Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

kendı gozum sıyah..ordakı lens boush lomb green ocean..en sevdıgım lensımdır bıraz damarlı oyle gozle butunleşmıyor ama deger..

aa gözlerin siyah mı??bide koyu renk gözde lens kendini belli eder derlerdi..orjinal göz rengindeki bir makyajını paylaşır mısın canım ya çok merak ettim..eminim öyle de süpersindir

58.jpg

bu gozlrım cnm makyajı sonra paylaşım olurmu

canım anca geldim topiğine,emeğine sağlı öncelikle..
mesajları okurken fotoşop muhabbetinide okudum,inanki resimlere bakarken bende şoplu olduğunu düşündüm,taki,sen böyle birşey olmadığını söyliyene kadar
sen yok diyosan yoktur miricangamyoncuiremsu
böyle bie yalan söyliyerek kendini küçük duruma düşürmiyecek kadar akıllı bi kızsın senyerimseniben
yalnız sayende hemen max foktor kapatıcı almayı düşünüyorum:lepi:süriyimde kaymak gibi olıyım bendebayanssulusmile
evine geçip malzemelerine kavuşunca yeni resimler bekliyorum senden:hulya:

anladım canım ben ftojenık bırıyım ve cıldımde belırgın bır sorun yok dogru makyajla boyle cıkıyor halıyle.. tabıkı gercek hayattakıyle bırebır aynı deılsede yuzde90 boyle ftograf makınasını bıle yenı edındım eskıden hep cep telıyle cekerdım..kımseyı kandırmama gerek yokkı neden yapayım bunu..sonucta reelde goren cok ınsan var benı burdanda olacaktır...

max factor lastıng performance canım umarım cıldıne uyar.benım bu bıde loreal true match favorım..mukemmel kapatıcı ve bebek gbı yapıo...yenı resımler koyucam yakında opuyorum cok sagol

anladım canım ben ftojenık bırıyım ve cıldımde belırgın bır sorun yok dogru makyajla boyle cıkıyor halıyle.. tabıkı gercek hayattakıyle bırebır aynı deılsede yuzde90 boyle ftograf makınasını bıle yenı edındım eskıden hep cep telıyle cekerdım..kımseyı kandırmama gerek yokkı neden yapayım bunu..sonucta reelde goren cok ınsan var benı burdanda olacaktır...

max factor lastıng performance canım umarım cıldıne uyar.benım bu bıde loreal true match favorım..mukemmel kapatıcı ve bebek gbı yapıo...yenı resımler koyucam yakında opuyorum cok sagol

en kısa zamanda alıcam canım kısmetsehihoyyyt
ama şimdi solaryuma giriyorum,açık renk alamam,koyu alırsam kışın sırıtırbilmiyorumkismilebronza yakın ten rengi gibi duran rengi vardır umarımkaydirigubbakcemile2
maşallah kaymak gibi cildin işte ne güzel:nazar:arada tüyo ver topiğinde cildine neler yapıyosun falan dieyerimseniben
bende öptüm hayatımopuyorumnanaktan

maxfactor-lasting-performance-fondoten-mb34013_431815_r1.jpg

102 sı ıyı gıbı ya..ben havuc yagını çalıom yatıom balkona :KK70: valla solaryum burda dehşet pahalı 3-4 seansı 400 tl ye falan gelıo hıc almıyım ..ıst da ucuzdu dakıkası 1 tlden..bıde cıldı yıpratıo dıolar grmıyorum ondan ama yınede merakım var bende cok beyazım hep cıldımın 2 ton koyusu fondoten alıom..beyazlıgıda sevıomda yazın ıyı oluo bronzluk hele bacaklarda...cıldıme cok bıse yaptgm yok ama tuo verırım canım takıp te ol :KK70: bu arada benım bolgesel zayıflama çatlak ve selulıt ıcın bı guzel topıgım var onu ınceledın mı

işte bu:lepi:
3226.jpg

eklediklerin içinde en çok bu halini sevdim vede yakıştırdım canokaydirigubbakcemile5
kesinlikle yeşil lens tak takıcaksan,mavileri hiç sevmedim:umursamaz:
aslında en güzeli kendi kara gözlerin:asigim::emir_bebek:

makyajında süper burda,sana doğal makyaj ve nude tonlarda süper olur..böyle bi denemede bekliyorum malzemelerine kavuşunca:kahve:

Son düzenleme:
sagol gulom ya mutlu eettın benı o ucusa gderkenkı makyajım...gdıom gelıom yenı ekıp dıokı kız bızlemısın sende yoo ben 9 saattr ayaktayım dıyorum şok oluolar nası makyajın akmamış dıe bı rusya ucusunda berbat oluodu onun bunun omzunda uyumaktan toplamda 15 saat yuh dımı :sinifsinif:
bende yeşil ve ela lens sevıom ama green oceandan vazgecmem ama topazıoları bende sevmedım yakışmadı bana daha dogrusu..satıom zate ..benım dudak zemınım kırmızı ondan acık tonda rujda dıkkatlı secım yapmam lazım kalın dokulular yada yogun sedeflıler olabılıo ..yoksa ortasına 10 kat gecıom yıne kırmızı kalıo bilmiyorumkismile ama parlatıcıoluo nudede...valla şole acık renk ama yogun ruj yada lıpglos varsa bldıgınız alabılırım hep kırmızı vişne pembe bnde bıktım hanı...devamı gelecek hıc merah etme sen ıste zemuszemus

102 sı ıyı gıbı ya..ben havuc yagını çalıom yatıom balkona :KK70: valla solaryum burda dehşet pahalı 3-4 seansı 400 tl ye falan gelıo hıc almıyım ..ıst da ucuzdu dakıkası 1 tlden..bıde cıldı yıpratıo dıolar grmıyorum ondan ama yınede merakım var bende cok beyazım hep cıldımın 2 ton koyusu fondoten alıom..beyazlıgıda sevıomda yazın ıyı oluo bronzluk hele bacaklarda...cıldıme cok bıse yaptgm yok ama tuo verırım canım takıp te ol :KK70: bu arada benım bolgesel zayıflama çatlak ve selulıt ıcın bı guzel topıgım var onu ınceledın mı

harikasınŞeniz
saol canım...çıkınca bakıyımsositososito
valla bende bi karışım var,havuç kayısı ceviz falan die uzar bu liste:smiley-cool:güneşe 2 kere çıksam manyak yanıyorum,ilk defa bu sene solaryuma girmeye karar verdim,askerim gelince farklı görsün isitiyorumaklinialirimsmile
anam daha hiç bi topiğini incelemedim,önce burdan başladım gerisi gelirkaydirigubbakcemile2
yalnız 400 e falan geliyo 3-4 seans dedin,ben ohanzi oldumakannehir
istanbulun gözünü seviyim o zaman:eek:

tabı canım burda cok pahalı antalya gıbı yerde solarıum lux gelıo tabı burda yaz kış gunes varya ondan orda coktur..burdakıler hep lux yerler adı yerlerede ben gtmem derımı çürütur koyarlar oraya :jeyyar:

sagol gulom ya mutlu eettın benı o ucusa gderkenkı makyajım...gdıom gelıom yenı ekıp dıokı kız bızlemısın sende yoo ben 9 saattr ayaktayım dıyorum şok oluolar nası makyajın akmamış dıe bı rusya ucusunda berbat oluodu onun bunun omzunda uyumaktan toplamda 15 saat yuh dımı :sinifsinif:
bende yeşil ve ela lens sevıom ama green oceandan vazgecmem ama topazıoları bende sevmedım yakışmadı bana daha dogrusu..satıom zate ..benım dudak zemınım kırmızı ondan acık tonda rujda dıkkatlı secım yapmam lazım kalın dokulular yada yogun sedeflıler olabılıo ..yoksa ortasına 10 kat gecıom yıne kırmızı kalıo bilmiyorumkismile ama parlatıcıoluo nudede...valla şole acık renk ama yogun ruj yada lıpglos varsa bldıgınız alabılırım hep kırmızı vişne pembe bnde bıktım hanı...devamı gelecek hıc merah etme sen ıste zemuszemus

cano bizim ilarzununda dudakları allahtan rujlu senin gibi:)ona önermiştim sende dene istersen,göz altı kapatıcısını azcık sür dudağına,elinle yay onu,istediğin rengi kolaylıkla elde edersin hayatım..resimli anlatmıştım,yarın bulursam eklerim...
15 saatmiohaoldumsmile valla iyi dayanıyomuş:hulya:
ben zaten ela-yeşil göz hastasıyım kadında,ama irilikte modelde benim için önemli..o yüzden yeşil lensleri çok seviyorum:kedi:
bencede sat gitsinler çıksınlar senden:dilcikar:

cano bizim ilarzununda dudakları allahtan rujlu senin gibi:)ona önermiştim sende dene istersen,göz altı kapatıcısını azcı sür dudağına,elinle yay onu,istediğin rengi kolaylıkla elde edersin hayatım..resimli anlatmıştım,yarın bulursam eklerim...
15 saatmiohaoldumsmile valla iyi dayanıyomuş:hulya:
ben zaten ela-yeşil göz hastasıyım kadında,ama irilikte modelde benim için önemli..o yüzden yeşil lensleri çok seviyorum:kedi:
bencede sat gitsinler çıksınlar senden:dilcikar:

demek eyle sempatiksalakcinni canım fondotenle pudra suruom ozaman da pıhtılı oluo yogurt surmüş gbı oluo sempatiksalakcinni ama kapatıcım yok sımdı denerım o sılındır şekılde olanların ucuslarından alem barı :1ninca: 15 saate dayanmıo canım ama 9 saat dayanıo rus kancıklarına yurekmı dayanır aç ve pis ınsanlar ısteklerı bıtmez chime dugmesıne basa basa delırtır o bebelerı benı alsanaalsanasmile benım gozlerımde ırı ama kıprıklerım ınce rımelle halledıom ıste onuda:eek: ya lenslere takas etmek ısteyen cok ıstedgm renkler degıl ama alıcı cıkdı bıtane yarın görüşcez satamda kurtulam 80 tl zarardayım ama napam :gitme:

demek eyle sempatiksalakcinni canım fondotenle pudra suruom ozaman da pıhtılı oluo yogurt surmüş gbı oluo sempatiksalakcinni ama kapatıcım yok sımdı denerım o sılındır şekılde olanların ucuslarından alem barı :1ninca: 15 saate dayanmıo canım ama 9 saat dayanıo rus kancıklarına yurekmı dayanır aç ve pis ınsanlar ısteklerı bıtmez chime dugmesıne basa basa delırtır o bebelerı benı alsanaalsanasmile benım gozlerımde ırı ama kıprıklerım ınce rımelle halledıom ıste onuda:eek: ya lenslere takas etmek ısteyen cok ıstedgm renkler degıl ama alıcı cıkdı bıtane yarın görüşcez satamda kurtulam 80 tl zarardayım ama napam :gitme:

iyi 80 le yırttın!ben 250 tl ye aldım geçen sene çok tatlı bi mavi:asigim:bi kere taktım,1 hafta sonra lensi bi açtım kurumuşohaoldumsmileattım çöpe gittimafoldumbencierim yandı ama allah seni inandırsın:nazar:
alırım freş lukumu kaderime boyun eğerim,yıllık lens senin neyine dedim kendime:a015:
her milletin vardır kendine göre gıcıklılları:smiley-cool:
pudra yada fondo sürme onlar dediğin gibi yapar,göz altı kapatıcısıyle dene bakalım nası olucakCADIARZU
bide kavis verme özelliği olsun rimelin,senin rimel ne marka die sorucam vede gidicem,yarın okurum artık,hadi öptüm hayatımŞeniz

suda bekleteydın ya kız lensı kendı halıne gelırdı dıger gun tuhhh ..

rımelım dıbınde kaldı ama cok memnunum lancome hypnose..ablam free shopta calışıoda o verdı bıde dior var kalın frcalı hıc begenmedım...sur sur olmuo dolgunlaşmıo..canım ahada nınem uyandı valla uyuudm uyandım dedım dahada uyuyamam kaldım dımdızlak eyvah..görüşürüz sonaa mujuu

mirianam bende kakao yağını tavsiye ederim ben buğday tenliyim ama bacaklarım beyaz olduğu için yazın almıştım sonra avcuma biraz döküp sadece dizime sürdüm bi hata yapıpkaydirigubbakcemile3eve girdim oda nee dizlerim simsiyah bacaklarım beyazkaydirigubbakcemile3sonra hemen her yerine tekrar dışarı..harika olmuştu..kesinlikle tavsiye ederim..

kakao yagı kullanmıştım evet guzel gerçekten..hazıran gbı alırım onu..dizlerımın kararmasını cok sevmıyorum zaten zayıf dokular..koruyucu surer oyle yag surerım ben..tesekkurler

X