- 18 Mayıs 2010
- 388
- 0
buda she lipjelly
bu da güzelmiş lattem...boshayallersmile :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda she lipjelly
üşengeç latteeee pil al kendine yoksa ben kargolucam bide kargo ücreti ödersin haaa
Selam kızlar,
lattem ne güzelmiş yahu rengi :asigim:....Benefitin de eyelınerları güzel diyorsun yani...
buda she lipjelly
enemm kız sen de bendensin bende ölüomda gene içmiom son direnme noktasına kadar duruom valla :)))))ölcem sanırım ağrıdan
artık dayanamadım aldım ilaç
o üşengeç latte pil alıp boy boy MAC resimleri çeksinde gör:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
valla ilk jel eyelinerım ben çok memnunum elim alışınca bobbi brown alıcam o ayrıkaydirigubbakcemile3
o üşengeç latte pil alıp boy boy MAC resimleri çeksinde gör:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
valla ilk jel eyelinerım ben çok memnunum elim alışınca bobbi brown alıcam o ayrıkaydirigubbakcemile3
enemm kız sen de bendensin bende ölüomda gene içmiom son direnme noktasına kadar duruom valla :)))))
hehe sen al yeterki ben çin işkencesi ay pardon mac işkencesinede razıyım hehehe
canım Bobbi'nin eyelınerları çoook güzel, özellikle indigo ink rengini tavsiye ederim, çok hoş lacivertimsi bir mavi..siyah kadar sert durmuyor...kırmızı rujla da süper olur :)))
yok canım arada ağrır oda bu çarşambaya denk geldi doktor koşturmacasında :)))canım Bobbi'nin eyelınerları çoook güzel, özellikle indigo ink rengini tavsiye ederim, çok hoş lacivertimsi bir mavi..siyah kadar sert durmuyor...kırmızı rujla da süper olur :)))
kız seninde mi başın ağrıyor? :gitme: dikkat edin ha kendinize, ağrınız geçmezse doğru doktora...klava:
siyah sevmiyorum zaten kumralım çok gitmio bana.. bakıyım balım o renginedeopuyorumnanaktan
yok canım arada ağrır oda bu çarşambaya denk geldi doktor koşturmacasında :)))
ben siyahı çok seviom yaaa gözlerimi hep simsiyah yapmak istiommm :)
siyah sevmiyorum zaten kumralım çok gitmio bana.. bakıyım balım o renginedeopuyorumnanaktan
oyy afiyet olsun canım bende kolay kolay içmem vallabenim ilaç kullandığımı tarih yazmaz :)
zaten acı eşiğimde cok yüksek :)
tamam kızlar devam ederse gidicem söz :)
şimci gidip göbişimi doyuram :)
siyahı bende seviyorum canım, ama bazen sert bir ifade verebiliyor....
zaten mavi gözde siyah süper oluyor o yüzden sana yakışıyordur...
bak fıstığım, bazı renklerin swatchları aşağıda, indigo ink soldan 2.
Uploaded with ImageShack.us
oyy afiyet olsun canım bende kolay kolay içmem valla
çok nadir yapıyorum zaten simsiyah o da akşam mesela yarın akşam yapıcam nişan var
Aaa! senin nişanın mı yoksa tatlım? ohaoldumsmile
angelicaya noldu ki şimdi
bismillah
Haydaa nooldu ya:1shok:
off angelica nereye gitmişş (
kızlar bloğuma yazmış çok acil oldu vedalaşamadım diye lattecim sanada söylememi istedi neden bilmiyorum bizi görüp bi açıklama yapar inşallah yoksam burdan laf sölerim sürekli ona göreeeeezemuszemus