Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he bak bu uymadı
boya falan hiç bişicik yok saçımda
limango yada markafonide indirime girince alırsın normalde şampuanları 22 TL ben limagodan çok ucuza almıştım
he bak bu uymadı
boya falan hiç bişicik yok saçımda
limango yada markafonide indirime girince alırsın normalde şampuanları 22 TL ben limagodan çok ucuza almıştım
Hade beeee tüh uymadı haa
boya yahu saçlarını bişi olmazzzz
bakıyorum ama almıyorum ordanda hehe watsonstanda takip ediyorum pintiliğim tutuyor napiym
boyasız saçı sabunla yıkasan güzel olur yahu
benim saçımda 40 işlem olduğundan artık ölmüş galba, hiçbirşey yaramıyor
bende de eskiden röfle vardı ama saçım o kadar yıprandı ki, tövbe ettim, kahverengiye boyatıyorum şimdi.
kızlar selammmm
ya benim dudaklarım bu ara iyice kurudu...
ne öneririsiniz bana kış ayları için ,çok yağlı cıcık cıvık olmayan bişi olursa çok memnune olurum bebekler zira yağlı şeyleri sevemiyorum ,dayanamayıp çıkartmak zorunda kalıyorum
kızlar selammmm
ne öneririsiniz bana kış ayları için ,çok yağlı cıcık cıvık olmayan bişi olursa çok memnune olurum bebekler zira yağlı şeyleri sevemiyorum ,dayanamayıp çıkartmak zorunda kalıyorum
Boya canım lakin kuaför işi zor iş ben hep tanıdığa yaptırıyoprum güvenmiyorum çünküboyatıcam balım ama düzgün bi kuaför bulmalıyım biliosun pimpirikli bihatunum
lushun sabunuyla yıkıyordum bi ara saçları sarartan sabunu vardı.. Ama kepek yaptı bıraktım:26:
balım aslında bepanthen sürsen 2 günde yımışacık olur ama madem vıcık vıcık bişi istemiyorun ozamn body shop kenevirli dudak balmı diyorum başkada bişi demiyorum:92:
cefalettam ;canım bepahthen denemeye çaışayım ,şuan elimde o var ..foruma gidince de body shopa uğrayım o halde ..
magrenta ,deneyim bakalım o pelling ,acayip oldular ya çatlak çatlak resmen
kızlar selammmm
lushun sabunuyla yıkıyordum bi ara saçları sarartan sabunu vardı.. Ama kepek yaptı bıraktım:26:
güle güle kullan canım :82:
güle güle kullan kuşum sinamekili kürü bende merak ediyorum
mor ocenin swatchı nerdeeeeeee
hem sen nerelerdesin bakimmm bu saate kadar
ay markafoni de chanel de indirim var, strawberryde de christmas indirimi, benim de hiçbirşeye ihtiyacım yok ama canı çekiyor insanın ya