-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
bende cok sevdım sempatiksalakcinni doğal halımı begenmenıze anlam veremesemde bayılıyorum :kedi:lenslerin rengi çok güzelmişş ama en güzeli doğal halin bence bayılıyorum maaşallah
aman yarabbimmmmmm opuyorumnanaktan kendi göz renginde sana çok yakışıyor, buda ayrı bir hava vermiş. saçlarda boyanmış sanırım :asigim:
sen makyajını paylaşıyorsun ama bu güzelliğin karşısında biz her defasında seni yorumluyoruzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım eve gec geldım ama sözum vardı yaptım bende turkuaz far vardı onla yaptım sen renklerı kafana gore ayarlarsın ben sana nasıl uygulancanı gosterdım ..ılk sayfalarda fondoten bazını hazırlamayı yazmama gerek yok losyon+fondoten+pudra+kapatıcı bunu bılıyorsundur...resımlerı flashlı cektım ışıktan dolayı pek guzel olmadı ama umarım azda olsa begenırsın bilmiyorumkismile
önce bakır sedefli bır farı bıraz vazelın surdugum göz kapagımın ilk bıtımınden ortasına surdum...
sonra dıger yarısına turkuaz farımı gectım kaş altınada açık ton bır far surdum
sonra eyelinerı cok ince çektım kuyrugunu uzattım farın uç kısmına simli eyeliner ile çizgi yaptım sen ıstersen onu yapmayabılırsın nedense bugun benımde elım tıtredı beceremedım..kalıcı yeşil kalemı gozaltına çektım pınara yaklaştırmadım..surmede çektım eksık olmasın aklinialirimsmile
ve şeftaliye bıraz pembe allık karıştırdım cok boguk olmasın dıye ..sonra burnuma alnıma boynuma çenemede degdırdım..bakır tonlarda yogun simli glosla makyajı tamamladım..çıtır ama sexı bı makyaj oldu sanki..