E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
bu konuda ehli olan ve işi mesleği bu olan birinin cildinin güzel olması çok olağan ,çünkü bilinçlidir,işin erbabıdır...sorun da burda cildinin çirkin yada pürüzlü olduğunu savunmuyorum zaten ben ,aksine hoş olabileceği için olanı yansıtmak gerek insanlara,yanıltıcı olmamak adına değil mi ? ama bu tarz düzenlemeler olmayanı yansıttığı gibi yanıltır ,karşındaki kişiler seni baz alıp ,uygulamaya geçtiğinde ,hayal kırıklığı yaşar ...bu siteye bir çok genç kızda dahil oluyor 16-17 yaşında ve onların en gözde konuları bu makyaj topikleri,onlara yanıltıcı bir görsellik paylaşmanın anlamı yok ....
hiddetli değilim miriana ,amacımı belirtmiştim ...ısrarla yok demen anlamsız...senin mimiklerini ,yüzünün hareketli bölgelerini ,pürüzlüğünü geçtim de hiç mi gözenek olmaz bir insan da, hemde bu denli yakın çekimde...ki ,gözenekler bir kusur değildir.. o yüzden insanları ayakta uyutmaya çalışmanın bir artısı olmaz sana...kaymak gibi cildin var derler en fazla ,sende aa pürüzlerim var aslında,deyip ,bir de mütevazilik yapma gayretine girersin öyle kalır..bunu birçok kişi anlıyor ama es geçiyor ben geçemiyorum bu konuyu es ,tek suçum bu olsa gerek ,üzgünüm ... daha fazla uzatmak istemiyorum...sevgilerimle...
pandoracım keşke ilk msj larında bu kadar ılımlı ve yaklaşımcı davransaydın..
tartışmanıza dahil olmak adına söylemiyorum ama bende zamanında böyle şeylere çok maruz kaldım..
şu an doğum yaptığım için biraz değişti cildim ama önceden peçetesini nemlendirip yüzüme sürme cesareti gösteren bile oluyordu..
bi insanın cildi kusursuz olabilir..porselen gibi durabilir..normal bi durum bu..
insanlar bazen çok taciz ediyorlar bu durumda ve kişi artık herkese kendini kanıtlamaktan sıkılıyor..
dediğim gibi tartışmak için değil aydınlatmak için bu noktada yazıyorum..