NEOSTRATA var canım AHA lı o yasına uygun gelmeyebılır,antiaging bir urun.Sonra DCL var ama cok pahalı.Biodermanın var Sebium AKN ama benım en fayda gordugum Uriage'in AHA lı kremi
tabi ki ilgilenen olur,o laf mı canım benim.Ne kadar zevkli secimler yapmıssın.Elite cok kişinin kullanmadıgı fakat benım cok begendıgım bır markadır.Sende ne guzel bulmussum ve almıssın,guzel gunlerde kullan canım benım
güle güle kullan canım emily kalem bende var baya bi renk aldım golden rose kalemlerinden daha güzel yumuşak sürümlü :)))
Canım güle güle kullan :)) Ojenin rengine bayıldım zemuszemus
Ilk terracottam Elite dir benim,cok severek kullandım.Şimdi maalesef bulamıyorum ki alayım.Inanılmaz guzel altın sarısı bir terracottam vardı,surunce yuzum sanki ıslak gibi dururdu
Bana biri yardımcı olabilirmi yaa :a015: uzun zamandır böyle yüzümün pürüzsüz olması için kapatıcı , fondoten , pudra gibi şeler araştırıorum birçok ürünler kullandım ama hepsnden tamı tamına bi zevk aldığım sölenemez. Bu konuda hangisini önerirsiniz ve fiyatı ne kdr ? smdıden tşkkrlera.s.
Canım öncelikle cilt tipini bilmemiz lazım... Akneli mi, kuru mu, yağlı mı, normal mi? vs...
Ayyyneeennnn o altın sarısı terracottadan ben de 2-3 tane bitirdim zamanında. Çok tatlı bir şeydi, çok yakışıyordu elmacık kemiklerimin üzerine... Hatta benden görüp gidip alanlar da çok olmuştu bayanssulusmile boshayallersmile
tünaydın güzeller
uzun bir aradan sonra yine bir uğrayıp kaçıcam=),
kontess, josephine güzel günlerde kullanın aldıklarınızı, daha geri sayfalara gidemedim herkesler güle güle kullansın
azıcık bir şeyler aldım ben de, yalnız foto mak. hala yok pek kaliteli değil resimler kusuruma bakmayın
bunlar çilekten
sağdaki 2 ruj çileğin hediyesi:icecream:,kolumdakiler de en sağdaki flormar diğerleri hediyeler
ay bu allık çok güzel, flormar P111, tavsiye ederim deneyin
normal cnm yaa sdece burnumda hfif siyah noktalar var ama kapatıcı olmadanda yapamıorum malesefki bağımlılık oldu. Mesela avonunkini kullandım en son memnundum ama cok yağlıydı hemen akıyordu gün boyunca dayanan ve pürüzsüz bi şey istiorum ama ne :1ninca:
donutcum ben çok uyuz olurum minicik şeyi kocaman yaparım en iyisi dokunmamak diye düşündüm denicem bakalım iyi gelmezse kullanmam ama peeling falan bilmemne sevmiyorum işe yaramadılar çünkü :)Kızlar sıkıstırmayın yuzunuzu bunlarla ya iz falan kalmasın sonra canlarım,meyve asıtlı sıyah nokta onleyen kremler kullanın.Gercekten uzun vadede ıse yarıyor
inşallah işe yarar canım :)Ben de aynı şekilde canım yaa... El değdirmek istemiyorum... Nefret ediyorum o iğrenç noktacıklardan sempatiksalakcinni
Fiyatı çok uygunmuş. Şimdi kardeşim dışarıda. Ona siparişi verdim, gelirken alacak. Birlikte deneriz artık zemuszemus
Sağol canikom opuyorumnanaktan
ben kremini kullandım canım maskesi nasıl bilmiyorum cildin kuruysa iyi gelebilir ama değilse ??????Bu arada kızlar içinizde Body Shop'un E vitaminli derinlemesine nemlendirici maskesini kullanan var mı?
ooooo güle güle kullan kayscım kaç günde geldi çilek siparişin birde ck den hangi ruju istedin acebaaaaa ?tünaydın güzeller
kontess, josephine güzel günlerde kullanın aldıklarınızı, daha geri sayfalara gidemedim herkesler güle güle kullansın
azıcık bir şeyler aldım ben de, yalnız foto mak. hala yok pek kaliteli değil resimler kusuruma bakmayın
bunlar çilekten
sağdaki 2 ruj çileğin hediyesi:icecream:,kolumdakiler de en sağdaki flormar diğerleri hediyeler
oy oyyyy kontesimmmmm maşallah maşallah canım benim ne güzel alışveriş yapmışın böleeeee
göz kremi roll on mu olmuş daha güzel olmuştur umarım canım 4-5 ay sonra benim yine almam gerekicek yorumarını bekliyorum :))))
çay ağacı serisinden arkadaşım aldı resmen gözenekleri küçüldü umarım sende de işe yarar canım
kapatıcıyı lightening touch baksaydın keşe (yazamadım gerçi :)
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
güle güle kullan kokoş kontesssss kız ben bunu düğünlerde giyerim sen normalde giyiyorsun yahuuuuuuuuuuuu :))))) ayağında paralansın kuzum giyde koy görelim bakalımm nasılmışş
ooooo rujun rengi hoşmuş lakin o güzelim dudakların dururken elindeki swatch bana yetmediPPPP
güle güle kullan canım emily kalem bende var baya bi renk aldım golden rose kalemlerinden daha güzel yumuşak sürümlü :)))
günaydın bayanlar bende dün kendime çanta aldım bide body shopa gittim kapatıcı ve siyah nokta aplikatörüne bakmaya bide şu baked to last serisine ama pek havamda diildim sivilce aplikatörünü aldım kapatıcıyı denedim gözümde denemeye karar verdim hafta sonu bakıcam kısmetse
donutcum sen bi allıkmı almıştın mineralli seriden yoksam baked to lasttan mı allık almıştın hatırlayamadım beni bir aydınlatırmısın acabaaaaaaaa çok hoş duruodu aklımd akalcağına alayım heheheh
hihihicim renkli nem. kullanablirsin , o beklentilerini karşılayabilir günlük kullanımda kapatıcılığı pürüssüzlüğü yeterli gelebilir ,
kapatıcı olarak ben estee'yi kullanıorum çok memnunum , uygun fiyatlı olsun dersen g.rose'un kapatıcısını da seviyorum
Donutcum öncelikle ilgin için teşekkürler :kedi: gün boyu derken dierlerinden biraz dha fazla daynsın işte. Kapatıcı fondoten pudra hc biri frktmez hepsnı kullanmış biriyim soncta ama en cok kapatıcı kullandım aknem fazla yok hafif lekelerm var ama cok bellı deil. Sadece bi öneri istiyorum şu olablr die. Ve sadece pürüzsüzlük istyorm:a015:
aklıma teint idole ultra fondoten geldi acıkcası lancome'un.
Cok cok uzun sureler dayanıyor ve kapatıcılıg da gayet ıyıdır,bence denemelisin
Canım çok güzel aldıkların güle güle güzel günlerde kullan...
Öğrenci alışverişinin kısası makbul, iki adımda tamamladım.. :kedi:
Pudra,concealer ve ojeyi bir kozmetik dükkanından almıştım. Bir kaç gün sonra Gratis'teki Maybelline 3 al 2 öde kampanyasını görünce ondan da faydalanayım dedim :) Kalem ise tamamen tesadüf Dia'dan sinek ilacı alırken kasada farkettim,çok beğendim siyahını da alacağım kalmışsa.
İlgilenen olur mu bilmem ama ben numaraları yazayım:
Maybelline Affinitone Fondoten 03 Light Sandbeige
Maybelline Volume Up The Falsies Mascara
Maybelline New Affinitone Blush 75 Warm Copper
Maybelline Watershine Ruj 108/278 Rose Diamonds
Flormar Pretty Compact Pudra 198
Emily Waterproof Eye Pencil 109
Elite Concealer 211
Pastel Oje 71
Donutum bu unt skincare akne med nasıl bi bilgin varmı kk da reklamı var sürekli...Kızlar sıkıstırmayın yuzunuzu bunlarla ya iz falan kalmasın sonra canlarım,meyve asıtlı sıyah nokta onleyen kremler kullanın.Gercekten uzun vadede ıse yarıyor
Canım güle güle kullan evet pretty ler süper bi allık 111 in rengide çok güzel bence 113 de denemelisin çok güzel rengi var...tünaydın güzeller
bunlar çilekten
normal cnm yaa sdece burnumda hfif siyah noktalar var ama kapatıcı olmadanda yapamıorum malesefki bağımlılık oldu. Mesela avonunkini kullandım en son memnundum ama cok yağlıydı hemen akıyordu gün boyunca dayanan ve pürüzsüz bi şey istiorum ama ne :1ninca: