Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

topigin hayırlı olsun mirican bayanssulusmile
hatırlarsan snnle ilk konsmamzda da resimlerinde
photoshop olup olmadıgını bende sormustum ki olmadıgını söylemiştin ardından yerimseniben
ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorum makyaj konusunda gercekten basarılı ve deneyimlisin
devamını beklerzz bayanssulusmile

tatlım eline sağlık paylaşımın güzel..ben nişanım dahil tüm makyajlarımı kendim yaparım..düğünümde telaştan yapamam die bir uzmana danışıcam..
makyajda gözü ya da dudakları ön plana çıkartırım..ikisinden birini..ikisini aynı anda vurguladığım zaman hoş olmuyor...senin makyajında da ikisinide vurguladığını gördüm..sadece bir eleştiri..alınma..orta kalite ürünler kullanmana rağmen el becerin sayesinde harikalar yaratmışsın...(o allığın pembesinide denedim çok hoş duruyor bu arada)hoş olmuş ancak ikisinden birini vurguladığında daha da güzel olacağına eminim..zati hoş hatunsun beceriklisindezemuszemuspaylaşımlarının devamını diliyorum tatlım...kocaman öpüyoruma.s.

canim emegine saglik cok cok guzel olmus walla cok begendim..
ayrica makyajsizda cok guzelsin masallah.
Makyaja gelince eyelinere ne guzel surmussun oyle ben birturlu ogrenemedim eyeliner surmeyi.
Anlatim icinde sagol ama bazi yazilar cok kucuk olmus onlari okuyamadim..
senden bide dogal bir makyaj bekliyorum cildin gercekten cok guzel:)

Tesekkur ederım gülüm benım zemuszemus eyelıner çekmek ıcın ben dergılerdekı kızlara yada herhangı bır bayan resmınde kalemle gozlerıne cekmenı onerıırm..ayrıca boş bırkagıda yatay eğri çizgıler çiz pratık yap..pudrasız farsız goze surme yaglı olmasın zemın...resme gelınce asagıya koyuyorum..okuyamadıgın yazıyı alıntıla soylıyım beceremedım pekde

kızlar buyuk olan resım gecen gun cekıldı..gece oldugu için flash kullanıldı..net deıl kusra bakmayın
bronz makyaj yapmak ıstedım her nekdar beyazda olsam..fondötenime sedeflı far karıştırdım ışıltılı olsun dıye pudra surmedım göz kapagım harıc bıraz parlasın ıstedım cıldım yaglı olmadıgından..sonra golden rosenın rolon şeklınde altı sarısı hafıf bakırımsı bı farı var onu surdum..hernekadar bellı olmasada cecılenın simli kalıcı mavi kalemini eyeliner olarak çektim sonra en dıp kıprık kısmıma sıyah dıpliner hanı mavıyı kapamadı..sonra rimel şeftalı allık ve yıne golden rosenın bakır yogun lıpglosuyla makyajımı tamamladım..tabı boynuma allıgı degdırmeyı ıhmal etmedım..burun ucu alın ve çenede unutulmamalı...

diğer usttekı resımde pek bişey yok..rimel silik tonlarda pembe&kırmızı mat ruj ve lorealın allıgı var..
en aşagıdakınde siyah kalem yada farla yapabılecegınız hafıf gölgeler var yanı dagıtarak surmelısınız keskın olmamalı..pembe allık ve fuşya glos var...

oldukca sade bı makyajdı demek dogallıktan hoşlanıyorsun tesekur ederım
daha çok ...
ama bazen çok uçlarda ve radikal olan makyajları da beğendiğim oluyor...
diğer 2 makyajında hoş büyük resimdeki olan mesela,bana göre o da abartılı değil ,gayet hoş ...
eline sağlık yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…