Test bekleyince daha belirgin sanki15 degil yanlis yazdim 25 ocak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Resimli gebelik testi, hamile miyim?
- Konu Sahibi Piscezzz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik test geç döllenme silik çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
Büyük ihtimalle hamilesiniz isterseniz Bi kan verin bugünTest bekleyince daha belirgin sanki
Cevapladihimiz icin tesekkur ederimBüyük ihtimalle hamilesiniz isterseniz Bi kan verin bugün
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
15.gününüz bugün iğneden sonra, testiniz pozitif görünüyor. İğnenin etkisi 15gün sürebiliyor ama baya koyu testiniz. Hemen kan verirseniz 2günde bir artış olacak mı onu takip edin. Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin15 degil yanlis yazdim 25 ocak
Ben iğneden sonraki 12.gün öğrenmiştim
Insallah oyledirSizin testinizde boyle silikmiyi acaba? Bebeginiz hayirli olsun15.gününüz bugün iğneden sonra, testiniz pozitif görünüyor. İğnenin etkisi 15gün sürebiliyor ama baya koyu testiniz. Hemen kan verirseniz 2günde bir artış olacak mı onu takip edin. Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben iğneden sonraki 12.gün öğrenmiştim
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Benim testim çok daha silikti gün gün test yaptım ben iğneden sonra. Koyulaşmasını takip edebilmek için. İğneden sonraki 11.gün aşırı silikti, kendi testinizi karşılaştırmak isterseniz diye atayım fotoğrafıInsallah oyledirSizin testinizde boyle silikmiyi acaba? Bebeginiz hayirli olsun
Benim testim çok daha silikti gün gün test yaptım ben iğneden sonra. Koyulaşmasını takip edebilmek için. İğneden sonraki 11.gün aşırı silikti, kendi testinizi karşılaştırmak isterseniz diye atayım fotoğrafı
- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
İğne etkisi 12. Gün bitiyor kanda baktırın garanti olsunIgnenin etkisi olabilirmi?hala inanamiyorum
Bende baktirmak istedim doktorum daha bekleyelim dedi İnsallah pozitivdirİğne etkisi 12. Gün bitiyor kanda baktırın garanti olsun
- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
14.günde pozitif demesi lazım doktorunun neden ve neyi bekletiyor? 17.gün bekletir genelde doktor ama bilemedimBende baktirmak istedim doktorum daha bekleyelim dedi İnsallah pozitivdir
Daha sonra uzulme diye bir iki gun daha bekleyib oyle kan testi yap sonuca gore bakariz dedi. Doktorlar cok rahat nedense.uzun zamandir gebelik isteyen biri olarak biranönce sonucu bilmek istiyorum ama esimde doktor gibi bekleyelim diyor.mecbur bende beklicem. Sonuc iyi olsunda insallah14.günde pozitif demesi lazım doktorunun neden ve neyi bekletiyor? 17.gün bekletir genelde doktor ama bilemedim
- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
Valla 5 sendir bekliyorum 2 gün daha bekleyemem bu testten sonraDaha sonra uzulme diye bir iki gun daha bekleyib oyle kan testi yap sonuca gore bakariz dedi. Doktorlar cok rahat nedense.uzun zamandir gebelik isteyen biri olarak biranönce sonucu bilmek istiyorum ama esimde doktor gibi bekleyelim diyor.mecbur bende beklicem. Sonuc iyi olsunda insallah
haklisin insan sabirsizlaniyor kendimi zorla tutuyorumValla 5 sendir bekliyorum 2 gün daha bekleyemem bu testten sonra
Benim testim çok daha silikti gün gün test yaptım ben iğneden sonra. Koyulaşmasını takip edebilmek için. İğneden sonraki 11.gün aşırı silikti, kendi testinizi karşılaştırmak isterseniz diye atayım fotoğrafı
Eki Görüntüle 2779293
Merhaba yine ben rahatsiz ediyorim. Ben kan sestinyapdimda deger 45,77 cikdi deger azmis gibi geldi bana ne dersiz?cevap verirseniz mutlu olurumBenim testim çok daha silikti gün gün test yaptım ben iğneden sonra. Koyulaşmasını takip edebilmek için. İğneden sonraki 11.gün aşırı silikti, kendi testinizi karşılaştırmak isterseniz diye atayım fotoğrafı
Eki Görüntüle 2779293
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Değeriniz çok güzel tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba yine ben rahatsiz ediyorim. Ben kan sestinyapdimda deger 45,77 cikdi deger azmis gibi geldi bana ne dersiz?cevap verirseniz mutlu olurum
Değeriniz iğne gününüzle de uyumlu. Bundan sonra önemli olan iki günde bir değerin kendini en az ikiye katlaması. Yani Cuma günü tekrar kan verdiğinizde değerin 90 olması lazım en az, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz de.
Ben ilk öğrendiğimde 21,5tu bhcg değerim
Insallah insallah oyledir cox sagolun sizde allah razi olsunDeğeriniz çok güzel tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Değeriniz iğne gününüzle de uyumlu. Bundan sonra önemli olan iki günde bir değerin kendini en az ikiye katlaması. Yani Cuma günü tekrar kan verdiğinizde değerin 90 olması lazım en az, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz de.
Ben ilk öğrendiğimde 21,5tu bhcg değerim
Mrb benim igneden sonra 12 gun testım de çok hayali çizgı var sızde bakarmısınızBenim testim çok daha silikti gün gün test yaptım ben iğneden sonra. Koyulaşmasını takip edebilmek için. İğneden sonraki 11.gün aşırı silikti, kendi testinizi karşılaştırmak isterseniz diye atayım fotoğrafı
Eki Görüntüle 2779293