- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar size soruyom yafu
Nerden yüklüyosun? imageshack.us dan denedinmi
olmuyosa napalım yarına kalsın gerçi kalan rujların başına ne gelir bilememaklinialirimsmile
hımmmm bir fikrim yoık kullanmadım ben :)ama likit tercih etmen iyi :)Flormar tatlım.
ne demek canım bişimi yaptım bakındım birazcık :)canım bunun hak bilgim yok ...maybelline kapatıcı konusunda oldukça başarılıdır...
likit seversen likiti de var bu şeklilde yada kavanoz içinde köpük olanı var ..kesinlikle tavsiye ederim lucky88
canımsın yaaaŞeniz
çok ama çok tşk ederim magrentam yüreğine sağlık arkadaşım:1hug:
hehe topik beçisiabatu hanım nerde swathclar resimler
gece 24 E kadar vaktiniz var yarın topice geldiğimde resim göremessem kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
lattecim bir yorum okudum hatunun yanaklar bizimki gibiymiş kullanmış geçmiş :))))canım KK da paylaşılmış daha önce bi bak istersen oraya
anemon çiçeği
dermonay hakkında da yorumlar var ancak 40- 45 yaş üstü için diyolar.. Botoks etkisi yapıyomuş
ooooooooo akşam olmamış sabah geldi çattı ben bekliom haaaaaaburdayım ruclarım yanımda..
keyfem bitince koycam :)
hem sadece yenileri deel bütün ruclarımı koyacağım
çok pis korktum aklinialirimsmile
güle güle kullan canım lakin foto isterin ürün hakkında açıklama isteriz kullan bakalım memnun kalıcan mı?Kızlar kozmetikçie gittim ve barbara bort marka kapatıcı aldım bayan çok tavsiye etti pirinçten yapıldığını söledi.bakalım dediği kadar güslmi henüz denemedim :icecream:
oyyyy aldınmı kız hemen güle güle kullan senin cildin süper zaten nasıl bir etki beklion bakem bundan sen ?canım aldım bu akşam magrentam onay verince hihoyyyt
sitesindeki yorumlarda genç hanımlarda var kullanıp memnun kalan ,bakalım ..
tşk ederim ilgine birtanem olumunekankayizsmile
lucky88 güle güle kullan .sonucu paylaş bizimle olur mu ,merak ettimbayanssulusmile
abatu koymadın mı hı halaaklinialirimsmile
ordan yüklüyom kuzum sinir oldum
mail olarak atam kendimede işyerinde denerim yarın sabak :umursamaz:
uyku cok pis bastırdı
öptüm hebicinizi olumunekankayizsmile
bu seferde yüklüyom ama sayfada göstercek linki bulamıyom
ulan 3 ay foto yüklemedik maymuna döndük :d
İşte aldığım kapatıcının ressmi kızlar :))
güle güle kullan lucky denedinmi peki performansı nasıl?
bundan sonra alcağını likit al bence göz çevresi için likit daha iyi diyorlar
lucky88 güle güle kullan memnun kaldınmı
magrentam iyiki haberverdin oyumu kullandımaklinialirimsmile
senin aradığın peki kapatıcılık mı likit kullanmak hem daha kolay hemde hassas göz çevresi için daha iyimiş canım :) o yüzden dedim sen araştırmanı yap öyle git alışverişe satıcıya inanma onun amacı satmak çoğu şey hakkında bilgisi bile yokBne zaten almadanönce bayan sormuştum likit daha iyi dğeilmi diye.bu traz olanlar daha iyi kapatıyomuş.
lucky88 güle güle kullan memnun kaldınmı
magrentam iyiki haberverdin oyumu kullandımaklinialirimsmile
yok bitanem daha kullanmadım.2 gündür makyaj yapmıyorum yüzüm dinlensin istedim yarın yaparım haber veririm ama bayan öok önerdi fransız bi markaymış ve çokta kaliteliymiş.çok memnun kalıcaksın dedi
senin aradığın peki kapatıcılık mı likit kullanmak hem daha kolay hemde hassas göz çevresi için daha iyimiş canım :) o yüzden dedim sen araştırmanı yap öyle git alışverişe satıcıya inanma onun amacı satmak çoğu şey hakkında bilgisi bile yok
lattem nasılsın kontesim haber verdi bende reklam yapiym dedim