canım ben pek tonik sevmem su gibi gelir bana gereksiz ayrıntı diye dünüyor(dum)
ya bu tonik cildimi ferahlatıyor bide cildim yağlı değil ama bazen sivilce basar yüzümü hani özel günlerde yada çok kahve içersem falan toniki kullandığımdan beri gayet azaldı
ben çok sevdim bitmek üzere gene alcam
shea maskede çok güzel nemlendiriyor benim kışın genelde yanaklarım acayip kurur bazen böyle extra nem gerekir
ama kuru değilse cildin almana gerek yok
slm kızlar bir hafta sonra 31 ime basıcam ve artık 30+ ürünlere geçicem ama günlerdir çok kararsız kaldım,heryerde değişik değişik yorumlar okuyorum kafam çok karıştı..dr.murad ve amway artistry serisi arasında gidip geliyorum.ikisinden biri olucak ama hangisi lütfen deneyim ve bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.bide çok makyaj yapan biri değilim hatta hiç yalnız yumuşak ve gözü rahatsız etmeyen bi kalem ve dudakta tabaka hissi bırakmayan bi ruj da istiyorum..mümkünse organik ve bitkisel içerikli olmasını tercih ediyorum...önceliğim tbiki şu cilt ürünleri..:uhm:
canım ben pek tonik sevmem su gibi gelir bana gereksiz ayrıntı diye dünüyor(dum)
ya bu tonik cildimi ferahlatıyor bide cildim yağlı değil ama bazen sivilce basar yüzümü hani özel günlerde yada çok kahve içersem falan toniki kullandığımdan beri gayet azaldı
ben çok sevdim bitmek üzere gene alcam
shea maskede çok güzel nemlendiriyor benim kışın genelde yanaklarım acayip kurur bazen böyle extra nem gerekir
ama kuru değilse cildin almana gerek yok
MAC hot house lipglass
Uploaded with ImageShack.us
MAC wicked ways lipglass
MAC Heartless Lipstick
*resimler alıntıdır.
Canım tonik cidden gerekli bir şey ya. Ben toniğin verdiği temizlik hissini çok seviyorum bi kere. Epeydir kullanmıyorum. Ama artık almak istiyorum. En son Rosense'ın toniğini aldım. Onu da bir arkadaşıma veriverdim boş bulunup :)))
Seninle cilt tipimiz benzeşiyor anladığım kadarıla. Benim de yağlı bir cildim yok ama özel günlerde çıkıveriyor 3-5 tane. Bir de mesela bazen T bölgem pul pul dökülür ama bir yandan da siyah nokta fışkırır :))) Enteresan yani. Kışın özellikle çok kuruma oluyor. Ben de o yüzden en son Dermalogia nem maskesi aldım. Piyasada yağ içermeyen ve göz çevresine uygulanabilen tek nem maskesiymiş... İstersen senin maske bitince bi de onu dene...
saol lattecim yanaklarım çok kurumuyor canım ama kuruluk olursa gider alırım kışa giriyoz nasılsa :))))))
tonik banada çok gereksiz gelirdi alır alır kullanmadan atardım şimdi artık yaş geçiooo dikkat etmek lazım :)))
sen yüz temizleme için ne kullanıyosun bende şimdi jel var az kaldı onun yerine elma bademin yağını önerdi hatun ama ben böle köpük ya da jel istiorum dedim zeytinin köpüğüni söledi onumu alsam acep diom bakalım bu ay neler indirime gircekbayanssulusmile
evet tonik gerekli ama işte daha önce kullandıklarım gerekliymiş hissi vermedi
bende rosense kullanmıştım ama loccitane alınca bıraktım
dermalogia nekadar canım
zeytin ağacı köpük olanınıda kullandım bu indirimde hani zeyt. ağacı temizleme sütü vardı onuda aldım köpüğünüde sevdim sütünüde ama bende temizlerken köpük daha ekiliymiş gibi gelio
Güle güle kullan tatlım .O rujdan bende de var zemuszemus
Uygun yollu birşeyler arıyorsan Golden Rose 222 bak.Renk birebir aynı .
Sayfa düzenini bozacak fotoğrafları lütfen paylaşmayınız .
Seyhancım cicilerini güle güle kullan canım :))
tea tree nin setini aldım ben de.
ama dha kullanmadım
sn kullandn mı önceden?memnun musn
güle güle kullan seyhancım aldıklarını şu body shop kartı burda niye yok yaaa(((((
golden rose maskaradan bende alıcam ya çok merak ettim :))
günaydın bayanlar iyi sabahlar
balım gule gule kullan rujdan bende de var,kullanamadım henuz daha ama guzel tonu
canım nacızane tavsıyem tonıgını de aldıysan eger yuzunu sıler gıbı kullanma,kucuk vuruslarla dokundur.Cildini tahriş edebilir.Eger tonik ve yuz yıkama jelının ıkısını de kullanıyorsan eger tea tree nemlendırıcısını kullanma,agır gelır.
sende olmayan ruj söyle bana hihi kaydirigubbakcemile3 sagol canim
Canımcım Dermalogia biraz kazık, 105 TL idi ama ben 95'e aldım sanırım...
Bu toniğin fiyatı nedir? Hatırlıyor musun?
Bu arada ben de köpüklü köpüklü olunca daha çok temizlenmişim gibi hissederim hep :lepi:
Bana mı söyledim melekom ama benim çok fazla rujum yok ki benneyaptımki Beni donutla karıştırdın bence kaydirigubbakcemile3
Bana mı söyledim melekom ama benim çok fazla rujum yok ki benneyaptımki Beni donutla karıştırdın bence kaydirigubbakcemile3
Kuvvetle muhtemel karıştırdı Seyhan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maske 105 mi:1shok:
pff pahalıymış.
tatlım her ayın son ve ilk günü indirim var sanırım 26 civarında aldım normalide 40 falan heralde
saol canım ben de köpük veya jel olursa temziler diye düşünüyorum yağınıda aldım öyle işte cilt majyajı yapmaya başlayınca işime yara yada şöle bi güneş kremi alınca :)))evet tonik gerekli ama işte daha önce kullandıklarım gerekliymiş hissi vermedi
bende rosense kullanmıştım ama loccitane alınca bıraktım
dermalogia nekadar canım
zeytin ağacı köpük olanınıda kullandım bu indirimde hani zeyt. ağacı temizleme sütü vardı onuda aldım köpüğünüde sevdim sütünüde ama bende temizlerken köpük daha ekiliymiş gibi gelio
maske 105 mi:1shok:
pff pahalıymış.
tatlım her ayın son ve ilk günü indirim var sanırım 26 civarında aldım normalide 40 falan heralde
lfbrs canım her ayın ilk ve son günü indirim var evet ama belli ürünlere :)))) sitesinden bakarsın nelerde indirim var diye :)
Evt canım kazık cidden. Ama göz çevresine de uygulanabilmesi büyük bi avantaj... boshayallersmile
Aaaa ilk ve son gün olayı çok iyiyimiş! :sm_cool: O zaman ayın sonuna 1 hafta kaldı şunun şurasında. Ben bekleyeyim 1 hafta sonra gidip alayım o toniği :) Cilt tipimiz benzeşiyor, sen memnun kaldıysan ben de kalırım boshayallersmile
Çooookk teşekkür ettim canım beniiimmm opuyorumnanaktan a.s.
saol canım ben de köpük veya jel olursa temziler diye düşünüyorum yağınıda aldım öyle işte cilt majyajı yapmaya başlayınca işime yara yada şöle bi güneş kremi alınca :)))
temizleme sütü almam heralde oda bana gereksiz gelio o kadar kuru diil cildim die :)
lattecim yağı ve toniği 44 tl olması lazım indiirmle 26.40 tl aldım bende :) aaa birde doğumgününde bir ürün alana bir ürün bedava kampanyası var ucuz olan hediye tabiki :)
Heheheh uyardığın iyi oldu magrentacım :))) Evet ben gitmeden bi bakayım en iyisi. Cafelattecim toniği indirimle almış ama her ay değişiyordur sanırım indirimli ürünler... :sm_confused:
Magrentacım, Cafelattecim, bu indirimli ürünler gününde mi ekleniyor siteye? Çok soru sordum ama :kedi: