Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hakılısın donutcum bende öle düşünüom lakin süper duruyor sizde yahuuu köfte köfte bayılırım vallaaa :)))) napalım herkes elindeki ile yetincek bunada şükür hehhe

Vallahi çok yanlıs dusunuyorsun cok kalpten soyluyorum..Guzel dudak yuzle orantılı bıcımlı dudak demektır balım..gerisi hikaye..yuzunu yakısmıyorsa ısterse uc tane Angelina olsun

Magrentacım Donutım burada çoooookkk doğru söylemiş. Önemli olan yüzüne yakışması ağzının burnunun, kaşının gözünün...
Estetik ameliyatların başarısız olmasının en önemli nedenleri, yüzüne gitmeyeceği halde Angelina ağzı, Hülya Avşar burnu vs şeklindeki talepler değil midir...

kızlar diordan memnun olmayan da varmış he yeni gördüm şaşırdım halbuki çok hayranı vardı o rimelin ya kafa karıştı bak iyice...

canlar her kişinin kirpik yapısına göre rimelin verimliliği değiştiğinin bir kez daha kanıtı... ben de lorealin wolume shocking maskaramı unutamıyorum hala... üretimi durdu ama onun gibi bir rimel tanımıyorum çok özlüyorum ya

canım evet,buarada Hulya Avsarın burnunu da pek severım vereliniortak

Dior Blackout ve Lancome Hypnose maskara tek kalemde cızerım ustunu valla sositososito

canım evet,buarada Hulya Avsarın burnunu da pek severım vereliniortak

Dior Blackout ve Lancome Hypnose maskara tek kalemde cızerım ustunu valla sositososito

Hypnose kesinlikle berbat bir rimel. Ama bakıyorum hep en çok satanlar arasında akannehir Nasıl alıp da kullanabiliyorlar anlayamıyorum... Demek ki gerçekten kişiden kişiye değişiyor...

Dior'un o rimelini de sanırım teyzem hediye etmişti bana. Ondan da hiç hoşlanmamıştım,, kuruyup gitmişti sonra sempatiksalakcinni Ama tabi teyzemin bundan hiç haberi olmadı aklinialirimsmile

flormarın hangi rimelini kullanıyosun magrentacımm:)

aynen arzum..ben mesela
dioru hiç beğenmedim..kirpiklerimi bi acayip yapmıştı:bbo:
ama lancome yabancı markalar arasında en beğendiğim rimelleri üretiyor bana göre:hulya:
lorealin bahsettiğin rimelini ben kullanmadım,ama yakın çevremdekiler aşırı memnundu bitanem..denemek için aradım,ama dediğin gibi üretimi durduğu için bulamadım

editin gözünü seveyim yaaaa geri getirin ek yapcaktım heheh P

bu arada tamamlayım great look wolume up maskara adı :))))))
bu sefer diğerini alıcam bakayım o nasılmış

kızlar selam benim en beğendiğim rimel clinique high impact mascara çok sevdim hem dolgun gösteriyor hemde yapış yapış yapmıyor

Bu arada Liv dudaklara bakmaktan kalemle farı unuttum ayol :))))
Hepsini güle güle kullan canım...
Daha iyileri senin olsun bir tanem .
liv'im güle güle kullan bebikimm
ruj cidden mikemmelmişş
Teşekkür ederim bebikim opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım ruj süper durmuş dudaklar şahane valla ben dahada ruj swatchı eklemem artık PPPPPbayanssulusmile
Sakın güzelim en son aldığın ruj feci yakışmıştı opuyorumnanaktan Donuttun dediği gibi "Guzel dudak yuzle orantılı bıcımlı dudak demektır"
Bende koluma swatch yapıp ekleyeceğim bundan sonra güzel sözler duyunca çok utanıyorum çok.

allah allah acaba sac rengını degıstırdın ondan mı canım ? dudak pembesı degıl mı renk ?

Olabilir canım ama önceden de böyledi ya açık renkler tenime pek yakışmıyor ohaoldumsmile

Son düzenleme:

saol canım benim sanada bu ruj çok yakışmış doğal duran dudak rengi gibi olan rujları çok seviyorum bu ruj sana çok güzel gitmiş valla
sakın kolda swatch yapma hiç sevmiom ben öle bişide anlaşılmıo :))))) söz iltifar etmicemmmm kaydirigubbakcemile3

Canlarım hepiniz güle güle kullanın çok güzel şeyler almışsınız :lepi:

Rimel konusunda ben de Clinique High İmpact'i çok beğendim...zemuszemus Uzunluk ve dolgunluk veriyor. Temizlemesi de çok kolay, bebe şapuanıyla 1 sefer yıkamayla aktı gitti, sevdim ben...:lepi:

Ama şu Flormar'ı da çok merak ettim...Mini kankam hangisini kullanıyordu acaba...
olumunekankayizsmile bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…