Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi çok yanlıs dusunuyorsun cok kalpten soyluyorum..Guzel dudak yuzle orantılı bıcımlı dudak demektır balım..gerisi hikaye..yuzunu yakısmıyorsa ısterse uc tane Angelina olsun
Magrentacım Donutım burada çoooookkk doğru söylemiş. Önemli olan yüzüne yakışması ağzının burnunun, kaşının gözünün...
Estetik ameliyatların başarısız olmasının en önemli nedenleri, yüzüne gitmeyeceği halde Angelina ağzı, Hülya Avşar burnu vs şeklindeki talepler değil midir...
canım evet,buarada Hulya Avsarın burnunu da pek severım vereliniortak
Dior Blackout ve Lancome Hypnose maskara tek kalemde cızerım ustunu valla sositososito
Valla canım orumcek bacagı gibi durması hosuna gıden tipler var inan :)
adını çok duydum önerilen maskaralar arasında ama o kadar para verilmeye değer mi? bilmiyorum :) maskarada önemli ama sürmeyi beceremiyopan ve kirpik yoksa ne alsan nafile ben flormarın alıyorum süper yapıo biraz özenli sürmek yeterli
diorshow blackout kullanan arkadaşım bile alşmaz olaydım boşuna dio
Ondan bir ara annem kullanıyordu. Aklımda güzel bir rimel diye kalmış canım...
kızlar diordan memnun olmayan da varmış he yeni gördüm şaşırdım halbuki çok hayranı vardı o rimelin ya kafa karıştı bak iyice...
canlar her kişinin kirpik yapısına göre rimelin verimliliği değiştiğinin bir kez daha kanıtı... ben de lorealin wolume shocking maskaramı unutamıyorum hala... üretimi durdu ama onun gibi bir rimel tanımıyorum çok özlüyorum ya
Daha iyileri senin olsun bir tanem .Bu arada Liv dudaklara bakmaktan kalemle farı unuttum ayol :))))
Hepsini güle güle kullan canım...
Teşekkür ederim bebikim opuyorumnanaktanliv'im güle güle kullan bebikimm
ruj cidden mikemmelmişş
Sakın güzelim en son aldığın ruj feci yakışmıştı opuyorumnanaktan Donuttun dediği gibi "Guzel dudak yuzle orantılı bıcımlı dudak demektır"güle güle kullan canım ruj süper durmuş dudaklar şahane valla ben dahada ruj swatchı eklemem artık PPPPPbayanssulusmile
allah allah acaba sac rengını degıstırdın ondan mı canım ? dudak pembesı degıl mı renk ?
kızlar selam benim en beğendiğim rimel clinique high impact mascara çok sevdim hem dolgun gösteriyor hemde yapış yapış yapmıyor
Buna ekleme yapmak istedim =) Benimde çok uzun bir süre kullandığım bir rimel tek eksisi kolay akması .
Daha iyileri senin olsun bir tanem .
Teşekkür ederim bebikim opuyorumnanaktan
Sakın güzelim en son aldığın ruj feci yakışmıştı opuyorumnanaktan Donuttun dediği gibi "Guzel dudak yuzle orantılı bıcımlı dudak demektır"
Bende koluma swatch yapıp ekleyeceğim bundan sonra güzel sözler duyunca çok utanıyorum çok.
Olabilirim canım ama önceden de böyledi ya açık renkler tenime pek yakışmıyor ohaoldumsmile