günaydın donutcum günaydın lattecimmmm
çok merak ettim çok övgü aldı benimde maskaran baya oldu yenilenmek istio artık ciliniquede aklımda çilekten alıcaktım ama kuru falan çıkar diye vazgeçtim
yerli malı yurdun malı al gitsin dedin golden rose'u ama olmadı
ben çilekten aldım bunu gayet iyi geldi sanırım set içinde olanlar kuru çıkabiliyor hani kalmış ürünleri set haline getiriyorya bazı firmalar ona dikkat etmek lazım mesela stilanınki kurumuştu
saol canım o zaman bir sonraki alışveriş yakındır çilekten :)))
orda dermalogicanın güneş kremleri indirimde ama hassas ciltler için biri süper hassas biri ultra hassas onlar sanırım çok yağlımı oluodu alsammı die düşündüm emme karar veremedim
kuzum sen koca yaz alamadın bence seneye yaza anca alırsın
kararsızım benimolumunekankayizsmile
evet tatlım bende çok seviyorum hem akmıyoru hemde temizlerken zorluk çıkarmıyor hemde kirpiklerde muhteşem duruyorCanlarım hepiniz güle güle kullanın çok güzel şeyler almışsınız :lepi:
Rimel konusunda ben de Clinique High İmpact'i çok beğendim...zemuszemus Uzunluk ve dolgunluk veriyor. Temizlemesi de çok kolay, bebe şapuanıyla 1 sefer yıkamayla aktı gitti, sevdim ben...:lepi:
Ama şu Flormar'ı da çok merak ettim...Mini kankam hangisini kullanıyordu acaba... olumunekankayizsmile bilmiyorumkismile
magrentacım seni tebrik ederim bende loreal pek almamaya çalışıyorum ama arada kaçıyorCanım hayvanlar üzerinde test yapan markaların ürünlerini almamaya özen gösteriyorum loreal,lancome,maybeline,max faktör bunlar bazıları bu koun ile ilgili topik var ordan bilgi alabilirsin canım
vaaaaaaaaavvvvvvvvv süperrrrrrrrrrrrrr bir site
bende bittimmmmmmmmmm acayip dibim dustu,tum siteyiii ıncık cıncık ıncelemek ıstıorum!! aşıgım ya diora bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ebrucum biraz sakinleştim sanki :))
valla esracım seni tanıyorsam seni sakinleştirecek tek şey yeni dior rujlardan bir adet olsun almak olur değilmi al be tatlım canın sağolsun bir dahamı gelicen dünyaya
günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
günaydın opuyorumnanaktangünaydın hanımlar opuyorumnanaktan
zemuszemus
gunaydın canım
canım yok daha turkıyeye kasım aralıkta gelecek,zaten ben sıparısımı verdım amazondan
canım yok daha turkıyeye kasım aralıkta gelecek,zaten ben sıparısımı verdım amazondan