Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

bu konuda ehli olan ve işi mesleği bu olan birinin cildinin güzel olması çok olağan ,çünkü bilinçlidir,işin erbabıdır...sorun da burda cildinin çirkin yada pürüzlü olduğunu savunmuyorum zaten ben ,aksine hoş olabileceği için olanı yansıtmak gerek insanlara,yanıltıcı olmamak adına değil mi ? ama bu tarz düzenlemeler olmayanı yansıttığı gibi yanıltır ,karşındaki kişiler seni baz alıp ,uygulamaya geçtiğinde ,hayal kırıklığı yaşar ...bu siteye bir çok genç kızda dahil oluyor 16-17 yaşında ve onların en gözde konuları bu makyaj topikleri,onlara yanıltıcı bir görsellik paylaşmanın anlamı yok ....

hiddetli değilim miriana ,amacımı belirtmiştim ...ısrarla yok demen anlamsız...senin mimiklerini ,yüzünün hareketli bölgelerini ,pürüzlüğünü geçtim de hiç mi gözenek olmaz bir insan da, hemde bu denli yakın çekimde...ki ,gözenekler bir kusur değildir.. o yüzden insanları ayakta uyutmaya çalışmanın bir artısı olmaz sana...kaymak gibi cildin var derler en fazla ,sende aa pürüzlerim var aslında,deyip ,bir de mütevazilik yapma gayretine girersin öyle kalır..bunu birçok kişi anlıyor ama es geçiyor ben geçemiyorum bu konuyu es ,tek suçum bu olsa gerek ,üzgünüm ... daha fazla uzatmak istemiyorum...sevgilerimle...

pandoracım keşke ilk msj larında bu kadar ılımlı ve yaklaşımcı davransaydın..
tartışmanıza dahil olmak adına söylemiyorum ama bende zamanında böyle şeylere çok maruz kaldım..
şu an doğum yaptığım için biraz değişti cildim ama önceden peçetesini nemlendirip yüzüme sürme cesareti gösteren bile oluyordu..
bi insanın cildi kusursuz olabilir..porselen gibi durabilir..normal bi durum bu..
insanlar bazen çok taciz ediyorlar bu durumda ve kişi artık herkese kendini kanıtlamaktan sıkılıyor..

dediğim gibi tartışmak için değil aydınlatmak için bu noktada yazıyorum..

ben sana demiştim dimi canım çekemeyenler olur,senin ne kadar emek werip yaptığını da biliorum.eğer yardımcı olmak istemesen neden saatlerce uğraşasın ki??herşeyi en ince detayına kadar anlattın ki bi pürüz çıkmasın die.eğer photoshop uygulamak isteseydn bi eyeliner çekip bırakırdın gerisini de photoshopla hallederdin bu kadar uğraşmazdın.inanmayan girmesin topiğinee ve çamur da atmasın lütfen.çok sinirlendim ya
sınırlenme canım her ınsan bır degıl neyazıkkı ..sen benı bılıyorsun ya yeter topıgımı daha fazla şişirmeseler sevıncem
mirana öncelikle çok hoş bi yüzün var..hatların cildin süper...
makyajda haliyle yakışmış..
emeğine sağlık..
son koyduğuna bayıldım çok hoş olmuşsun..
ilkide profesyonel ama tarzım değil..

tesekkur ederım canım benım..evet bende normalde boyle natural makyaj yapıyorum ama yuzum agır makyajıda kaldrdıgından bunuda arada yapıyorum...o herşeyı gormenız içindı ıster o ılk makyajdakı sadece goz makyajını alır nude surersınız ıster ruju surer rımel surersınız sıze kalmış sevgıler opuyorumnanaktan

Şımdı dıŞarı cıkmak zorundayım konumu saplantılı dÜŞÜncelerınızle dagıtmayın..benım kımseye yanlıŞ ornek oldugum yok..herkes kendıne uygun olanı seÇer ve uygular ..ınanmayanlar bırkere fıkır belırtır bırdahada yazmaz..tartıŞmaya gırmez..bılıyorumkı konumu sılsem rahatlıycaksınız ama yapmıycam..benı takıp edıp makyaj stılımı begenenler beklesın daha super Şeyler paylaŞıcam bencıllık etmeden sızle makyajın her turlusunu paylaŞıcam..

ArkadaŞın dedıgı gıbı photoshopla yapacak olsaydım tek tek resım koymaz ordan yapardım ogun bılen bılıyorkı ben nekadar uĞrastım bunları yap Çek yazı yaz ve yukle...

Hıc guzel cılt gormedıysenız benım suÇum degıl..hakarete varmadıgı surece her eleŞtırıyede aÇıgım herkesın yuzu bu makyajı kaldrmaz..ısteyen nude tonlarla dener konumun adı makyaj teknıgım dıkkat edın teknık ! Teknık gosterdım renkten once vurgulanan budur..hadı selametle akŞama gÖrÜŞÜrÜz

hakaret yoktu..yanlıs anlamısın..hatta yargı cumlesi hic yoktu..

ama suna asla ve asla katılmıyorum özel gün demek yüzümüzdeki her noktayı boyadıgımız gun demek degil..ben bu yuzden zaten guvenemıyorum guzellık uzmanlarına..

makyajın mantıgı aynıdır hep..guzeli vurgulamak..

bak bundan özel bir an olamaz..oscar gecesi,oscar alan oyuncu..milyarlar onunde..

ya Allahım ben neden anlatamadım acaba? ay canım ogun oyle yapmak ıstedı oyle yaptım ..ben arada agır makyaj sevıyorum..canım ıstedıgındede hafıf yapıyorum...ben holywood yıldızı degılım..hala neyı savnuyorsunuz anlamadım..sen bana resmen badana yapmışsın demeye getırdın daha nasıl hakaret ve yargı olacak? canım lutfen tartışmak ıstemıyorum..sen hukmunu verdıysen fıkrım aynıysa sorun yok daha yenı açılmış bır topıgı tek bır makyaj ornegıyle yerden yere vurdunuz keşke dıgerlerınıde bekleseydınız..

tamam canım benım cıldım puruzsuz olamaz ve resımde ftoshop var tamam rahatladın mı ?

gözeneklerım var burnumda ama kullandıgım fondoten bunu kapatmıyorsa zaten ben uzman degılımdır...ayakta uyutmakmı hakaretlerını kesmezsen şikayet etmek zorunda kalacagım senı yeter eleştırdıgın ya hazımsızlıgın bukadarı fazla yazma bırdaha topiğime ıstemıyorum

sen nasıl "sence"sini soyluyorsan bende "bence"sini soyluyorum..eger boyle bır baslık adı altında bu iddia ile makyaj yapıp koymussan bu elestırılere acık olmalısın..

uzgunum,ama ben buna makyaj dıyemıyorum ..bunu laf sokmak,asagılamak amaclı soylemıyorum.makyajda bır dunya gorusudur..bakıstır,mizactır..
fikrimi en az kırıcı olarak soylemeye calıstım ama mevzuyu bu raddeye getırdın,bravo..

Son düzenleme:
Ben miriana yı yakından görmüş biri olarak bu konulara son noktayı koymak isterim ve ayrıca anlamadığım şey şu:insanlar neden güzel ve kusursuz bişe görünce çamur atmak isterler ki??Evet miriananın cildi aynen öle pürüzsüz makyajlı da makyajsız da çok az insanda rastlanır şey ama öle gerçekten.Resimlerde herhangi bir photoshop uygulaması yoktur,ben arkadaşamın birçok resmini de gördüm hepsinde böle pürüzsüz ve mükemmel bi cildi war.çok merak eden warsa adresi belli gidip baksın,böle saçma iftiralarda bulunmasın ve artık bu saçma tartışmayı keselim lütfenn...

Sana katılıyorum TGCVN :nazar: İstemeyen sevmesin bakmasın arkadaşlar nedir bu luzümsuz sataşmalarınız anlam veremiyorum doğrusu :bbo: Makyajı paylaşan arkadaş kimseyi inandırmak zorunda değil buraya gelipte paylaşımlarına bakıyorsanız samimiyetinede inanmak zorundasınız kusura bakmayın.. Özellikle bir kaç kişi var dikkat ediyorum sürekli tartışma yaratma çabası içindeler nerede bir tartışma ortamı var orada bitiveriyorlar birbirlerine destek veriyorlar .. Kusura bakmayında Porselen gibi cildi var kızın makyajda yapmasa güzel mi güzel ..bunları kimsenin avukatlığını yapmak adına da yazmıyorum güzele güzel deyin yahu nedir bu çekememezlik :nazar:

Sevgili üyeler;

Burda herkes konu ile alakalı tekrarı önceden açılmamış konuyu açabilir. Bu açtığı konu onun kendi kapısı olan bir konu değildir ki istediklerini alsın içeri istemediklerini kovalasın. Kimse kimseye git veya kal diyemez. Herkes saygı çerçevesinde yorum yapabilir. Eleştiri yapabilir. Konu sahibesi de bunları gözönüne alarak açmış olduğunu bilmelidir. Yapılan eleştirilere sert yanıtlar arkasından hiddetli tartışmaları getirir.

ıki kişi tartışmaya girerse eklenen diğer kişiler sadece ceza alacak kişi sayısını çoğaltırlar.

Mesajlarda mesaj içeri boşaltmak, cümlelerin sonuna kişiye karşı hiddet anlamında ünlem koymak ve büyük harfle yazmak bildiğiniz üzere yasaktır.

Sana katılıyorum TGCVN :nazar: İstemeyen sevmesin bakmasın arkadaşlar nedir bu luzümsuz sataşmalarınız anlam veremiyorum doğrusu :bbo: Makyajı paylaşan arkadaş kimseyi inandırmak zorunda değil buraya gelipte paylaşımlarına bakıyorsanız samimiyetinede inanmak zorundasınız kusura bakmayın.. Özellikle bir kaç kişi var dikkat ediyorum sürekli tartışma yaratma çabası içindeler nerede bir tartışma ortamı var orada bitiveriyorlar birbirlerine destek veriyorlar .. Kusura bakmayında Porselen gibi cildi var kızın makyajda yapmasa güzel mi güzel ..bunları kimsenin avukatlığını yapmak adına da yazmıyorum güzele güzel deyin yahu nedir bu çekememezlik :nazar:

En azından bir emek war işin içinde o emeğe saygı duymak namına böle tartışmaları çok gereksiz buluorum cnm.Ben şahidim o kadar uğraştı kız,yazık yanii..

ya kızlar bu ne allah aşkına biri oscar almış hafif makyaj yapmış napalımm..arkadaş emek harcamış bize yararı olsun diye bi şey paylaşmış beğenmiyosan ilgilenme..oscar alan oyuncu bi sürü insanın karşısına sokaktaki gibi çıkıyo napalım ezelim mi??bu kadar mantıksız olma donut arkadaşım..sana illaki böyle bi makyaj yap diyen kimse yok..resimler shoplu veya shopsuz bize neeee..önemli olan makyaj tekniği..illaki bunu ispatlıycaz mı?neden mükemmel olan her şeyi ve herkesi dibe çekmeye çalışıyoruz??bu çaba niye?kimse kendinden güzel gördüğü birine çamur atmasın çok komik oluyokaydirigubbakcemile3

miriana arkadaşım bence harika bi güzelliğe sahipsin..makyajlıda makyajszda shopluda shopsuzda..paylaşımın bana çok yardımcı olucak..vakit ayırıp paylaştığın için teşekkür ederim..unutma meyve veren ağaç taşlanıralkisalkisalkis

ya kızlar bu ne allah aşkına biri oscar almış hafif makyaj yapmış napalımm..arkadaş emek harcamış bize yararı olsun diye bi şey paylaşmış beğenmiyosan ilgilenme..oscar alan oyuncu bi sürü insanın karşısına sokaktaki gibi çıkıyo napalım ezelim mi??bu kadar mantıksız olma donut arkadaşım..sana illaki böyle bi makyaj yap diyen kimse yok..resimler shoplu veya shopsuz bize neeee..önemli olan makyaj tekniği..illaki bunu ispatlıycaz mı?neden mükemmel olan her şeyi ve herkesi dibe çekmeye çalışıyoruz??bu çaba niye?kimse kendinden güzel gördüğü birine çamur atmasın çok komik oluyokaydirigubbakcemile3

miriana arkadaşım bence harika bi güzelliğe sahipsin..makyajlıda makyajszda shopluda shopsuzda..paylaşımın bana çok yardımcı olucak..vakit ayırıp paylaştığın için teşekkür ederim..unutma meyve veren ağaç taşlanıralkisalkisalkis

:teselli:alkisalkisalkis:asigim:

Hiçkımseye zararı olmayan faydalı olsun dıye açtıgım konumu bu hale getırenlere teşekkur edıyorum....

hiçbır saygısızlıgım olmadıgı ,kımın ne amaçlı neyı dıbe çektıgını gorupte tek taraflı eleştıren arkadaşlarada ınanamıyorum..

hepimiz farklıyız..benim bayıldıgım senın en son yapacagın olabılır..ama unutmayın kusur aramak degıl kusur örtmek erdemdır..

şükürler olsun ki bunları takmayacak olgunluktayım..amacım ortak ve guzel bır paylaşımdı..konu sahıbesı bensem konum yanlış tarafa çekiliyorsa hakaret ve saldırı varsa ben bunu ıstememe hakkına sahıbım..tabıkı engelleyemem...ama ıstemıyorum bunu kımse engelleyemez..buyuk harf kullanmama yasagını bılmıyorum sıtede yenıyım..ogrenmiş oldum ünleme gelınce her topıkte defalarca görmüş oldugum birşey..halıyle mımık kullanamadıgımız için vurgularımı boyle bellı etmem çok doğal..
bu arada hala konunun nereye açıldıgına (özel gun makyajı) ve konunun başlıgına dıkkat etmeyenlere bırdaha vurguluyorum kı: resımlı makyaj teknıgım yazıyor yani benım stılım benım tarzım ...tekniği denmiyor tekniğim deniyor buna dıkkat edıldıgınde konuşacak bırsey kalmıyor zaten..hür irade akıl ve mantık var..seçmek herzaman bizden..
eger ben haksızsam buyrun banlayın beni..sorun degıl..aleyhıme yapılabılecek hiçbir davranış ve yaptırım benım burdaki samimiyetımle ıyı duygularımla dostane paylaşımımı ve tavrımı yoktan sayamayacak ve bu gerçeği değiştıremıycektır..

herkese saygı ,vicdan ve adab-ı muhaşeret yetisi dileklerimle

ıyı geceler

ha bu arada not düşeyım kadınlar klubundekı arkdslarım için me msn aldım..benı ve yakından cıldımı gormek ısteyen arkadaslarım ozelden msnlerını yazsınlar :) bızzat camera açıdam kolonyalı mendılle yuzumu sılıp gösterıcem..dalga gecmıyorum bu anlamdada yardımcı olıyım merakı olanlara...

Son düzenleme:

bence sen ne demek ıstedıgımı anlayamamıssın..

bu arkadasımız buraya foto koyuyor ve bu iddiasını bize sunuyorsa eleştiriye acık olmalı..
ben "bence" olanı soyledim,buda sadece beni ilgilendirir..yani sen ustune vazife olmayan birsey yapıyorsun..burda tema ben degilim..ama bunu idrak edememişşin..diyorum ya bu da bir dunya gorusu..buda bir ahlak..kültür..

Hiçkımseye zararı olmayan faydalı olsun dıye açtıgım konumu bu hale getırenlere teşekkur edıyorum....

hiçbır saygısızlıgım olmadıgı ,kımın ne amaçlı neyı dıbe çektıgını gorupte tek taraflı eleştıren arkadaşlarada ınanamıyorum..

hepimiz farklıyız..benim bayıldıgım senın en son yapacagın olabılır..ama unutmayın kusur aramak degıl kusur örtmek erdemdır..

şükürler olsun ki bunları takmayacak olgunluktayım..amacım ortak ve guzel bır paylaşımdı..konu sahıbesı bensem konum yanlış tarafa çekiliyorsa hakaret ve saldırı varsa ben bunu ıstememe hakkına sahıbım..tabıkı engelleyemem...ama ıstemıyorum bunu kımse engelleyemez..buyuk harf kullanmama yasagını bılmıyorum sıtede yenıyım..ogrenmiş oldum ünleme gelınce her topıkte defalarca görmüş oldugum birşey..halıyle mımık kullanamadıgımız için vurgularımı boyle bellı etmem çok doğal..
bu arada hala konunun nereye açıldıgına (özel gun makyajı) ve konunun başlıgına dıkkat etmeyenlere bırdaha vurguluyorum kı: resımlı makyaj teknıgım yazıyor yani benım stılım benım tarzım ...tekniği denmiyor tekniğim deniyor buna dıkkat edıldıgınde konuşacak bırsey kalmıyor zaten..hür irade akıl ve mantık var..seçmek herzaman bizden..
eger ben haksızsam buyrun banlayın beni..sorun degıl..aleyhıme yapılabılecek hiçbir davranış ve yaptırım benım burdaki samimiyetımle ıyı duygularımla dostane paylaşımımı ve tavrımı yoktan sayamayacak ve bu gerçeği değiştıremıycektır..

herkese saygı ,vicdan ve adab-ı muhaşeret yetisi dileklerimle

ıyı geceler

ha bu arada not düşeyım kadınlar klubundekı arkdslarım için me msn aldım..benı ve yakından cıldımı gormek ısteyen arkadaslarım ozelden msnlerını yazsınlar :) bızzat camera açıdam kolonyalı mendılle yuzumu sılıp gösterıcem..dalga gecmıyorum bu anlamdada yardımcı olıyım merakı olanlara...

dramatize etmene luzum yok..
ınsanlar bir soru sordu,inandırıcılık goremedı sende ve elestırıldın..
ha ayrıca su var ben photoshop hakkında zerre bir yargıda bulunmadım,ben icra ettigini eleştirdim..bunu yaparken hakarette etmedim..banada saldırdın..
benim anlamadıgım madem haklısın neden bu denlı savunuyorsun kendını ?? neden saldırıyorsun ?
"arkadaslar yanlıs dusunuyorsunuz" diyemedin yani..
uzadı da uzadı mevzu..

Akşamki mevzu hala mı devam ediyor ya,
lütfen biraz anlayışlı ve sakin olun,
yani bu tip konularda da tartışma çıkarmayı başarıyorsunuz ya,
bravo diyorum...Görevli editör arkadaşım uyarı yazdığı halde
kimse uymamış,lütfen yapılan uyarıları dikkate alın,
sonrada neden ceza aldım demeyin...
konuyu kapatıp,esas konuya dönün lütfen...
sevgiler...

Ben bir gün böyle eyeliner çekicem inş. Miriana önce ince çizgi çektikten sonra tekrar o kavisi nasıl yapıosun yawww

kimse üstüne vazife olmayan şeylerle uğraşmasın çok komik oluyo..konu sahibesini hiç bi şekilde tanımıyorum onu savunmak için yazmıyorum bunları ama emeğe saygı lütfen..arkadaşta bizcesini değil bencesini paylaşmış bizlerle bunu vurgulamak istiyorum..bencesini göstermek isteyenler başka konu açsın 'bence'..

miriana arkadaşım ben paylaşımlarına devam etmeni istiyorum öğrenmek isteyenlere çok faydalı olacaksın eminim..lütfen devam et..

X