Arkadaşımda görüyorum bir kaç gündür onu.. Ne için tam olarak o? Şiş de benim gözaltları onun içinse ve yarıyorsa alabilirim..bilmiyorumkismile
teşekkür ederim magrentacım
makyajdan pek anlamıyorum ama kendime göre artılar ve eksilerini söyliiim
allık güzel kalıcı ne çok parlak ne çok mat doğal hoş yani
farları sürerken özellikle 4lü pembe olanı nasıl diiim dökülüyor ya
insanın üstü başı toz içinde kalıyor
başka bi farı var ya hani flormarın terracotta onlardan alıp deniycem
aslında burdaki paylaşımlardan bir sürü not aldım iyiyi kötüyü yazdım
mac,sephora gibi markalar almak istiyorum ama
makyaj yapmayı bilmiyorum boşa gitmesin yazıktır öğrenene kadar elimdekilerle yetineyim diyorum
evet hediyeler çantalar,bi de max factor hediyesinin içinden,ruj,fondöten,kalem çıktı
ben bi şi öğrenmek istiyorum
şöyle gözlerimi yakmayan,kaliteli bir makyaj temizleyici almak istiyorum
cildim çok aşırı yağlı cilt içinde temizleyici tonik ve bilimum ne varsa söyleyin kızlar
çilekten alışverişi illa kredi kartıylamı yapmak lazım
ben kredi kartı kullanmıyorum,maaş aldığımız visa kartlar olurmuki aceba
güvenlimi
Arkadaşımda görüyorum bir kaç gündür onu.. Ne için tam olarak o? Şiş de benim gözaltları onun içinse ve yarıyorsa alabilirim..bilmiyorumkismile
ben bunu kullanıyorum canım memnunum yağlı değil
bencede önce flormar falan hem türk malı hem uygun olanardan başla derim :))))
mac ve sephora bende denemek istiyorum kendimi notlar aladım bakalım ne zaman alıcam sphora izmirde varmış ben yok sanıyodum neleri güzelse denicem body shoptan deniceklerim var birde sırayla alıcam diorum bende pek makyaj yapmam ama burası adamı bozuyor yawww :))))) aldıkça alasım geliyor :))))
bende deneme yanılma dönemindeyim canım benefitten yeni temzileyici aldım idare eder seviyorum ama böle bişeye benzio daha önce bennim vardı avon yada nivea gibi
sabun gibi kurutmuo fondoten falan kullanmıyorum o yüzden mkyaj çıkarar mı bilmem
canım ben cilt bakımı olarak Loccatine ürünleri kullanıyorum oldukça memnunum hatta şuan çilekte yağlı ciltler için kırmızı pirinç özlü ürünleri indirimde 33TL civarı sanırım
çilek gayet güvenilir ama ben sanal kredi kartı kullanıyorum
bende makkaj yapmaktan hiç anlamıyodum evde boşken yapıp deniyorum denedikçe öğreniyor insan.. bende mac farda var ama öle deneme yapmak için kıyamıyorum sonuçta bi far 30 TL
dediğin gibi flormar pastel gibi markalarda acemiliğini çıkar bebişim :kedi: sonra alırsın mac smashbox vs.
sevdemer flormar kalem eyeliner dan memnun musun bana hobideki çalışan aldırtmamıştı da?
güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı
sevdemer innova fırça setin ne kadar
güle güle kullanın çok güzeller opuyorumnanaktan
bende max pudra aldım bana niye hediye vermediler :gitme:
fiyatı normalde 50 tl civarında ama ev cadısı strawberryden almış çok daha ucuzdur heraldefiyatı nekadar bu biothermin kızlar?
kızlar merhaba.. terracota far almak istiyorum. daha önce hiç kullanmadım. var mı fiyatı çok tuzlu olmayan memnun kaldıgınız bir marka? ama renkleri canlı olsun..mesela yeşilse karpuzun kabugu gibi.turuncuysa portakal gibi.. sarıysa güneş gibi falan ..morsa canlı bir mor.. anlamıssınızdır sanırım bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
far bazı bulamıyorum malesef yaa.. eskisehirin altını üstüne getirdim ama yok.. tüh=/