Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
owww kesin çözümler , tek bir markayı şak diye sunmakk :lepi: harikasın donutcum.. mutlaka önerilerini deneyeceğim.. tekin acar douglas yada sevilde sorunsuz bulurum sanırım ikisinide değil mi?? bilmiyorumkismile
kızlar coastal scents te yine indirim vs olunca bana haber verin iyi mi ?
fırçalara bayıldımkaydirigubbakcemile2
eyvahedigeldismile ayyyyyyyyyyyyyyyyy....fırca guzeliiiiiiiiii hani nerde yeni fırcalarrr :hulya:
teşir ol bakem barbi görelim bakalım barbimisin diilmisin kaydirigubbakcemile3
kikikiki sempatiksalakcinni
canım nikimi barbieye benzediğim için değil barbie ve ken ikilisi çok hoşuma gittiği için almıştım.. pişmanda olmuyor değilim aslında yanlış intiba bırakıyorum böyle, kendimi beğenmişim gibi eyvahedigeldismile
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:aaaaa beğen canı beğen nolcak megolomanlık iyi bişi biraz :))) ben mesela megoloman latte megoloman biz ikimizde aslan burcuyuz daaa gerçi burdaki kızların hepsi megoloman yahuuuuuuuuubayanssulusmile
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
kendini az da olsa beğenmeyen çatlarmış ....
bir insanın kendini beğenip ,kendinin ve kendindeki her türlü iyi ve güzel olanın farkında olması hoş birşey ,
tabii abartmamak kaydı ile...
bence özellikle her kadın kendi ile barışık olmayı barışabilmeyi -öğrenmeli ve bilmeli ...
dimii:uhm:
bir insanın kendini beğenip ,kendinin ve kendindeki her türlü iyi ve güzel olanın farkında olması hoş birşey ,
bence özellikle her kadın kendi ile barışık olmayı barışabilmeyi -öğrenmeli ve bilmeli ...
aaaaa beğen canı beğen nolcak megolomanlık iyi bişi biraz :))) ben mesela megoloman latte megoloman biz ikimizde aslan burcuyuz daaa gerçi burdaki kızların hepsi megoloman yahuuuuuuuuubayanssulusmile
kızlar coastal scents te yine indirim vs olunca bana haber verin iyi mi ?
fırçalara bayıldımkaydirigubbakcemile2
tşk ederim canım,akşama resim akleyeceğim ,far paletinin çakması var bende..ama süperrkaydirigubbakcemile5canım güle güle kullan...resim de isteriz ama kaydirigubbakcemile3
coastal scents far paletleri de çok güzel gözüküyor....boshayallersmile
cafellatta
magrenta
angelica
nil
ASLAN BURCU (hırrrrrr) aklinialirimsmile
hanımlar yok mu arttıran
HEHEHE ondan sevdim seni demekki kanım kaynadı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 bende aslan burcuyum kaydirigubbakcemile3
aynen katılıyorum canım çok güzel yazmışsın....opuyorumnanaktan
ooooo var mı arttıran bütün aslanlar toplandıkk hehehcafellatta
magrenta
angelica
nil
ASLAN BURCU (hırrrrrr) aklinialirimsmile
hanımlar yok mu arttıran
yok valla bir KOVA benim demek kaydirigubbakcemile3
HEHEHE ondan sevdim seni demekki kanım kaynadı kaydirigubbakcemile5
ooooo var mı arttıran bütün aslanlar toplandıkk heheh
senin kova olduğun resim eklememenden belli zaten hıh:umursamaz:alsanaalsanasmilebayanssulusmile