• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli gebelik testi, hamile miyim?

Şu an var görünüyor, artık önemli olan iki günde bir değerin kendini ikiye katlaması. Sağlıklı bir gebelikse ki inşallah öyledir, yarın kan verdiğinizde değerin 170 olması gerekir. Doktorunuz keseyi görmek için çağıracaktır. Keseden sonra yolk kesesi görünüyor(bu süreç hızlı geçiyor direkt bebek de görülebilir) boş gebelik değilse bebek görünüyor peşine işte. En son da bebeğin kalp atışları bekleniyor. Yaklaşık 8haftalık olana kadar bu süreçler yaşanıyor :)
Herşeyin hayırlısı canm bende gün gün evde birde idrar testi yaptım bugün daha belirgin canım o yüzden dediğin gibi yarın vercem sonra cuma günü doktora gitsem mi diye bekliyorum çünkü kese gözükmezse alttan muayene karşıyım biraz tedirgin oldum cnm

Şu an var görünüyor, artık önemli olan iki günde bir değerin kendini ikiye katlaması. Sağlıklı bir gebelikse ki inşallah öyledir, yarın kan verdiğinizde değerin 170 olması gerekir. Doktorunuz keseyi görmek için çağıracaktır. Keseden sonra yolk kesesi görünüyor(bu süreç hızlı geçiyor direkt bebek de görülebilir) boş gebelik değilse bebek görünüyor peşine işte. En son da bebeğin kalp atışları bekleniyor. Yaklaşık 8haftalık olana kadar bu süreçler yaşanıyor :)
Bak kuzu ben de senin gibi her sabah ilk idrarimla test yaptım koyulasacak mi diye koyulasior 🥰💓hamd olsun çok şükür Rabbime

Eklentiler

• IMG_20210303_063352.jpg
    IMG_20210303_063352.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 74
Canm bugün kan değerim 308 çıktı kuzum yükseldi 4 haftalık 🥰🥰

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı?

Eklentiler

• 20210318_104426.jpg
    20210318_104426.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 52
Back