Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

kendı gozlerım canım cok acı bır kahve sıyah sayılır...saç peruk en sevdıgım koyu kahve oda..çok ıncesın melegım a.s.

gacım evet bende az makyajla kendımı daha hoş hısedıom zaten yogun far kullanamıyorum yogun olan genelde rujum oluyor sadece vede rımelım..tesekur ederım şımarcam bu gdısleee :hulya: nursalım yenı resmler teknıkler gelıyor hazr olunnn:teytey:

Mirianaaaa kızzz ilk makyajj dehşeeeettt

bana bir öneri de bulunur musun çook ihtiyacım var

gece makyajı istiyorummm acaba yaptığını mı yapsam ?

ilk makyjı ..

merhaba bu şeftali tonlarındaki rujun ve allığın markasını ve numarasını verebilirmisin çok hoş ve doğal duruyor

ya kusura bakma çok fazla okumadım sayfayı.arkadaşın yorum yaptığı resimdeki ruju soruyorum.aslını hangi sayfada yayınlamıstın bilmediğim için :kedi:ama sen anlamıssındır dimi:))

Mirianaaaa kızzz ilk makyajj dehşeeeettt

bana bir öneri de bulunur musun çook ihtiyacım var

gece makyajı istiyorummm acaba yaptığını mı yapsam ?

ilk makyjı ..

begendıysen yuzune gdecekse neden olmasınkı canım onu yapablrsn

ya kusura bakma çok fazla okumadım sayfayı.arkadaşın yorum yaptığı resimdeki ruju soruyorum.aslını hangi sayfada yayınlamıstın bilmediğim için :kedi:ama sen anlamıssındır dimi:))

golden rose bakır renk canım numarası aklımda yok fırçalı glos..allıkta flormar teracota şeftalı

Son düzenleme:

bu makyajda yıne golden rose rolon altın sarısı bakır karışımı olan farımı kullandım hemde ıkı yerde :) göz kapagım ve dudagıma onu surdum evet ılgınc ama farı dudagıma denemek ıstedım oldukca hoş ve ıddıalı oldu..

bunda ise koyu renk far kullanmak ıstedım pek tercıh ettıgım bır renk deıldır sıyah far ama arada hoş oluyor..eyelıner kullanmadım..ve flormar 521 no fuşya ruj vazgecılmezım oldu...flashta 1 ton açık cıkmıs normalde tam fuşya..rımel golden rose 3d cok memnunum..

burdan bu rujun ana rengıne ve sevdıgım urunlere ulaşabılırsınız..
http://mermaidlovely.blogspot.com/2010/06/yeni-aldiklarim-ve-sevdigim-urunlerim.html

Bu makyajdada gozaltı aydınlatıcısını bıraz yogun kullandım normalde sık kullandıgım bırsey deıl ama golge açısından hoş oluyor..oda yenı bır urunum golden rose ruj seklınde yıne..
far yıne bakır renk ve ruj loreal 6 saat kalıcı olan kırmızı rengı..

allık flormar şeftali..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…