Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sağol tatlım.aklımda bulunsun buda.:hulya:
bulunsun tatlım fiyatıda uygun beğenmezsen bişey kaybetmezsin ben şimdi sürdüm yine süper gösterdi valla hayran hayran bakıyorum kirpiklerime :)))) ki bene kirpik yok dolgunda diil kıvrıkda diil (( ama bu maskarayı beğendim:hulya:bayanssulusmile

canım ben great look kullanıyorum siyah kapaklı olanı :) çok memnun kaldım hem uzun hem dolgun gösteriyor

Benim de bi önceki rimelim bunun gümüş kapaklı olanı , özenli sürdüğünüz zaman süper yapıyor. Flormar diyip geçmeyin yani :) Ben şimdi Maybelline The falsies aldım o da uygun ve güzel :)

Benim de bi önceki rimelim bunun gümüş kapaklı olanı , özenli sürdüğünüz zaman süper yapıyor. Flormar diyip geçmeyin yani :) Ben şimdi Maybelline The falsies aldım o da uygun ve güzel :)

ben loreal ürünlerini kullanmıyorum lancome falan aslında collasal mı ne var sarı tombik ondan alıcaktım flormarı tercih ettim bencede flormar deyip geçmeyinbayanssulusmile

kızlar selam benim en beğendiğim rimel clinique high impact mascara çok sevdim hem dolgun gösteriyor hemde yapış yapış yapmıyor

bende high impact çıyımhihoyyythihoyyyt
bugüne kadar kullandıklarımın en iyisi. tek tek ayırıyor topaklanmıyoropuyorumnanaktan

Canım hayvanlar üzerinde test yapan markaların ürünlerini almamaya özen gösteriyorum loreal,lancome,maybeline,max faktör bunlar bazıları bu koun ile ilgili topik var ordan bilgi alabilirsin canım

Ovvv ben bilmiyordum bunu bilmiyorumkismile Bilseydim almazdım valla, marka mı yok bunlardan başka... lmaz:

bende bittimmmmmmmmmm acayip dibim dustu,tum siteyiii ıncık cıncık ıncelemek ıstıorum!! aşıgım ya diora bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımm super bu da,bende blossomi sipariş ettim ayın 16 sında.Turkıyeye gelmesını bekleyememmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…