adını çok duydum önerilen maskaralar arasında ama o kadar para verilmeye değer mi? bilmiyorum :) maskarada önemli ama sürmeyi beceremiyopan ve kirpik yoksa ne alsan nafile ben flormarın alıyorum süper yapıo biraz özenli sürmek yeterli
diorshow blackout kullanan arkadaşım bile alşmaz olaydım boşuna dio
livim maşallah sana tatlım yaa bu ne güzel dudaklar böylee
off offf
çok yakışmış rengi zaten bu dudaga ne sürsen yakışır balım
Yok artık! kaydirigubbakcemile3
Seninkiler hepten aşmış yahu :tomato:
tşkler magrentam denicem bakalım
donutum evet paylaşmıştın o ruju ama ben burda bulamadım yani magazalarda yoktu sevile de bakmıştım tekin acara da ama yoktu alamamıştım:))))))) tekrar tşk paylaşım için....
donut canım ben link e tıklıyorum da sadece ana sayfa geliyor. nerde bu güzel rujlar???
Kızlar bugün aldıklarım kaydirigubbakcemile2
Golden rose sedefli göz kalemi ,Flormar far No:mo3(Geçen aldığım simli olduğu için değiştirmiştim bu tam istediğim gibiymiş), Golden rose perfect shine ruj 225 .
Rengi biraz açık çıkmış normalde birazcık daha koyu
Oy teşekkür ederim minim :kedi:liv çok beğendim ruju da , dudişerini de
en çok dudişlerini beğendim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
:kedi: Teşekkür ederim tanrıçam :kedi:dudakların güzelliğinden yazmayı unutmuşum
güle güle kullan aldıklarını...(liv)
ay bende de bu ton var,Nars Nıagara Turkıyeye gelmez olunca onunla gıdıp bu ruju almıstım :))
Ilgılılere duyurulur,bu ruj Nars Nıagaraya cok benzıorrrr :)
Livcim dudakların muthıs durmus,Liv dudaklım benım
heheheh sevindim seninde böle düşünmene :)))) bende golden rose'un maskarasını deneyim diom ama sadece uzunluk istemiom o yüzden gene flormar alıcam sanırım ama cliniquelerdede ne zamandır gözüm var bi de şöyle diom 10-15 tlye almak varken neden gidip 30-40 bayılayım duruom sonra hehehayy onu diyenlerden biri de benm , boşuna vermişim 75 tl , bi fark yok arada.
bi de golden rose2ninki çok güzel kırmızı kaplı olan , süper uzatıyor.
flormar dolgunluk.
bu clinique'i de çok beğendim beyaz kaplı olan , güzel uzatıyor ve kıvırıyor. onun kahverengisini almayı düşünüyorum.
bide rimel bazı .
bobbilerim gelsinde delikafadulden
ay ne çok konuştum ayol:smiley-cool:
Kızlar bugün aldıklarım kaydirigubbakcemile2
Golden rose sedefli göz kalemi ,Flormar far No:mo3(Geçen aldığım simli olduğu için değiştirmiştim bu tam istediğim gibiymiş), Golden rose perfect shine ruj 225 .
Rengi biraz açık çıkmış normalde birazcık daha koyu
Oy teşekkür ederim minim :kedi:
:kedi: Teşekkür ederim tanrıçam :kedi:
Teşekkür ederim canım.Demek Nars Nıagaraya benziyor merak ettim bak .
Bu arada senin önerdiğin body shop ruj bana hiçççççç yakışmadı .Erkek arkadaşımda yanımdaydı doğru düzgün bakamadım diğer renklerede akannehir
bana patakrem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
heheheh sevindim seninde böle düşünmene :)))) bende golden rose'un maskarasını deneyim diom ama sadece uzunluk istemiom o yüzden gene flormar alıcam sanırım ama cliniquelerdede ne zamandır gözüm var bi de şöyle diom 10-15 tlye almak varken neden gidip 30-40 bayılayım duruom sonra heheh
güle güle kullan canım ruj süper durmuş dudaklar şahane valla ben dahada ruj swatchı eklemem artıkPPPPPbayanssulusmile