ben de bugün bunları aldım kızlar.
pilar,dila ve annembirmelek sizlerde iyi günlerde,güle güle kullanın aldıklarınızı a.s.
white musk seti de vardı sanırım canım indirimde, losyonuyla falan birlikte set olarak, çilekli seri vs çok güzel kaplara koymuşlar yaa, 25 e falan geliyordu hemdee :asigim:
kaçırmayın valla delikafadulden
ya kızlar ceciledede %25 indirim varmış:1rolleyes:
acaba şu far paletlerinden alsammı
pilarım yaa senin bugün aldığında çok güzel görünüyo ay napsam bilemedimdelikafadulden
yine alışverişim geldi sanırım:roflol:
kızlar aldıklarınız çok güzel,güle güle kullanın.pilarcım the body shop ta indirim ne zamana kadar?en kısa zamanda gidip ben de almalıyım o farlardan.
gamzeli güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5
pilarcım çok hoş olmuş makyajın bende bayıldım far paletinin renklerine:teytey:
kızlar ilkokulda yaramazlık yapınca ayrı sıralara oturturlar ya bence bizide öyle ayrı ayrı başlıklara gönderip aynı başlıkta olmamızı yasaklamalılar
dudaklarımın kenarları garip şekilde yırtılıyor. eczaneden bişeyler almaya gitmiştim bakın ne aldım geldim termal su referansım pilar.sordum acaba nasıl diye. ya zaten ben bişey sorup almadan gelsem ama adam sıktı yüzüme bayıldım. bitanede dudak kremi aldım ama bu tedavi ediciymiş. öyle dedi. işte böle
hoşbulduk cnm:):) simdi sırada göz kalemleri ve ojeler de var onlarıda koyıcam:)