Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet benzıyor kesınlıkleeeeeeeeeeeeee canımmmm ama silky apricot cok cok cok daha somon
bak tatlım tonuna
Ayyy Donutım çok tatlı görünüyoooorrrr..... Şimdi dışarı çıkıyorum. Eğer gidebilirsem gidip deneyeceğim bunu... Çok sağol hayatımmm opuyorumnanaktan
hepsini de beğendim ,çok hoş tonlar bunlar yakaydirigubbakcemile2
pahalılar evet ama sahaneler,ben on tane başka marka alacagıma kendımı tutuorum bır ıkı tane ysl alıyorum..gercı o da işe yaramadı ya..
hele rose paris nilcim hele rose pariss,bir usenmeyip hepsını swatchlayacagım inşallahh
Donutcım swatchlarsan çok makbule geçer canım yaa opuyorumnanaktan...sende bayaa bir renk var herhalde YSL rujlarından.... bayanssulusmile
donut'um bende peach li olanları pek bir beğendim olumunekankayizsmile
evet benzıyor kesınlıkleeeeeeeeeeeeee canımmmm ama silky apricot cok cok cok daha somon
bak tatlım tonuna
bence MAC tatlıskom
bence mac select moisture cover,cok uzun zaman ysl den once kullandım.super bır urundu,devamlı nemlı tutuyor goz cevrenı
o zaman studio finish aslaaaa almaaaaaa canım göz altına sakın,kalıp gibi durur.select cover up'i tercıh et