Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

ayy kısss miriana ilk sayfadaki dudak kalemini yeni farkettim tam aradığım renk yaa bendeki koyu bu sebepten ne zaman sürsem dudak kalemi sürdüğüm anlaşılıyor. hiç süremiyorum bende. bu gerçekten tam istediğim gibiymiş canım. markası flormar sanırım. numarasını verebilirmisin banaa zemuszemus

canım benımde yıllardır kullandıgım bı kalem ama bu cok eskı mınıcık kaldı eskı serı ama sanıyorumkı 229 no olması lazım..201 de ona yakın bakarsın flormar

miriana
ben makyajdan pek anlamıyorum beceremiyorumda
ilk sayfaya baktım sadece yazmadan geçemedim
çok güzelsin kız maşallah :nazar:
ayrıca emeğine sağlık bakıyımda biraz bişeyler öğreneyim barii

valla on numara olmuşş
tebriklerr :)

ya ben size bi kaç şey danışıcaktım,fotoğraflarımı gönderdip,,özelden msn adresimi veriym dedim ama yeni üye olduğumdan gönderemiyorum,,
nasıl ulaşabilirim sizee???

Son düzenleme:
buda güzel olmuş ellerine sağlık kuşummmmmmmmmm ama nerde benimkiiiiiiiiiiiiiiiiii:umursamaz:blogunuda şimdi gezorummmmmmmmmm

2nmudj.jpg

4hb38m.jpg

aman yarabbimmmmmm opuyorumnanaktan kendi göz renginde sana çok yakışıyor, buda ayrı bir hava vermiş. saçlarda boyanmış sanırım :asigim:

sen makyajını paylaşıyorsun ama bu güzelliğin karşısında biz her defasında seni yorumluyoruzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

lenslerin rengi çok güzelmişş ama en güzeli doğal halin bence bayılıyorum maaşallah:nazar:
bende cok sevdım sempatiksalakcinni doğal halımı begenmenıze anlam veremesemde bayılıyorum :kedi:

aman yarabbimmmmmm opuyorumnanaktan kendi göz renginde sana çok yakışıyor, buda ayrı bir hava vermiş. saçlarda boyanmış sanırım :asigim:

sen makyajını paylaşıyorsun ama bu güzelliğin karşısında biz her defasında seni yorumluyoruzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ihi :jeyyar: saç peruk en sevdıgım perugum sempatiksalakcinni bana bu ton saç cok yakışıo ama genelde koyu saç severler bende:kedi: hakkaten neden makyajımı yorumlamıosunuz ya :eek:lmaz:

Yaa bir insan bir lensle nasıl bu kadar değişebilir anlamadım ben.kafamçokkarıştı

Çok farklı birine dönüşüyorsun o lensleri takınca. Ama doğal durmuş bunlar. Normalde çok yapay oluyor hiç sevmiyorum.Mavi de çok iyi duruyordu sende. Ya da fotoğrafta mı bu kadar doğal sadece.CADIARZU
Beğendim ben son lensi.:lepi:

canım evet gerek ftolarda gerek gunluk hayatta sureklı yuzum değişiyor cunku keskın yuz hatlarım yok makyajla hersey degısıyor işte ...ıfademın avantajını kullansamda bazen sınır oluyorum en yakınlarım bıle tanıyamıo bazen ..) son lensıme aşık oldum ama green oceandan vazgecemem gene alıcamm

canım eve gec geldım ama sözum vardı yaptım bende turkuaz far vardı onla yaptım sen renklerı kafana gore ayarlarsın ben sana nasıl uygulancanı gosterdım ..ılk sayfalarda fondoten bazını hazırlamayı yazmama gerek yok losyon+fondoten+pudra+kapatıcı bunu bılıyorsundur...resımlerı flashlı cektım ışıktan dolayı pek guzel olmadı ama umarım azda olsa begenırsın bilmiyorumkismile

önce bakır sedefli bır farı bıraz vazelın surdugum göz kapagımın ilk bıtımınden ortasına surdum...

2a5j6c.jpg

sonra dıger yarısına turkuaz farımı gectım kaş altınada açık ton bır far surdum

2a0jbeb.jpg

sonra eyelinerı cok ince çektım kuyrugunu uzattım farın uç kısmına simli eyeliner ile çizgi yaptım sen ıstersen onu yapmayabılırsın nedense bugun benımde elım tıtredı beceremedım..kalıcı yeşil kalemı gozaltına çektım pınara yaklaştırmadım..surmede çektım eksık olmasın aklinialirimsmile

10z8sj6.jpg

ve şeftaliye bıraz pembe allık karıştırdım cok boguk olmasın dıye ..sonra burnuma alnıma boynuma çenemede degdırdım..bakır tonlarda yogun simli glosla makyajı tamamladım..çıtır ama sexı bı makyaj oldu sanki..

sqno10.jpg

bu peruk manyak yakışmış:nazar:bu peruk+ve yeni aldığın lensi bir arada görmek isterimkaydirigubbakcemile5
makyaja gelince...rujunu ve şeftali tonundaki farını çok beğendim..yalnız turuncu sim gitmemiş:umursamaz:
genel olarak çok beğendim :asigim:

evet perugum eskıdı ama cok dogal duruyor denıcem en kısa zamanda canım..turuncu sımı duzgun suremedım ılkkez ole fara denedım cunku sempatiksalakcinni bende begenmedım ..tesekur ederım afrodtımm

öncesi
sonrası

Makyajsız da güzel olduğunuzu söylemeden geçemiiicimm opuyorumnanaktan ama tabiki makyajla daha hoş olmuş,makyajın yapılışından çok son halini görmek benim ilgimi daha çok çekiyor :)) çok güzel olmuş alkisalkisalkis

emeğinize sağlık opuyorumnanaktan

Eski fotoğraflarınızı da gördüm bence bu haliniz çok daha güzel

X