- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
tatlım eline sağlık paylaşımın güzel..ben nişanım dahil tüm makyajlarımı kendim yaparım..düğünümde telaştan yapamam die bir uzmana danışıcam..
makyajda gözü ya da dudakları ön plana çıkartırım..ikisinden birini..ikisini aynı anda vurguladığım zaman hoş olmuyor...senin makyajında da ikisinide vurguladığını gördüm..sadece bir eleştiri..alınma..orta kalite ürünler kullanmana rağmen el becerin sayesinde harikalar yaratmışsın...(o allığın pembesinide denedim çok hoş duruyor bu arada)hoş olmuş ancak ikisinden birini vurguladığında daha da güzel olacağına eminim..zati hoş hatunsun beceriklisindezemuszemuspaylaşımlarının devamını diliyorum tatlım...kocaman öpüyoruma.s.
canım sımdı gordum msjını .eleştırı için tesekkur ederm..benım dezavantajım dudagımın ana rengının koyu pembe ıle kırmızı arası oluşu dolayısı ıle ana renge uygun olmayan rujlar kullandıgımda hoş durmuyor pek..nadıren o ambiyansı yakalayabılıyorum..
bırde ben arap,hınt makyajı falan cok severım holywooddan zıyade..
yanı agır demıyımde heryerım on plana cıkıversın ay sempatiksalakcinni ama bı sıyah far surupte kıpkırımızı ruj surmem tabıkıdeee :kedi: ruh halım ne ısterse onu yapıom..mesela bırkac aydır makyajsız salaş dolaşıyorum bı rımel allık yetıyor ne olduysa bana :umursamaz: evet urunlerımı cok pahalı almıyorum cunku nasılsa yaşım genc suan çokda prof urunlere ıhtıyacım olmadıgını düşünuyorum ve yuklenmıyorum..a kalıte kullandıklarm genelde fondoten ve rımel bunun dışında bı ruja yada allıga falan 100 tl vercek bırı deılım sempatiksalakcinni yukarda yenı makkajlar ekledım ıncelersın mujuuuuuuuuuuuu zemuszemus
tatlımmmmmohaoldumsmiletamam incelicem yenileri...kuşum a kalite ürün kullanmak için yaş almak gerekmiyor..mesela ben aç gözlüyüm makyajda her fiattan her markadan ürün alıyorum..özellikle rujlar...cilde ve göze daha özenli davranıyorum..cildim hassas..bir arkadaşımda her şeyden az alıo ama en kalitelisini...bide pahalı demek kalite demek deel aslında..çoğu ürünün adına ve ambalajına para veriyoruz...bunu bilmeme rağmen nedense kendimi alamıyorum...:sinifsinif:ha demek hint ve arap makyajlarını seviosunnn...anladım tatlım...tabiki zevk ama yakışmışta sana...ananem"en güzel makyajın genliğin ve güzelliğin"derdi...haklıda şimdi ne yapsak yakışıo...fon.,pud. olmadan bi rimel ,allık ,parlatıcı sürüp çıkıorum.el becerisi ayrı bişi makyajda buda sende var tatlım..(aa yeni eklediklerini bulamadımmmmmmmmm )öpüorum çokkkkkkkkkk:1hug:
burda eyelıner baskın uygulandı ve takma kıprık var..rujda natural
Lenssiz ve lensli halin arasında ne kadar çook fark varmış.akannehir
Bu en beğendiğim makyajın oldu.:lepi:
tabi cilt görünümü de insanı cok değiştiriyor
üstteki alıntı bence en güzel makyajın olmuş
günlük de uygun ayrıca :)
atiyeye benzettim bende
bu makyajını daha çok sevdim çok yakışmış...yahuuuuuu bana örnek olsun die gelin makyajıda yapsana kuzum...yanakları şeftali ruju şeftali istorum..gözüm büyük duduşlarımda dolgun 2sinden birini ön plana çıkartıcam..gözlere yoon kalem düşünüorum.ama far ne yapsam bilemedim..kaş göz yapım nasıl diim ebru gündeşin kaş göz mesafesi gibi.gözüm onun ki kadar çekik deel daha büyük vs..o yüzdende farı çok gösterio gözüm..hadin benim için makyaj örneki yappppppp
burda eyelıner baskın uygulandı ve takma kıprık var..rujda natural
kuşum anladım.haklısın 20lerde olmak güzel..yarın nörecez dimi ahahha..ewet para para para haklısın..ama herşeyden az öz alıp biraz tuzlusunu alıom galiba ben..ki bi allık 1,5yıl gidii..en çok ruj bitirioum rimel bide
kız onu demek ıstemedımbilmiyorumkismile elbette yaşla aldıgın urunun alakası yok parayla ılgısı var sempatiksalakcinni yanı hanı zaten ben aynı sonucu cıkarabılıyorum ya zaten o yuzden dedım butcemı herzaman zorlamam hanı ılla chanel lancome takılmam..ama tabı bırcok alanda oldugu gıbı yakışanı alırım..fondoten ve ve rımel de hep en ıyısıı alırım dedıgım gıbı opuyorumnanaktan tabı şimdı kırışık yok sarkma yok bakalım yaşlanınca napcaz :sinifsinif: resımler bı oncekı sayfada şekerım bıda bak öptummm-tatlicadiarzu-
lens takma...böyle muhteşemsin...su lenssiz fotoğrafın çok asil....
penelope cruz'a benzettim şu halini...maşşallah gerçekten güzel
degılde ne bılım hem ılkkez benzetıldım hemde tarz olarak bana hıc benzemıo bilmiyorumkismile sagol yınedezemuszemus
Azcık benzemiş burda. Kızma Miriana. Atiye çirkin biri değil ki..
şeftalı rujum ıstedıgın tonlarda şuan yanımdayok ama yakın zamanda bı gelın makyajı yapıcam yarın yapabılırım ornegın..sempatiksalakcinnibu makyajını daha çok sevdim çok yakışmış...yahuuuuuu bana örnek olsun die gelin makyajıda yapsana kuzum...yanakları şeftali ruju şeftali istorum..gözüm büyük duduşlarımda dolgun 2sinden birini ön plana çıkartıcam..gözlere yoon kalem düşünüorum.ama far ne yapsam bilemedim..kaş göz yapım nasıl diim ebru gündeşin kaş göz mesafesi gibi.gözüm onun ki kadar çekik deel daha büyük vs..o yüzdende farı çok gösterio gözüm..hadin benim için makyaj örneki yappppppp
kuşum anladım.haklısın 20lerde olmak güzel..yarın nörecez dimi ahahha..ewet para para para haklısın..ama herşeyden az öz alıp biraz tuzlusunu alıom galiba ben..ki bi allık 1,5yıl gidii..en çok ruj bitirioum rimel bide
aynı fikirdeyim tatlım
woow cok güzel olmus bence, ayrica renklerde size baya yakismis :)
Güzel Bayansiniz Masallah :)
Emeginize Saglik ...
degılde ne bılım hem ılkkez benzetıldım hemde tarz olarak bana hıc benzemıo bilmiyorumkismile sagol yınedezemuszemus