Ne oldu sonucunuz merak ettim bende bu ay bekliyorum bakalım hayırlısıMerhaba arkadaşlar , adetim 4 gün gecikti , gebelik belirtilerini 1 hafta önce yoğun şekilde yaşadım fakat gebelik testi negatif çıktı. Adet olmam gereken ilk gün bi kaç damla pembe damla geldi ve kesildi. Geç döllenmeden şüpheleniyorum.
Bugün normal kaset test ve erken gebelik yaptım lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bu kadar silik çıkıp hamile kalan var mi?
Merhaba sevgili arkadaşım. Hemen doktora gitmiş ol inşallah. Çünkü aynı şeyleri, aynı şekilde yaşadım. Ve maalesef 1 ay geçmeden kaybettim.. Lütfen çok dikkatli ol ve hemen hastaneye git. Belki dış gebelik falan da olabilir. En azından doktorun baksın her şeyine.Merhaba arkadaşlar , adetim 4 gün gecikti , gebelik belirtilerini 1 hafta önce yoğun şekilde yaşadım fakat gebelik testi negatif çıktı. Adet olmam gereken ilk gün bi kaç damla pembe damla geldi ve kesildi. Geç döllenmeden şüpheleniyorum.
Bugün normal kaset test ve erken gebelik yaptım lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bu kadar silik çıkıp hamile kalan var mi?
Bence de silik hamile kabul ediyorlar ama bence geç döllenme birkaç güne netleşir..Merhaba arkadaşlar , adetim 4 gün gecikti , gebelik belirtilerini 1 hafta önce yoğun şekilde yaşadım fakat gebelik testi negatif çıktı. Adet olmam gereken ilk gün bi kaç damla pembe damla geldi ve kesildi. Geç döllenmeden şüpheleniyorum.
Betam 7 çıktı fakat 2 gün sonra adet oldum kimyasaldi sanırımBence de silik hamile kabul ediyorlar ama bence geç döllenme birkaç güne netleşir..
peki belirtileriniz neydi rica etsem paylaşırmısınız
Ben göremedim resimde belki daha yenidirKizlar adete 5 gün var normal test bu sizce varmi ?
En iyi olanı sen bi kan testi verMerhaba arkadaşlar , adetim 4 gün gecikti , gebelik belirtilerini 1 hafta önce yoğun şekilde yaşadım fakat gebelik testi negatif çıktı. Adet olmam gereken ilk gün bi kaç damla pembe damla geldi ve kesildi. Geç döllenmeden şüpheleniyorum.
Hayırlı olsunnnn tabiki varDongum 28 gun bugun 29 cu gunum.adetin 14 cu gunu catlatma ignesi oldum. Acaba biseyler varmi . Tecrubeli arkadaslar bakarmisiniz?
Ignenin etkisi olabilirmi?hala inanamiyorumHayırlı olsunnnn tabiki varsağlıklı ilerlesin
Hamilesiniz Allah hayirli etsinMerhaba arkadaşlar , adetim 4 gün gecikti , gebelik belirtilerini 1 hafta önce yoğun şekilde yaşadım fakat gebelik testi negatif çıktı. Adet olmam gereken ilk gün bi kaç damla pembe damla geldi ve kesildi. Geç döllenmeden şüpheleniyorum.
Çatlama iğnesini ne zaman vurdunuzDongum 28 gun bugun 29 cu gunum.adetin 14 cu gunu catlatma ignesi oldum. Acaba biseyler varmi . Tecrubeli arkadaslar bakarmisiniz?
igne 15 ocakda yapildi. Ya insallah vardirÇatlama iğnesini ne zaman vurdunuz
Eğer 15 gün olmadıysa iğne etkisi olabilir
İnsllah hamilesinizdir
15 degil yanlis yazdim 25 ocakigne 15 ocakda yapildi. Ya insallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?