysam konuma yazmayın protesto edın beni..
öncelıkle nekadar affına sıgınırsan sıgın yaptıgın yanlış benım uygulamamdan alıntı yapamazsın..bır dıger konu canım nedır bu hıddet? ben anlıyamadım..tamam hadı yazma benım topiğime senı ınandırmak zorunda degılım..yemın edecek degılım..kendı evıme geçince bır vıdeo cekerım yada dedıgım gbı antalyaya geldıgınde hbr ver ozaman zaten kendın anlarsın ...bu sıtede fondoten uygulandıgını bılıyorum..ama ben burdan uygulayacak olsaydım aşama aşama kaydetmezdım...koymazdım buraya..lutfen yukardakı arkdsa dedıgım gbı mademkı ben yalancıyım benı protesto edın ve yazmayın konuma..bı arkadasım demiştı zaten bunların olacagını cok haklıymış..
boşver canım ınsanları ınandıramazsın...varsın benı ftoshop guzelı bılsınler..sorun degıl burda daha cok paylaşım yapıcam ..eleştırıye ammenna ama yalancılıkla suçlanırsam buna üzülürüm..açık açık belırttım bana ınanmayanlar benı yok saysın faydalanmak ısteyen soru sormak ısteyene herzaman burdayım
natural tonda makyaj ısteyenlere hemen yapamadıgım için gecen yazkı resmımı koyuyorum...
rımel eyelıner surme ve parlatıcı var...şimdı bu makyajı anlatsam ne olur kı cok hafıf bır uygulama ondan dolayı en agırını anlatayım kı uygulamak ısteyenler tek tek ıstedıgını seçer uygular dıye düşnmüştüm...
nude makyaj ısteyen çoktu buyrun :)
hakaret yoktu..yanlıs anlamısın..hatta yargı cumlesi hic yoktu..
ama suna asla ve asla katılmıyorum özel gün demek yüzümüzdeki her noktayı boyadıgımız gun demek degil..ben bu yuzden zaten guvenemıyorum guzellık uzmanlarına..
makyajın mantıgı aynıdır hep..guzeli vurgulamak..
bak bundan özel bir an olamaz..oscar gecesi,oscar alan oyuncu..milyarlar onunde..
hakaret yoktu..yanlıs anlamısın..hatta yargı cumlesi hic yoktu..
ama suna asla ve asla katılmıyorum özel gün demek yüzümüzdeki her noktayı boyadıgımız gun demek degil..ben bu yuzden zaten guvenemıyorum guzellık uzmanlarına..
makyajın mantıgı aynıdır hep..guzeli vurgulamak..
bak bundan özel bir an olamaz..oscar gecesi,oscar alan oyuncu..milyarlar onunde..
ya Allahım ben neden anlatamadım acaba? ay canım ogun oyle yapmak ıstedı oyle yaptım ..ben arada agır makyaj sevıyorum..canım ıstedıgındede hafıf yapıyorum...ben holywood yıldızı degılım..hala neyı savnuyorsunuz anlamadım..sen bana resmen badana yapmışsın demeye getırdın daha nasıl hakaret ve yargı olacak? canım lutfen tartışmak ıstemıyorum..sen hukmunu verdıysen fıkrım aynıysa sorun yok daha yenı açılmış bır topıgı tek bır makyaj ornegıyle yerden yere vurdunuz keşke dıgerlerınıde bekleseydınız..
bu konuda ehli olan ve işi mesleği bu olan birinin cildinin güzel olması çok olağan ,çünkü bilinçlidir,işin erbabıdır...sorun da burda cildinin çirkin yada pürüzlü olduğunu savunmuyorum zaten ben ,aksine hoş olabileceği için olanı yansıtmak gerek insanlara,yanıltıcı olmamak adına değil mi ? ama bu tarz düzenlemeler olmayanı yansıttığı gibi yanıltır ,karşındaki kişiler seni baz alıp ,uygulamaya geçtiğinde ,hayal kırıklığı yaşar ...bu siteye bir çok genç kızda dahil oluyor 16-17 yaşında ve onların en gözde konuları bu makyaj topikleri,onlara yanıltıcı bir görsellik paylaşmanın anlamı yok ....
hiddetli değilim miriana ,amacımı belirtmiştim ...ısrarla yok demen anlamsız...senin mimiklerini ,yüzünün hareketli bölgelerini ,pürüzlüğünü geçtim de hiç mi gözenek olmaz bir insan da, hemde bu denli yakın çekimde...ki ,gözenekler bir kusur değildir.. o yüzden insanları ayakta uyutmaya çalışmanın bir artısı olmaz sana...kaymak gibi cildin var derler en fazla ,sende aa pürüzlerim var aslında,deyip ,bir de mütevazilik yapma gayretine girersin öyle kalır..bunu birçok kişi anlıyor ama es geçiyor ben geçemiyorum bu konuyu es ,tek suçum bu olsa gerek ,üzgünüm ... daha fazla uzatmak istemiyorum...sevgilerimle...
tamam canım benım cıldım puruzsuz olamaz ve resımde ftoshop var tamam rahatladın mı ?
gözeneklerım var burnumda ama kullandıgım fondoten bunu kapatmıyorsa zaten ben uzman degılımdır...ayakta uyutmakmı hakaretlerını kesmezsen şikayet etmek zorunda kalacagım senı yeter eleştırdıgın ya hazımsızlıgın bukadarı fazla yazma bırdaha topiğime ıstemıyorum