Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Balım ben Uriage kullanıyorum akşamları,sabahları ise dermalogica.Clinique ile aram cok ıyı degıl acıkcası

anladım canım daha araştırmam gerekecek desene :):)

kontesim iyi günlerde kullan canım düşüncelerini paylaş
bizimlede bende sonucu merak ettim

kkontess güle güle kullan cnım fondotenini... Nasıl merak ettim şimdi? Memnun musun?
bebişim saol,ilk defa aldım ama denediğimde baya kapadı.kalıcılığını tabiki bilemiyorumboshayallersmile
kontescim üle güle kullan canım alımlara devam ediyorsun haaa :))))bayanssulusmilebayanssulusmile
bu ürünü çok aramıştım ama bulamamıştım,bulduğumda da yüzüm makkajlıydı bi türlü denk gelmedi.
şimgi görünce alayım dedim
özel günlerde gerekiyor,hiç yoktu fondotenim:kedi:sen de saol bebimm

yavyulay görüşmeyeli biraz uzun zaman olduakannehir nasılsınızzzz-tatlicadiarzu-

öylemi ebru cum memnun musun vichy den
ben şampuanlarını tek geçerim ama nemlendiricisini kullanmadım açıkçası
sen aqua termal serisini mi kullanıyrsun yoksa başka mı

Uploaded with ImageShack.us

kızlar en üstten ortadaki rujun rengine bayıldım.bu tonlara ne deniyor?önerebileceğiniz marka ve no lar varsa çok memnun olurumopuyorumnanaktan

kontesim şeymacım güle güle kullanın cicilerinizikaydirigubbakcemile2
bende coastal scents ' den fırça ve eyeliner siparişi vercem bugün gelince koyarım.
Bu arada coastal scents'ın eyelinerını kullanan varmı

teşekkürler cnmcım sende güle güle kullan aldıklarını opuyorumnanaktan

güle güle kullanin cicisleriiii

kontesim vichyin fondötenin övgüsünü cok duymustum, bende lorealin stay in 16 hours mi ney ismi ondan var kapatigiligi falan cok güzel aslinda ama bitse bende vichy istiyoruuum :) sende yanagina falan sürde resmini cek koy hayrina

----------------------fbrls----------------------------- teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…