Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
donutcum çok tesekkur ederm opuyorumnanaktan
roseangel sanada cok tesekkur ederm. Bunları değerlendireceğm inşlh bnde memnun kalırım sositososito

kontescim bende eskisinden var c vitamninli roll on lu olan yeni ya bilmiyorum 2 taraflıymış baktım sitesidnen birisi krem birisi jel kıvamındaymış bir bak istersen nasıl kullanılıyor bilmioyrum

kapatıcıyı denedim bende ama sıvı şeklinde karanlık olduğu için pek anlamadım gözümde deneyim dedim
valla o gerizekalıya sölemeli biri bunu yazmıyo siye yapmıo diil yane benim kirpikler gürleşti insan farkedio :)))
canım leken bişeyin belli olmuyosa ne istiodan cildin hava almasında sivilce siyah npktamı oluşsun hımmmmmmmmmm?

illa bişi kullancaksan mineralli fondoten veya renkli nemlendirici kullan canım hergün düğüne gider gibi ya da sahne makyajı gibi kapatıcı bişi kullanma bence gerek yoksa cildine yazık
şahsi fikrim PPPP bendede pek bişi yok sadece göz makyajı allık ruj kullanıyorum ileride belki yüz için bişilere geçerim :)

Tek tek alıntı yapıp sayfayı doldurmak istemedim hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanınopuyorumnanaktan

canım estee lauder double wear fondotene bi bakmanı öneririm kendisi hakkında çok güzel yorumlar var kapatıcılığı gayet başarılıymışbayanssulusmile hatta 15 saat kadar kalıcılığını koruduğu söyleniliyor. tabiki cilt için iyi bişey değil ama senin isteklerine uygun bi ürün

Ilk terracottam Elite dir benim,cok severek kullandım.Şimdi maalesef bulamıyorum ki alayım.Inanılmaz guzel altın sarısı bir terracottam vardı,surunce yuzum sanki ıslak gibi dururdu

Çok fazla makyajla işim olmadığından soruyorum terracota dediğiniz allık? Eğer düşündüğüm şeyse kozmetikçimde vardı altın rengi ışıldıyordu hatta denedim bile :)

kays,çok teşekkürler. Flormar P111 i ben de kafaya takmıştım ama gittiğimde yoktu elim boş döndüm :/

Son düzenleme:
canım Terracotta esasen comlek rengi demek,fırınlanmıs demek ama makyajda sıcak tonlar manasında kahveler, bronz, altın ışıltıları gibi..yani güneşe dair bronzlaşmaya dair tum tonlar.

ıstersen tum yuze uygularsın,istersen allık olarak kullanırsın..sana kalmıs yani.canın nasıl ısterse

Gayet açıklayıcı olmuş çok teşekkürler yavaş yavaş öğreniyorum :) Benim denediğim yanlış hatırlamıyorsam buydu,artık her neyse :)

Alsam mı ki?

O zaman bi dahaki alışverişim için listeye ekliyorum bunu alayım. Yüzün tamamında kullanılabilmesi cezbetti,göz kapaklarıma da ışıltı verebilirim sanırım :)

Donutum az öncede sordum ama sanırım görmedin canım bidaha sorim bu kk da reklamı olan unt skincare deki akne med nasıl acaba bi bilgin varmı çene bölgem çok sorunlu ya sürekli minik sivilceler çıkıo ve leke kalıo her seferinde...

canım hıc denemedım,gormedım mesajını kusura bakma lutfen.

benımde cenem cok sorunlu,sivilce cıktıgında hemen differin suruorum sıvılcenın ustune,sabaha kadar bayagı bır kurumus oluyor.3-4 gunde de tamamen gıdıyor.ama maalesef artık getırtılmıyor.ona alternatıf baska bırjel yazdı dr um,ıstersen onu yazabılırım eve gıdınce canım

bugün aldıklarım,
remington wet2 straight slim.
saç düzleştiricim,
estee lauder göz kremim
tıgı,kaş kalemim
elseve saç bakım serumum ve kremim
clınıque concealerım

kesinlikle yves rocher her ürünü mükemmel ayrıca tamamen doğal parfümü vucut lojyonu şampuanı toz farı rimelini göz temizleme sütü (favorim çıkaramadığı makyaj yok) kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.

memnunsan canım bende kullanırım tşk ederim yardımın için ...
bugün aldıklarım,
saç düzleştiricim,
estee lauder göz kremim
tıgı,kaş kalemim
clınıque concealerım

okypete güle güle kullan canım...

c vitaminli zımbırtıyı denedim
alev alev yanıyorum,normal mi:1shok:
kontescim uzun süreli masaj olunca evet biraz yanma yapıo sendekide roll on ya baya masaj yapmışıtr sanırım :)
bugün aldıklarım,
saç düzleştiricim,
estee lauder göz kremim
tıgı,kaş kalemim
clınıque concealerım

güle güle kullan canım bitsinde yenilkerini al :))))

sütünü bilmiyorum ama başka bir makyaj temizleyici ürününü kullanmıştım,sıvıydı.kötüydüç
bi de eyeliner ı kötü,akıyor eyvahedigeldismile
farlarından 1 serisini çok beğeniyorum,alıcam en kısa zamandaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…