Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Güle güle kullan okypete ben de Elseve şampuan kullanıyorum ama saç bakım ürünlerini hiç kullanmamıştım. Senin gibi yeni düzleştirici aldım,saçlarımı ısıya karşı korumak istiyorum. Elseve'in buna yönelik bir ürünü de var mı?

kkontess sende sivilce tedavisi görüodun heralde cilt hassaslaşıo
aynı sorun bendede oldu c vitaminli krem acayip yakıo kıpkırmızı yapıodu benimde gözlerimi
dahada morartıodu resmen ara vermen gerek bence cnm :bbo:

teşekkürler josephine.
kuaförlerde satılan loreal ürünlerinde var ama marketlerde satılanlarda varmı bilemiyorum. bende şöyle bir bakındım ama göremedim. bilen arkadaşlar varsa,söylerlerse sevinirim..

slm kızlar herkes aldıklarını güle güle kullansınnopuyorumnanaktan

buaralar uyku düzenim çok sapıttı .okul açılmadan toparlamam lazım akşam üzeri 5 te fln kalkıyorum ya:S .zor oluyo sonra okumaklülülülülülü

buarada donut cnm doktorun differin yerine başka bir jel vermişti sana onun ismi yazabilirmisin? önceden yazdıysan kaçrmış olabailirm cnm kusura bakma.buarada elimdeki cilt bakım ürünleri bitsin seninkilerin aynısını dizcem aynanın önüne:roflol: .shiseido pudra, clinique kapatıcı, la roshe posay köpük temizleyici, uriage ahalı krem.
olsun ama sigarayı bıraktığım için kendimi şımartaya başlayabilirmzemuszemus

Bu arada kays cicilerine bayıldımmm güle güle kullan canımmm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

evetttttttt allık konusuna katılıyorum,cıdden tonları cok guzel flormar allıkların.Cokda uygun fıyatlarcanım cok gzuel secımler yapmıssın,iyi gunlerde kullan

opuyorumnanaktan evet bu fiyata bu allık süper, herkes alsın=)
ooooo güle güle kullan kayscım kaç günde geldi çilek siparişin birde ck den hangi ruju istedin acebaaaaa ?
opuyorumnanaktan 106-darling, rengi hafif pembemsi gibi, dudakta çok doğal hafif ışıltılı duruyor çok sevdim ben
Canım güle güle kullan evet pretty ler süper bi allık 111 in rengide çok güzel bence 113 de denemelisin çok güzel rengi var...
opuyorumnanaktan hafızaya aldım Rosecum denerim, p111 de nasıl popüler oldu herkesler ya duymuş ya almış, nars orgasm fırtınası gibi bir şey oldu=)

çok teşekkürler şekerler, daha güzelleri sizin olsuna.s.

schwarzkopf glissin var böyle bir ürünü, sprey şeklinde, bunu denemedim ama yine glissin sprey saç kremlerini kullanıyorum, çok memnunum yumuşacık yapıyor saçlarımı

canım çok kısa sürer ben mesela acelem varsa sürüp çıkıom bazen birazcık masaj yaparak kullanıyorum o zaman biraz yanma oluo sen olayı abartmadın inşallah ?

yok öyle değil yani ürün kaç ay idare eder beni?ne zaman yenisini almam lazım.diye soruyorumboshayallersmile
abartmadım da şöyle ki ; roll on dönmedi önce.o yüzden azcık fazla sürttüm

evet ama benim kremim var kuş
haplardan değil:kedi:

schwarzkopf glissin var böyle bir ürünü, sprey şeklinde, bunu denemedim ama yine glissin sprey saç kremlerini kullanıyorum, çok memnunum yumuşacık yapıyor saçlarımı

gliss krem ben de kullandım gerçekten mükemmel bir ürün. benim saçımda kimyasal yok o yüzden düzleştirici fazla zarar verir diye korkuyorum o yüzden koruyucu serum almam gerek sanırım :)

inşallah işe yarar canım :)

ben kremini kullandım canım maskesi nasıl bilmiyorum cildin kuruysa iyi gelebilir ama değilse ??????

Canım ben bugün baya araştırıp alışverişimi yaptım birazdan foto yükleyeceğim... Benim düzgün ama biraz gıcık bir cildim var. Aslında kuru. T bölgem de kuru. Ama siyah noktalarım da var. Bugün eczacı kız açıkladı baya da ben çok anlamadım tabi sempatiksalakcinni

Ben internetten araştırdığımda cildime en uygun nem maskesinin Dermalogia'nınki olduğuna karar verdim. Direkt onu istedim. Kız "sizin cildiniz için çok doğru seçim" dedi. Piyasada yağ içermeyen tek nem maskesi oymuş. Göz altına da uygulanabiliyor. İhtiyacınız varsa aklınızda olsun...

Donutımın siyah noktalar için tavsiyeleri çok iyi, ama beni kurutabilirmiş. eyvahedigeldismile "Peelinginizi düzenli yapın, yeter" dedi kız. Ben hep aksatıyorum... sempatiksalakcinni

Bunlar da benim bugünkü ganimetlerim kızlar zemuszemus

Benim bıyığım filan yok. Ama sırf burada görüp merak ettiğimden görünce alıverdim yaylı kıl şeysinden :)) Anneme veririm heralde :))

Body Shop siyah nokta aparatı...

Rosense'ın dünyada %100 doğal gül özü içermesi bakımından tek olduğunu duydum. Onun da E vitaminli, gözenek sıkılaştırıcı toniğini aldım...

ve Dermalogia nem maskesi...

Eklentiler

• $02092010694.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 43

benim bildiğim john fridanın var sarı renkte olanı..bir de glissin de olabilir..güle güle kullan canım cicilerini..

yeni cicilerinizi güle güle kullanın kızlar zemuszemus

lfbrls canım body shop'un bu siyah noktalar için olan aletini ne kadara aldın acaba?

Ne demek canım... Fiyat baya uygun. Ben de merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu... zemuszemus

bugün aldıklarım,
remington wet2 straight slim.
saç düzleştiricim,
estee lauder göz kremim
tıgı,kaş kalemim
elseve saç bakım serumum ve kremim
clınıque concealerım

canımm gule gule kullan,senide estee lauderin baş bayısı yapacagım yakında kaydirigubbakcemile3

memnunsan canım bende kullanırım tşk ederim yardımın için ...

okypete güle güle kullan canım...

differinden cok daha memnundum ama bunuda gayet basarılı buldum canım,adı sivex losyon

kızlar bu donemlerde hassas ve tedavı gormus cıltler ıcın olan nemlendırıcılerden alın.

canım sivex jel yazdı bana en son,onu da sevdım ben :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah canını almasın emi kaydirigubbakcemile3

Hahahah canım Donutımmm valla ben de bir kan çekmesi durumundan şüphelenmiyor değilim kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan

bir etkileşim var evet inkar edılemez kaydirigubbakcemile5

aaa super olmus canım eczacıya danıstıgın,dermalogicayı da cok severım ben.Kullanır yorumlarsın canım benım

Gul suyuna bayılırım ama gel gor tek gul suyu ıceren seyım yok evde :))))

Gule gule kullan canım cıcılerıni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…