- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
ama olamaz begendiginiz makyaj resimlerde hep angelinanin resmi vardi cesit cesit rujlarla sen deiglmisin angelina hahaha
donutu kimsecikler gecemez buyrunnnnnnnnn
evet derken "bu indirimli ürünler gününde mi ekleniyor" soruna evet dedim. çok soru sordum demene diil kaydirigubbakcemile3 istediin kadar sor
editttttttt istiyorum yaaa böyle kendimi garip hissediyorum eksik bişi yazınca biri alınıp kırılcak gibi gelio:2:
delikafaduldensırnaşık şey Hehehe canım güldürdün beni. Ben değil Donut angelina olabilir bence :lepi:
Kızlar ya geçen gün aldığım sedefli göz kalemi hiçççççççç renk vermiyor =( Önerebileceğiniz sedefli bir göz kalemi var mı bilmiyorumkismile
Canım sedefli derkenki kastın sim değilse ben Nivea'dan almıştım 1 tane yeşil, benim kıstaslarıma göre sedefli bir kalem :))) Gayet memnun kaldım...
bişi diil canım ne demek :)))))Heheheh uyardığın iyi oldu magrentacım :))) Evet ben gitmeden bi bakayım en iyisi. Cafelattecim toniği indirimle almış ama her ay değişiyordur sanırım indirimli ürünler... :sm_confused:
hahah geçen bi fiyat kontrolü yaptımda çilekte indirime girmişti o zaman aklımda kalmış :)))))tatlım aslında badem elma kremide 105 ama indirime girince alıyorum 65 e gelio
bak şöyle yap bence ayın son günü sitesine bak İndirim yazan kısma istediğin ürün indirimdeyse alırsın %40 indirimi var
anam hatun fiyatlarını ezberlemişkaydirigubbakcemile3 bebeğim aslında benim cildim kışın bazen kuru bazen karma oluo enteresan bi şekildekaydirigubbakcemile3 kuruyunca temizleme sütü kullanıyorum yağlı gibiyse köpükü
bende o makkaj temizleme yağını çok merak ediyorum kullanda yorum yap indirime giererse aliim
hahahaha boşuna mesaj fazlalığı oluo edit olmayınca edittttttttt geri gelll :)))evet derken "bu indirimli ürünler gününde mi ekleniyor" soruna evet dedim. çok soru sordum demene diil kaydirigubbakcemile3 istediin kadar sor
editttttttt istiyorum yaaa böyle kendimi garip hissediyorum eksik bişi yazınca biri alınıp kırılcak gibi gelio:2:
Hahahaha :))))
Tamam canım, çok teşekkür ettim ikinize de (Magrentacıma da) kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
İstediğim şöyle bir renk canım(göz altına sürdüğü kalem gibi)Niveada bu renk var mıdır meleko? .Tam ekran görünmesin diye sadece link verdim .
http://farm5.static.flickr.com/4043/4563463809_b816f703c9_o.jpg
bişi diil canım tekrar :)))) inşallah tonik indirime girerde denersin
sende olmayan ruj söyle bana hihi kaydirigubbakcemile3 sagol canim
sagol canim daha güzelleri senin olsun kaydirigubbakcemile3
daha önce kullanmadim canim su yosun serisinin jeliyle yüzümü yikiyorum üstüne bu cay agaci tonigini yumususacik oldu valla
yosun serisininide senden duymustum akne izleri icinmi ne demistin degilmi? sen neler almistin o seriden memnunmusun
tavsiye ederim canim derin bir siyahligi var cok begeniyorum bu kullandigim ücüngü rimel :)
kart olayini bende sevdim, sadece almanya ve avusturyada var
sagol canim sende güle güle kullankaydirigubbakcemile3
Bana mı söyledim melekom ama benim çok fazla rujum yok ki benneyaptımki Beni donutla karıştırdın bence kaydirigubbakcemile3
Kuvvetle muhtemel karıştırdı Seyhan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama olamaz begendiginiz makyaj resimlerde hep angelinanin resmi vardi cesit cesit rujlarla sen deiglmisin angelina hahaha
donutu kimsecikler gecemez buyrunnnnnnnnn
delikafaduldensırnaşık şey Hehehe canım güldürdün beni. Ben değil Donut angelina olabilir bence :lepi:
Kızlar ya geçen gün aldığım sedefli göz kalemi hiçççççççç renk vermiyor =( Önerebileceğiniz sedefli bir göz kalemi var mı bilmiyorumkismile
İnşallah hayatımmmm çok heveslendimmmmm kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
tonik canavarım benım kaydirigubbakcemile3
bişi diil canım ne demek :)))))
hahah geçen bi fiyat kontrolü yaptımda çilekte indirime girmişti o zaman aklımda kalmış :)))))
doğru yapıyosun canım cilde göre ürün kullanıyosun işte en iyisi :)))))
hahahaha boşuna mesaj fazlalığı oluo edit olmayınca edittttttttt geri gelll :)))
bişi diil canım tekrar :)))) inşallah tonik indirime girerde denersin
lattecim peki bişi sorucam gözenekler sıkılışıyo diye hatırlıyorum bu badem elma serisi sayesinde özellikle tonik sayesinde o konuda bi gelişme var mı?zemuszemusbayanssulusmile
Kremin gözenek konusunda etkisi varmı bilmiyorum ama kesinlikle tonikin cildi toparladığını düşünüyorum. bayanssulusmile
özellikle tonikte öle bi özellik varmış canım ama hepsinde varmış elma sayesinde sanırım öle bişiler işte :))) merak ettim sorayım dedim :)
elma sirkesi varmış içeriğinde belkim ondandır fındıkım:hulya:
İstediğim şöyle bir renk canım(göz altına sürdüğü kalem gibi)Niveada bu renk var mıdır meleko? .Tam ekran görünmesin diye sadece link verdim .
http://farm5.static.flickr.com/4043/4563463809_b816f703c9_o.jpg
aliyorum aliyorum eklemeye üseniyorum :)
birde body shop karti aldim 10 euroya artik her alisveriste 10% indirim var, dogumgününde 10euro hediye ceki geliyor, birde her 20 euroluk alisverise bir müdür basiyorlar 4 tane olunca 10 euroluk hediye ceki geliyor
güzel bisi :)
bunlarida golden roseden aldim izindeyken, ruj no 204 cok dogal sevdigim bir renk, allik no 205
günaydın bayanlar iyi sabahlar
dün golden rose maskara almaya gittim bi önceki mağazada beğendiğim kahvaltı takımı var mı diye baktım yokmuş sipariş ettim parasını ödedim maskara bana çok pahalıya mal oldu onuda almadım
Canım gunaydın :)