Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende bugun beyu soft liner aldim 16tl ye hobi parfumeriden..
fotoyu telden cektim makinayi getirmeye usendim k.bakmayin

Eklentiler

• $Görüntü010.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 30
canım güle güle kullan far paletinin markasını vs.. öğrenebilir miyim ebayda varsa almak istiyorum ben de..tonları güzelmiş güle güle sür...

tesekkurler canim..
coastal scents cnm markasi ..
ebayda war diye biliyorum bi bak cnm istersen ismi 88 shimmer palette..
Karagözlüm far paletin çok güzel çokda uyguna almışsın iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan
cok tesekkur ederim canim..Şeniz

oriflame kremsi eyeliner tanesi 9.90 tl

mac mor farım 34 tl

mac makkaj sabitleyicim 39 tl

smashboxlarım çok güzeller
zemuszemuszemuszemus

cnm aldiklarini gule gule kullan baya para dokmussun..
eyelinerlerinde cok guzel duruyolar ayni hac surmesi gibi..yerimseniben
keske burdada bende boyle eyelinerler bulabilsem..mafoldumben

bunlarida bugun aldim..zemuszemus

maybelline rimelimm(2nci ali$Im cok memmunum bidaha rimel degistermem herhalde)
yesil manhatten goz kalemim( bunun kahverengiside almistim hepsi cok guzel)
karar werdim artik bundan sonra bisey almicam makyaj greviiine girdim bugunden itibaren..(insallah 1 ay tutarim sozumu)
bayanssulusmile

bugün flormar allık aldım .88 numarasını. çok beğendim. :lepi:
birde kirpik kıvırma aleti aldım.
watsonsdan aldım bunları. yeni kataloğunda yıne baya şeyler indirimde.
loreal maskaraların hepsi%50 indirimli diyordu

bende bugun beyu soft liner aldim 16tl ye hobi parfumeriden..
fotoyu telden cektim makinayi getirmeye usendim k.bakmayin
güle güle kullan canım pek belli olmuo biraz daha büyük olsaydı resim aslında telefon güzel çekmiş
güle güle kullan bu makkaj olayı felaket bişi yaa alıştınmı kopamıyosun ebende yarın body shopa atcam kendimi sefgilimi kandırırsam :)

allık nasl canım kalıcımı kaç paraya aldın güle güle kullan sür sürüştür :)))))

Güle güle kullanın kızlar

Lilyum21, genel olarak hangi ürünlerde indirim var bilgi verir misin opuyorumnanaktan

allığı pazar günü makyajımda kullanıcam . ondan sonra kalıcılığıyla ilgili bişiler sölerim. canım. 10 liraya aladım

renk paleti burda

88 numarasını aldım. bi kataloğa bakim genel olarak nelerde indirim var yazarım vereliniortak

91 ve 89 cok tatlı duruyorr ama ben bunlardakı fırcayla surmeyı beceremıyorum (( o yuzden alamıyorum

yanlış sölemişim lorealin indirimini.
lorealden ten ürünlerinden fondöten puda kapatıcı yada allık alırsanız maskaraları %50 indirim oluyormuş.
maybelline bi ürün alana 2.ürün%50 indirimli
nivea dudak ürünleri ve yüz temizleme ürünlerinde indirim var.
rimmel in ve alix avien in rimelleri ndirimde
böyle iştebayanssulusmile

Yuppiiii kizlar diger paletimde geldidelikafadulden
Yaninda mor ojede hediye geldi

bebişlerim Lush ta yaşadığım problemi yazmıştım..
kırık dökük ürünleri geçenlerde istiklal deki mağazasına gidip değiştirdim bide güzel hediye paketi yaptılar
öncelikle ilk kez Lush ürünü alacaksanız muhakkak mağazasından alın derim çünkü sitesinde gördüğünüz ürünle size gelen ürün arasında dağlar kadar fark var
aldığım ürünlerle sitedeki resimleri koyuyorum yanyana farkı görüün diye
1. Aqua Marina : kendisi yüz temizleyici.. kullanımı biraz zahmetli bi kaba alıp suyla macun kıvamına getirip öyle kullanıyorsunuz.. ben beğendim yosun var içinde kokusu biraz tuhaf ama etkin temizliyor ancak yüzünüzde makyaj varsa çıkarmıyor..

2. Baby Face: ürünleri değiştirmeye gittiğimde gördüm ve dayanamayıp aldım
makyaj temizleyicisiymiş ama ben beğenmedim. Duş sırasında minik bir parça sürdüm resmen vazelin sürmüş gibi hissettim hiç abartmıyorum çok ama çok yağlı zaten cildim karma daha kötü oldu bide yağı arındırmak için uğraştım ama göz makyajım çıkmamış.
tek güzel yanı dudaklarım yumuşacıktı bidaha almayı düşünmüyorumalsanaalsanasmile

3. Herbalism: buda peeling etkili yüz temizleyici gene kullanabilmek için macun kıvamına getiriyoruz.. açıkçası beğendim haftada 2 kere falan yapıyorum içinde granül olmadığı için cildi çizmiyor. ama biraz kaşındırdı cildim çok hassas ondan olsa gerek

3.The Big Calm: Duş jeli oluyor kendisi ama kolay kolay köpürmüyor ve yumuşacık ilifin arasında kayıyor yani bu ürünü kullanmak bayaa zahmetli.

4. The blonde: Katı şampuan saçları sarartıyormuş. sanırım 4 yada 5. kullanışım hala en ufak sarılık göremedim kumral olmama rağmen

bunların dışında american saç kremim var en beğendiğim ürün bide balistikler küvete atıyosun ve oohhh mis gibi banyo keyfi zemuszemus

Son düzenleme:
Sagol bebisimm
Coastal Scents sitesinden siparis edebilirsin
Yaninda bana oje geldi hediyeee :)

güle güle kullanın kızlar

cafelatte sorunun çözülmesine çok sevindim güle güle kullan sen de babyface in görüntüsü çok hoş inş. memnun kalırsın

ben de sephoradan clinique kil maskesi aldım bugün henüz denemedim umarım iyidir

Güle güle kullanın kızlarr,
Sürmelim paletlerin markası ne :kedi:
Nirden aldın, çilektenmi boshayallersmileaklinialirimsmile

Coastal Scents canim Hayir baska bir siteden aldim.
Sen Coastal Scent sitesinden alabilirsinopuyorumnanaktan

Sürmeli paletlerinin rengi çok güzel güle güle kullan..

Tsk ederim datligacimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…