- 11 Ocak 2010
- 85
- 1
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
tamam canım şimdı arkadaştayım turkuaz farım var onla denycem olurmu eve gecınce söz..muhtemelen gece koyarım...tatlım evet bende yazdım sen cevap vermedin ondan bide burdan sorayım dedim ben senin gbi gölgeleme falan yapamıyorum senin yüzünü de çok beğeniyorum subanallah subanallah maşallaaheğer mavi tonlarında bişeyler yapabilirsen ve bana anlatırsan çok memnun olurum.Ben kaşlara kadar tabana hafif dore senin çektiğin eye liner gibi üst kapağa göz pınarından ortaya kadar açık mavi kuruğa kadar parlament mavi alt tarafa da aynı şekilde uygulamayı düşünüyorum.Senin uygulamanı da bekliyorum tabiki..
atiye bazı resimlerde cidden hoş değil yaa. bir tane resminde benzetmiştim ama değilmiş gerçekten. sen doğal güzelsin, mesela ilk sayfandaki ham halini hepiiciğinden daha çokk beğendim zemuszemus cildin çok güzel canım maşş sana
benim de isteğim vaaarrrr bilmiyorumkismile cuma günü mezuniyetim var elbisem parlament mavisi dore işlemeleri var hatta forumda senin topiğinin bi alt topikte konu açmıştım bakmak istersen orda kıyafetimin resmi var. flormar mavi tonları 4lü far aldım bronz allık falan düşünüyorum çok ağır olmadan ama çok ta sönük olmayan bi model yapar mısın bana lüttfeeeeeeennnnn mafoldumben gerçi senin modellerine bakarak kafamda bişeyler oluştu ama yardımcı olursan sevinirim canımcım şimdiden kocaman teşekkürler opuyorumnanaktan
uy yerım saol kuzum benım benden guzel bebelerın olsun sempatiksalakcinni
ayyy çok çok çok güzel olmuş canım benim zahmetler verdin çok teşekkür ederim. tekrarlıyorum ama çokta babyface'sin tatlım nazarlardan korusun Allah'mşimdi kafamda bişeyler oluşmaya başladı..ben de buna yakın yapıcam işte ama o simli çizgi pek iyi durmuyo onu çıkartalım tabana bakır dore aynı senin yaptığın gibi ama ben açık mavi ile parlament mavisini birleştirmeyi düşünüyorum eyeliner çekmicem onun yerine simli fırçalı eyeliner'lar var ya ondan çekicem sen alta kalem çekmişsin ben onun yerine de farları geçmeyi düşünüyorum. Sadece tek karar veremediğim mavi maskara mı siyah maskara mı ??? Siyah daha da güzel gösteriyo gözleri mavi de bi derinlik katıyo ama ne yapsam bilemedim ...
senı ekmağan arasına koyarda yirim taaammı sempatiksalakcinniben seni yerim yaaaaaaaaa bu ne güzellik Allahımmm :asigim:
Ben de çok beğendim.:1rolleyes: Ama makyajı değil seni..sempatiksalakcinni Makyaj benim tarzım değil çünkü.sempatiksalakcinni
şeeyyyy beni ekmeğin arasına koycanda o kadar uğraştığına bile değmez yaa o kadar kuruyumkii hiç etim yok doğru dürüstttt mafoldumben :gitme:
bu arada rujun rengine bayıllddııımmmmmmmm resmen opuyorumnanaktan