Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

benim de isteğim vaaarrrr bilmiyorumkismile cuma günü mezuniyetim var elbisem parlament mavisi dore işlemeleri var hatta forumda senin topiğinin bi alt topikte konu açmıştım bakmak istersen orda kıyafetimin resmi var. flormar mavi tonları 4lü far aldım bronz allık falan düşünüyorum çok ağır olmadan ama çok ta sönük olmayan bi model yapar mısın bana lüttfeeeeeeennnnn mafoldumben gerçi senin modellerine bakarak kafamda bişeyler oluştu ama yardımcı olursan sevinirim canımcım şimdiden kocaman teşekkürler opuyorumnanaktan

tatlım evet bende yazdım sen cevap vermedin ondan bide burdan sorayım dedim ben senin gbi gölgeleme falan yapamıyorum senin yüzünü de çok beğeniyorum subanallah subanallah maşallaah eğer mavi tonlarında bişeyler yapabilirsen ve bana anlatırsan çok memnun olurum.Ben kaşlara kadar tabana hafif dore senin çektiğin eye liner gibi üst kapağa göz pınarından ortaya kadar açık mavi kuruğa kadar parlament mavi alt tarafa da aynı şekilde uygulamayı düşünüyorum.Senin uygulamanı da bekliyorum tabiki..

atiye bazı resimlerde cidden hoş değil yaa. bir tane resminde benzetmiştim ama değilmiş gerçekten. sen doğal güzelsin, mesela ilk sayfandaki ham halini hepiiciğinden daha çokk beğendim zemuszemus cildin çok güzel canım maşş sana

tamam canım şimdı arkadaştayım turkuaz farım var onla denycem olurmu eve gecınce söz..muhtemelen gece koyarım...

uy yerım saol kuzum benım benden guzel bebelerın olsun sempatiksalakcinni

uy yerım saol kuzum benım benden guzel bebelerın olsun sempatiksalakcinni[/B][/QUOTE]

ayyy ne güzel dua bu böyleee.. bu yazda evleniyorumm hihoyyythihoyyyt

canım eve gec geldım ama sözum vardı yaptım bende turkuaz far vardı onla yaptım sen renklerı kafana gore ayarlarsın ben sana nasıl uygulancanı gosterdım ..ılk sayfalarda fondoten bazını hazırlamayı yazmama gerek yok losyon+fondoten+pudra+kapatıcı bunu bılıyorsundur...resımlerı flashlı cektım ışıktan dolayı pek guzel olmadı ama umarım azda olsa begenırsın bilmiyorumkismile

önce bakır sedefli bır farı bıraz vazelın surdugum göz kapagımın ilk bıtımınden ortasına surdum...

sonra dıger yarısına turkuaz farımı gectım kaş altınada açık ton bır far surdum

sonra eyelinerı cok ince çektım kuyrugunu uzattım farın uç kısmına simli eyeliner ile çizgi yaptım sen ıstersen onu yapmayabılırsın nedense bugun benımde elım tıtredı beceremedım..kalıcı yeşil kalemı gozaltına çektım pınara yaklaştırmadım..surmede çektım eksık olmasın aklinialirimsmile

ve şeftaliye bıraz pembe allık karıştırdım cok boguk olmasın dıye ..sonra burnuma alnıma boynuma çenemede degdırdım..bakır tonlarda yogun simli glosla makyajı tamamladım..çıtır ama sexı bı makyaj oldu sanki..

uy yerım saol kuzum benım benden guzel bebelerın olsun sempatiksalakcinni

ayyy ne güzel dua bu böyleee.. bu yazda evleniyorumm hihoyyythihoyyyt[/QUOTE]

ben ole guzel dua ederım hadı hayırlısı:lepi::lepi:[/B]

ayyy çok çok çok güzel olmuş canım benim zahmetler verdin çok teşekkür ederim. tekrarlıyorum ama çokta babyface'sin tatlım nazarlardan korusun Allah'm şimdi kafamda bişeyler oluşmaya başladı..ben de buna yakın yapıcam işte ama o simli çizgi pek iyi durmuyo onu çıkartalım tabana bakır dore aynı senin yaptığın gibi ama ben açık mavi ile parlament mavisini birleştirmeyi düşünüyorum eyeliner çekmicem onun yerine simli fırçalı eyeliner'lar var ya ondan çekicem sen alta kalem çekmişsin ben onun yerine de farları geçmeyi düşünüyorum. Sadece tek karar veremediğim mavi maskara mı siyah maskara mı ??? Siyah daha da güzel gösteriyo gözleri mavi de bi derinlik katıyo ama ne yapsam bilemedim ...

Ben de çok beğendim.:1rolleyes: Ama makyajı değil seni..sempatiksalakcinni Makyaj benim tarzım değil çünkü.sempatiksalakcinni

evet canım benımde cok ıcıme sınmedı ama olsun onemlı olan neyı neyle bırleştırcegını gostermektii..valla bı taşınamadım yoksa bende ne farlar var sempatiksalakcinni bence sıyah maskara sur benım gozumun altındakı farımsı kalem zaten cecıle varya ondan bence sende ondan bul akmıo dovme gbı...opuyorum senı guzel kuzum:kedi:

ben seni yerim yaaaaaaaaa bu ne güzellik Allahımmm :asigim:
senı ekmağan arasına koyarda yirim taaammı sempatiksalakcinni
Ben de çok beğendim.:1rolleyes: Ama makyajı değil seni..sempatiksalakcinni Makyaj benim tarzım değil çünkü.sempatiksalakcinni

benımde tarzım deıl sempatiksalakcinni ne tesadüf vereliniortak öperim seni :icecream:

valla tatlım biliyosun balo yarın akşam artık malzeme almak için çok geç artık ne var ne yok elimde onları değerlendiricem herşey için sağol bitanem yaptığım makyajı yükleyebilirsem koyarım çok öpüyorum seni ballı kurabiyem opuyorumnanaktan

PAZARDAN YENı CıCLER ALDIM..TAÇ SÜRME VE LIPGLOSS

ruj ve sürme çakma marka lancome ve chanelın..fakat rujda surmede muthiş...ikisini 5 e aldım normalde 8 di... ruj metalic bakırla turuncu arası aslında daha parlak nekadar sürerseniz okadar koyulaşıyor yanı hem günlük hem gece için..

blogumu takıp etmek isteyenlere http://mermaidlovely.blogspot.com/ ordan kopyaladım bunları

şeeyyyy beni ekmeğin arasına koycanda o kadar uğraştığına bile değmez yaa o kadar kuruyumkii hiç etim yok doğru dürüstttt mafoldumben :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…