Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
NEOSTRATA var canım AHA lı o yasına uygun gelmeyebılır,antiaging bir urun.Sonra DCL var ama cok pahalı.Biodermanın var Sebium AKN ama benım en fayda gordugum Uriage'in AHA lı kremi

Tamamdır canım not aldım. Duruma göre birinden birini alayım. Sinir oluyorum bu noktalara :KK43:( Ben bir de yaz kış güneş koruyucu kullandığım için de çok oluyor. Her ne kadar yağsızlarını alsam da :KK43:( Teşekkür ederimmmmmm opuyorumnanaktan a.s.

Son düzenleme:
tabi ki ilgilenen olur,o laf mı canım benim.Ne kadar zevkli secimler yapmıssın.Elite cok kişinin kullanmadıgı fakat benım cok begendıgım bır markadır.Sende ne guzel bulmussum ve almıssın,guzel gunlerde kullan canım benım

Ben concealer bakarken oradaki görevli hatun beni tuttuğu gibi Elite standına götürdü,daha önce hiç duymamıştım bu markayı , indirime girmiş dene mutlaka köklü bir markadır dediler,inandırdılar beni. Açıkçası tereddütlüydüm ama şu yorumundan sonra kalmadı tereddüt çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile

güle güle kullan canım emily kalem bende var baya bi renk aldım golden rose kalemlerinden daha güzel yumuşak sürümlü :)))

Teşekkürler sanırım ben de renk renk alacağım çok beğendim kalemleri,daha önce Flormar'dan başka kullanmamıştım :)

Canım güle güle kullan :)) Ojenin rengine bayıldım zemuszemus

Ben de bayıldım emin ol ki sedefli oje kullanmam bu pembişe aşık oldum :) :) Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Ilk terracottam Elite dir benim,cok severek kullandım.Şimdi maalesef bulamıyorum ki alayım.Inanılmaz guzel altın sarısı bir terracottam vardı,surunce yuzum sanki ıslak gibi dururdu

tünaydın güzeller
uzun bir aradan sonra yine bir uğrayıp kaçıcam=),

kontess, josephine güzel günlerde kullanın aldıklarınızı, daha geri sayfalara gidemedim herkesler güle güle kullansın

azıcık bir şeyler aldım ben de, yalnız foto mak. hala yok pek kaliteli değil resimler kusuruma bakmayın
bunlar çilekten

fotoraf0091.jpg
fotoraf0097.jpg

fotoraf0092.jpg
fotoraf0099.jpg

sağdaki 2 ruj çileğin hediyesi:icecream:,kolumdakiler de en sağdaki flormar diğerleri hediyeler

ay bu allık çok güzel, flormar P111, tavsiye ederim deneyin
fotoraf0100a.jpg

fotoraf0102x.jpg

Ilk terracottam Elite dir benim,cok severek kullandım.Şimdi maalesef bulamıyorum ki alayım.Inanılmaz guzel altın sarısı bir terracottam vardı,surunce yuzum sanki ıslak gibi dururdu

Ayyyneeennnn o altın sarısı terracottadan ben de 2-3 tane bitirdim zamanında. Çok tatlı bir şeydi, çok yakışıyordu elmacık kemiklerimin üzerine... Hatta benden görüp gidip alanlar da çok olmuştu bayanssulusmile boshayallersmile

Bana biri yardımcı olabilirmi yaa :a015: uzun zamandır böyle yüzümün pürüzsüz olması için kapatıcı , fondoten , pudra gibi şeler araştırıorum birçok ürünler kullandım ama hepsnden tamı tamına bi zevk aldığım sölenemez. Bu konuda hangisini önerirsiniz ve fiyatı ne kdr ? smdıden tşkkrlera.s.

Bana biri yardımcı olabilirmi yaa :a015: uzun zamandır böyle yüzümün pürüzsüz olması için kapatıcı , fondoten , pudra gibi şeler araştırıorum birçok ürünler kullandım ama hepsnden tamı tamına bi zevk aldığım sölenemez. Bu konuda hangisini önerirsiniz ve fiyatı ne kdr ? smdıden tşkkrlera.s.

Canım öncelikle cilt tipini bilmemiz lazım... Akneli mi, kuru mu, yağlı mı, normal mi? vs...

Canım öncelikle cilt tipini bilmemiz lazım... Akneli mi, kuru mu, yağlı mı, normal mi? vs...

normal cnm yaa sdece burnumda hfif siyah noktalar var ama kapatıcı olmadanda yapamıorum malesefki bağımlılık oldu. Mesela avonunkini kullandım en son memnundum ama cok yağlıydı hemen akıyordu gün boyunca dayanan ve pürüzsüz bi şey istiorum ama ne :1ninca:

Ayyyneeennnn o altın sarısı terracottadan ben de 2-3 tane bitirdim zamanında. Çok tatlı bir şeydi, çok yakışıyordu elmacık kemiklerimin üzerine... Hatta benden görüp gidip alanlar da çok olmuştu bayanssulusmile boshayallersmile

yakında kucuk kardesım olmandan suphelenmeye baslayacagım sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile

tünaydın güzeller

kontess, josephine güzel günlerde kullanın aldıklarınızı, daha geri sayfalara gidemedim herkesler güle güle kullansın

azıcık bir şeyler aldım ben de, yalnız foto mak. hala yok pek kaliteli değil resimler kusuruma bakmayın
bunlar çilekten

fotoraf0091.jpg
fotoraf0097.jpg

fotoraf0092.jpg
fotoraf0099.jpg

sağdaki 2 ruj çileğin hediyesi:icecream:,kolumdakiler de en sağdaki flormar diğerleri hediyeler

fotoraf0100a.jpg

fotoraf0102x.jpg

evetttttttt allık konusuna katılıyorum,cıdden tonları cok guzel flormar allıkların.Cokda uygun fıyatlarcanım cok gzuel secımler yapmıssın,iyi gunlerde kullan

normal cnm yaa sdece burnumda hfif siyah noktalar var ama kapatıcı olmadanda yapamıorum malesefki bağımlılık oldu. Mesela avonunkini kullandım en son memnundum ama cok yağlıydı hemen akıyordu gün boyunca dayanan ve pürüzsüz bi şey istiorum ama ne :1ninca:

valla ben acıkcası tum gun dayanan bir fondoten yada pudra ıstemem,cunku yapıları ıtıbarıyle cilde nefes aldırmıyorlar.O yuzden sana 4-5 saat dayansın kafi gelsin bence canım.

Kapatıcılıgı yogun mu ıstıyorsun ? Pudra mı fondoten mı ıstıyorsun ? Fiyat aralıgı da onemlı tabi.

Var mı aknen veya izlerin falan ?

Kızlar sıkıstırmayın yuzunuzu bunlarla ya iz falan kalmasın sonra canlarım,meyve asıtlı sıyah nokta onleyen kremler kullanın.Gercekten uzun vadede ıse yarıyor
donutcum ben çok uyuz olurum minicik şeyi kocaman yaparım en iyisi dokunmamak diye düşündüm denicem bakalım iyi gelmezse kullanmam ama peeling falan bilmemne sevmiyorum işe yaramadılar çünkü :)
Ben de aynı şekilde canım yaa... El değdirmek istemiyorum... Nefret ediyorum o iğrenç noktacıklardan sempatiksalakcinni
Fiyatı çok uygunmuş. Şimdi kardeşim dışarıda. Ona siparişi verdim, gelirken alacak. Birlikte deneriz artık zemuszemus
Sağol canikom opuyorumnanaktan
inşallah işe yarar canım :)
Bu arada kızlar içinizde Body Shop'un E vitaminli derinlemesine nemlendirici maskesini kullanan var mı?
ben kremini kullandım canım maskesi nasıl bilmiyorum cildin kuruysa iyi gelebilir ama değilse ??????
tünaydın güzeller

bunlar çilekten

fotoraf0091.jpg
fotoraf0097.jpg

fotoraf0092.jpg
fotoraf0099.jpg

fotoraf0100a.jpg

fotoraf0102x.jpg
ooooo güle güle kullan kayscım kaç günde geldi çilek siparişin birde ck den hangi ruju istedin acebaaaaa ?

Donutcum öncelikle ilgin için teşekkürler :kedi: gün boyu derken dierlerinden biraz dha fazla daynsın işte. Kapatıcı fondoten pudra hc biri frktmez hepsnı kullanmış biriyim soncta ama en cok kapatıcı kullandım aknem fazla yok hafif lekelerm var ama cok bellı deil. Sadece bi öneri istiyorum şu olablr die. Ve sadece pürüzsüzlük istyorm:a015:

oy oyyyy kontesimmmmm maşallah maşallah canım benim ne güzel alışveriş yapmışın böleeeee
göz kremi roll on mu olmuş daha güzel olmuştur umarım canım 4-5 ay sonra benim yine almam gerekicek yorumarını bekliyorum :))))
çay ağacı serisinden arkadaşım aldı resmen gözenekleri küçüldü umarım sende de işe yarar canım
kapatıcıyı lightening touch baksaydın keşe (yazamadım gerçi :)

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
güle güle kullan kokoş kontesssss kız ben bunu düğünlerde giyerim sen normalde giyiyorsun yahuuuuuuuuuuuu :))))) ayağında paralansın kuzum giyde koy görelim bakalımm nasılmışş :p

ooooo rujun rengi hoşmuş lakin o güzelim dudakların dururken elindeki swatch bana yetmedi :pPPPP

güle güle kullan canım emily kalem bende var baya bi renk aldım golden rose kalemlerinden daha güzel yumuşak sürümlü :)))

günaydın bayanlar bende dün kendime çanta aldım bide body shopa gittim kapatıcı ve siyah nokta aplikatörüne bakmaya bide şu baked to last serisine ama pek havamda diildim sivilce aplikatörünü aldım kapatıcıyı denedim gözümde denemeye karar verdim hafta sonu bakıcam kısmetse

donutcum sen bi allıkmı almıştın mineralli seriden yoksam baked to lasttan mı allık almıştın hatırlayamadım beni bir aydınlatırmısın acabaaaaaaaa çok hoş duruodu aklımd akalcağına alayım heheheh

saol kuşummmopuyorumnanaktan
günlük değil de hafta sonu bara giderken giycem onları inş aklinialirimsmile
kapatıcıyı o dediğinden söyledim ama bunu verdi
sorcaktım çift taraflı olması gerekmiyor mu diye ama unuttumbilmiyorumkismile
bronzer lara da baktım beğenmedim.çok parlak geldiler
şu aparatı da sordum,buhar yapcan öyle kullancan ws ws die anlattı bi sürü şey
ay dedim uğraşamam onlakafamçokkarıştı
roll on lu şeyi nasıl kullancam bi anlat ama banabilmiyorumkismile diğer tarafında da açık renk kapatıcı gbi krem gibi bi şeysi war.bi de yüz yıkadıktan snra mı sürces?
kirpikleri güçlendiriomuş bu dedim adama,kirpik ne alaka ki yok öyle bi şey dedieyvahedigeldismile

hihihicim renkli nem. kullanablirsin , o beklentilerini karşılayabilir günlük kullanımda kapatıcılığı pürüssüzlüğü yeterli gelebilir ,
kapatıcı olarak ben estee'yi kullanıorum çok memnunum , uygun fiyatlı olsun dersen g.rose'un kapatıcısını da seviyorum

hihihicim renkli nem. kullanablirsin , o beklentilerini karşılayabilir günlük kullanımda kapatıcılığı pürüssüzlüğü yeterli gelebilir ,
kapatıcı olarak ben estee'yi kullanıorum çok memnunum , uygun fiyatlı olsun dersen g.rose'un kapatıcısını da seviyorum

ilgin için çok tesekkr ederm cnm değerlendiricem önerdklerni buyrunnnnnnnnn

Donutcum öncelikle ilgin için teşekkürler :kedi: gün boyu derken dierlerinden biraz dha fazla daynsın işte. Kapatıcı fondoten pudra hc biri frktmez hepsnı kullanmış biriyim soncta ama en cok kapatıcı kullandım aknem fazla yok hafif lekelerm var ama cok bellı deil. Sadece bi öneri istiyorum şu olablr die. Ve sadece pürüzsüzlük istyorm:a015:

aklıma teint idole ultra fondoten geldi acıkcası lancome'un.

Cok cok uzun sureler dayanıyor ve kapatıcılıg da gayet ıyıdır,bence denemelisin

1006749.jpg

Öğrenci alışverişinin kısası makbul, iki adımda tamamladım.. :kedi:

Pudra,concealer ve ojeyi bir kozmetik dükkanından almıştım. Bir kaç gün sonra Gratis'teki Maybelline 3 al 2 öde kampanyasını görünce ondan da faydalanayım dedim :) Kalem ise tamamen tesadüf Dia'dan sinek ilacı alırken kasada farkettim,çok beğendim siyahını da alacağım kalmışsa.

İlgilenen olur mu bilmem ama ben numaraları yazayım:

Maybelline Affinitone Fondoten 03 Light Sandbeige
Maybelline Volume Up The Falsies Mascara
Maybelline New Affinitone Blush 75 Warm Copper
Maybelline Watershine Ruj 108/278 Rose Diamonds
Flormar Pretty Compact Pudra 198
Emily Waterproof Eye Pencil 109
Elite Concealer 211
Pastel Oje 71
Canım çok güzel aldıkların güle güle güzel günlerde kullan...
Kızlar sıkıstırmayın yuzunuzu bunlarla ya iz falan kalmasın sonra canlarım,meyve asıtlı sıyah nokta onleyen kremler kullanın.Gercekten uzun vadede ıse yarıyor
Donutum bu unt skincare akne med nasıl bi bilgin varmı kk da reklamı var sürekli...
tünaydın güzeller

bunlar çilekten

fotoraf0091.jpg
fotoraf0097.jpg

fotoraf0092.jpg
fotoraf0099.jpg

fotoraf0100a.jpg

fotoraf0102x.jpg
Canım güle güle kullan evet pretty ler süper bi allık 111 in rengide çok güzel bence 113 de denemelisin çok güzel rengi var...

canım istediklerini bir arada toplayan bella pierre nin ürünü var toz fondöten die geçiyor kapatıcılığı süper pürüzsüzde yapıyor cildinde yokmuş gibi hafif ve en önemlisi mineral ciltte gün boyu kalırken cildinin nefes almasını sağlıyor...

X