Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım sennerelerdesın yahu,arada sırada ugrasanaaa

ooo superrrr annem buna bayılacak :)))
walla ben de bayıldım amma gitmeyim diyorum :)))) kenevirli ayak kremi alamamıştım geçen indirimde şimdi alayım bare :)
valla tatlım blogla uğraşıyorum blogu düzenle blogun face hesabına gir falan derken kadınlar kulubune ugrayamadım bu aralar tatlım nasılsın

canım arada gel çok kaptırdın kendini bloğa yahuuuu

Donuuuttt VIP Pink ne güzel renkmiş öyle... Hakikaten Bihter'in rengi o :)

Bu arada dün deli gibi Silky Apricot arandım. İnanmayacaksın ama Bursa'da silky apricot yok yok yok anacım! mafoldumben

aaaaa olmadı benım alıp sana yollayayım balım ya

Canım benim, düşünmen yeter senin sağol mafoldumben Burada bakacağım 1-2 yer daha var. Onlarda da bulamazsam senden öyle bi ricada bulunurum... :1hug: a.s.

Hayır bi de işin enteresan tarafı bana sanki öyle bir renk hiç yokmuş, ben uyduruyormuşum gibi muamele ettiler ühühühü mafoldumben

Canım benim, düşünmen yeter senin sağol mafoldumben Burada bakacağım 1-2 yer daha var. Onlarda da bulamazsam senden öyle bi ricada bulunurum... :1hug: a.s.

Hayır bi de işin enteresan tarafı bana sanki öyle bir renk hiç yokmuş, ben uyduruyormuşum gibi muamele ettiler ühühühü mafoldumben

ay onlar cok bılıyor...şaka gıbıler ya.. kaydirigubbakcemile

güncel sitesinde de catır catır duruyor yahu :KK1:

65512277.jpg

Aaaa 45 TL'ye 3 tane güzeller güzeli renk Estee Lauder ruj :sm_cool:

ya evet benımde aklım kaldı balım sımdı ya.. bayanssulusmile

Evet hayatım biliyorum, burada sen daha önce de sitesinden paylaşım yapmıştın diye hatırlıyorum. Hem bilmiyorlar, hem de insana salak muamelesi yapıyorlar. Ama duuurrr, ben o silky apricotu alayım. Yine bir şey alma bahanesiyle gidip göstereceğim onlara günlerini :mymeka: Çok üzgünüm çoook

kötükedihüso

Yok canım benım sana degıl lafım..
gecen gun yıne bana salak muamelesı yapıp ustunde "For Men" yazan urunu satmaya calıstılarda ordan kalma sinirim :KK1: bu ikinci oluyor sempatiksalakcinni

Yok canım benım sana degıl lafım..
gecen gun yıne bana salak muamelesı yapıp ustunde "For Men" yazan urunu satmaya calıstılarda ordan kalma sinirim :KK1: bu ikinci oluyor sempatiksalakcinni

Yok artık! kaydirigubbakcemile3
Seninkiler hepten aşmış yahu :tomato:

kızlar max factor 2000 calorie rimel nasıldır acep_?maybelline colossal kullanıyorum değiştirmek istiyorum artık..

kızlar max factor 2000 calorie rimel nasıldır acep_?maybelline colossal kullanıyorum değiştirmek istiyorum artık..

adını çok duydum önerilen maskaralar arasında ama o kadar para verilmeye değer mi? bilmiyorum :) maskarada önemli ama sürmeyi beceremiyopan ve kirpik yoksa ne alsan nafile ben flormarın alıyorum süper yapıo biraz özenli sürmek yeterli
diorshow blackout kullanan arkadaşım bile alşmaz olaydım boşuna dio

X