oy oyyyy kontesimmmmm maşallah maşallah canım benim ne güzel alışveriş yapmışın böleeeee
göz kremi roll on mu olmuş daha güzel olmuştur umarım canım 4-5 ay sonra benim yine almam gerekicek yorumarını bekliyorum :))))
çay ağacı serisinden arkadaşım aldı resmen gözenekleri küçüldü umarım sende de işe yarar canım
kapatıcıyı lightening touch baksaydın keşe (yazamadım gerçi :)
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
güle güle kullan kokoş kontesssss kız ben bunu düğünlerde giyerim sen normalde giyiyorsun yahuuuuuuuuuuuu :))))) ayağında paralansın kuzum giyde koy görelim bakalımm nasılmışş
ooooo rujun rengi hoşmuş lakin o güzelim dudakların dururken elindeki swatch bana yetmedi
PPPP
güle güle kullan canım emily kalem bende var baya bi renk aldım golden rose kalemlerinden daha güzel yumuşak sürümlü :)))
günaydın bayanlar bende dün kendime çanta aldım bide body shopa gittim kapatıcı ve siyah nokta aplikatörüne bakmaya bide şu baked to last serisine ama pek havamda diildim sivilce aplikatörünü aldım kapatıcıyı denedim gözümde denemeye karar verdim hafta sonu bakıcam kısmetse
donutcum sen bi allıkmı almıştın mineralli seriden yoksam baked to lasttan mı allık almıştın hatırlayamadım beni bir aydınlatırmısın acabaaaaaaaa çok hoş duruodu aklımd akalcağına alayım heheheh