- 22 Nisan 2010
- 2.147
- 4
canım ben pek tonik sevmem su gibi gelir bana gereksiz ayrıntı diye dünüyor(dum)
ya bu tonik cildimi ferahlatıyor bide cildim yağlı değil ama bazen sivilce basar yüzümü hani özel günlerde yada çok kahve içersem falan toniki kullandığımdan beri gayet azaldı
ben çok sevdim bitmek üzere gene alcam
shea maskede çok güzel nemlendiriyor benim kışın genelde yanaklarım acayip kurur bazen böyle extra nem gerekir
ama kuru değilse cildin almana gerek yok
Canım tonik cidden gerekli bir şey ya. Ben toniğin verdiği temizlik hissini çok seviyorum bi kere. Epeydir kullanmıyorum. Ama artık almak istiyorum. En son Rosense'ın toniğini aldım. Onu da bir arkadaşıma veriverdim boş bulunup :)))
Seninle cilt tipimiz benzeşiyor anladığım kadarıla. Benim de yağlı bir cildim yok ama özel günlerde çıkıveriyor 3-5 tane. Bir de mesela bazen T bölgem pul pul dökülür ama bir yandan da siyah nokta fışkırır :))) Enteresan yani. Kışın özellikle çok kuruma oluyor. Ben de o yüzden en son Dermalogia nem maskesi aldım. Piyasada yağ içermeyen ve göz çevresine uygulanabilen tek nem maskesiymiş... İstersen senin maske bitince bi de onu dene...