Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ama olamaz begendiginiz makyaj resimlerde hep angelinanin resmi vardi cesit cesit rujlarla sen deiglmisin angelina hahaha

donutu kimsecikler gecemez buyrunnnnnnnnn

delikafaduldensırnaşık şey Hehehe canım güldürdün beni. Ben değil Donut angelina olabilir bence :lepi:

Kızlar ya geçen gün aldığım sedefli göz kalemi hiçççççççç renk vermiyor =( Önerebileceğiniz sedefli bir göz kalemi var mı bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

Hahahaha :))))
Tamam canım, çok teşekkür ettim ikinize de (Magrentacıma da) kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Canım sedefli derkenki kastın sim değilse ben Nivea'dan almıştım 1 tane yeşil, benim kıstaslarıma göre sedefli bir kalem :))) Gayet memnun kaldım...

Heheheh uyardığın iyi oldu magrentacım :))) Evet ben gitmeden bi bakayım en iyisi. Cafelattecim toniği indirimle almış ama her ay değişiyordur sanırım indirimli ürünler... :sm_confused:
bişi diil canım ne demek :)))))
hahah geçen bi fiyat kontrolü yaptımda çilekte indirime girmişti o zaman aklımda kalmış :)))))
doğru yapıyosun canım cilde göre ürün kullanıyosun işte en iyisi :)))))
hahahaha boşuna mesaj fazlalığı oluo edit olmayınca edittttttttt geri gelll :)))
Hahahaha :))))
Tamam canım, çok teşekkür ettim ikinize de (Magrentacıma da) kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

bişi diil canım tekrar :)))) inşallah tonik indirime girerde denersin

lattecim peki bişi sorucam gözenekler sıkılışıyo diye hatırlıyorum bu badem elma serisi sayesinde özellikle tonik sayesinde o konuda bi gelişme var mı?zemuszemusbayanssulusmile

dimi çok var bende ohaoldumsmile sevgılılerım onlar benım bayanssulusmile

Bana mı söyledim melekom ama benim çok fazla rujum yok ki benneyaptımki Beni donutla karıştırdın bence kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Kuvvetle muhtemel karıştırdı Seyhan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

ama olamaz begendiginiz makyaj resimlerde hep angelinanin resmi vardi cesit cesit rujlarla sen deiglmisin angelina hahaha

donutu kimsecikler gecemez buyrunnnnnnnnn

ya hastayım ben ,benı baz almayın kızlar bilmiyorumkismile

Ben Angelinaysam Bradim nerde tamamen spekulasyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İnşallah hayatımmmm çok heveslendimmmmm kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

tonik canavarım benım kaydirigubbakcemile3

Kremin gözenek konusunda etkisi varmı bilmiyorum ama kesinlikle tonikin cildi toparladığını düşünüyorum. bayanssulusmile

Kremin gözenek konusunda etkisi varmı bilmiyorum ama kesinlikle tonikin cildi toparladığını düşünüyorum. bayanssulusmile

özellikle tonikte öle bi özellik varmış canım ama hepsinde varmış elma sayesinde sanırım öle bişiler işte :))) merak ettim sorayım dedim :)

hayırlı olsun canım... aynı allığı ben de kullandım, hatta bitmek üzere, memnun da kaldım

uyarı mesajı
sevgili hanımlar...konumuzda aktif bir biçimde,resimli olarak aldıklarımızı paylaşıyoruz.
lütfen konu dışına çıkmayalım.diğer bilgi paylaşımlarımıza uygun bölümler fazlası ile forumumuzda mevcuttur..
öneriyi dikkata almanızı rica eder,keyifli paylaşımlar dilerima.s.

günaydın bayanlar iyi sabahlar
dün golden rose maskara almaya gittim bi önceki mağazada beğendiğim kahvaltı takımı var mı diye baktım yokmuş sipariş ettim parasını ödedim maskara bana çok pahalıya mal oldu onuda almadım

ilahi magrentamkaydirigubbakcemile3 golden rose maskarası güzelmi kullandınmı daha önce canım

bunu kullanıyorum çokta memnunum ama acuk daha uzun gösteren bi maskara arıyorum

Canım gunaydın :)

Günaydın bidenem:asigim:

günaydın donutcum günaydın lattecimmmm
çok merak ettim çok övgü aldı benimde maskaran baya oldu yenilenmek istio artık ciliniquede aklımda çilekten alıcaktım ama kuru falan çıkar diye vazgeçtim
yerli malı yurdun malı al gitsin dedin golden rose'u ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…