Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ben çilekten aldım bunu gayet iyi geldi sanırım set içinde olanlar kuru çıkabiliyor hani kalmış ürünleri set haline getiriyorya bazı firmalar ona dikkat etmek lazım mesela stilanınki kurumuştu

ben çilekten aldım bunu gayet iyi geldi sanırım set içinde olanlar kuru çıkabiliyor hani kalmış ürünleri set haline getiriyorya bazı firmalar ona dikkat etmek lazım mesela stilanınki kurumuştu

saol canım o zaman bir sonraki alışveriş yakındır çilekten :)))
orda dermalogicanın güneş kremleri indirimde ama hassas ciltler için biri süper hassas biri ultra hassas onlar sanırım çok yağlımı oluodu alsammı die düşündüm emme karar veremedim

kuzum sen koca yaz alamadın bence seneye yaza anca alırsın
kararsızım benimolumunekankayizsmile

kuzum sen koca yaz alamadın bence seneye yaza anca alırsın
kararsızım benimolumunekankayizsmile

eh uygun zamanı bekliyordum 15 faktörlük aldım body shoptan onu kullanıyodum zaten güneş gördüğümmü var dedim loccitane girerse indirime onu alıcam napayım diğerleri lancome'un ürünlerimiş yoksa alıcaktım adını unuttum kremlerin hehe

evet tatlım bende çok seviyorum hem akmıyoru hemde temizlerken zorluk çıkarmıyor hemde kirpiklerde muhteşem duruyor
Canım hayvanlar üzerinde test yapan markaların ürünlerini almamaya özen gösteriyorum loreal,lancome,maybeline,max faktör bunlar bazıları bu koun ile ilgili topik var ordan bilgi alabilirsin canım
magrentacım seni tebrik ederim bende loreal pek almamaya çalışıyorum ama arada kaçıyor
vaaaaaaaaavvvvvvvvv süperrrrrrrrrrrrrr bir site
bende bittimmmmmmmmmm acayip dibim dustu,tum siteyiii ıncık cıncık ıncelemek ıstıorum!! aşıgım ya diora bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tatlım sakin ol yine ruj aşkın coştu desene kaydirigubbakcemile3

Kızlar VERİTA nın kırmızı rujuda şahane :)
tam kırmızı aruyordum ben ve onu çok beğendim

donut um canım sen nemlendirici
olarak roche mi kullanıyordun ??
clınıqe kremleri nasıl bir bilgin var mı

Balım ben Uriage kullanıyorum akşamları,sabahları ise dermalogica.Clinique ile aram cok ıyı degıl acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…