canım hıc denemedım,gormedım mesajını kusura bakma lutfen.
benımde cenem cok sorunlu,sivilce cıktıgında hemen differin suruorum sıvılcenın ustune,sabaha kadar bayagı bır kurumus oluyor.3-4 gunde de tamamen gıdıyor.ama maalesef artık getırtılmıyor.ona alternatıf baska bırjel yazdı dr um,ıstersen onu yazabılırım eve gıdınce canım
opuyorumnanaktan
bir etkileşim var evet inkar edılemez kaydirigubbakcemile5
aaa super olmus canım eczacıya danıstıgın,dermalogicayı da cok severım ben.Kullanır yorumlarsın canım benım
Gul suyuna bayılırım ama gel gor tek gul suyu ıceren seyım yok evde :))))
Gule gule kullan canım cıcılerıni opuyorumnanaktan
Gulun sıkıslastırıcı ve temızleyıcı etkısını annemden duyardım kucukken canım.O gece yatmadan yuzunu hep gul suyu ıle sılerdı.Keza cildi kuru bır arkadasımın yuz makyajını su ıle temızlemesı yasaktı,gul suyu ve vazelin kullanırdı.Ben ıyı olacagını dusunuyorum o yuzden
lfbrls güzel günlerde kullan, o bıyık şeysini pazarda görmüştüm merak ettim de yaklaşmadım fazla çok korkunç görünüyor=)
ojelerini kulak temizleme çubuğuyla çıkartan benden başka biri daha var mı merak ediyorum?fisfisfis ay pamuğum bitmiş mutfağa gidip bir peçete kapıyım derken o an gözüme ilişti pamuklu çubuklar aldım denedim çubukla zor oldu, sonra birkaç tane çubuğu aldım tepelerindeki pamukları söktüm birleştirdim, kaynaştırdım hatta sevgi yumağı yaptım sonra çıkarttım ocelerimi:icecream:
lfbrls güzel günlerde kullan, o bıyık şeysini pazarda görmüştüm merak ettim de yaklaşmadım fazla çok korkunç görünüyor=)
Aaa... Sevindim bunu duyduğuma canım... Hele annen diyorduysa kesin doğrudur. Ne varsa eskide var... boshayallersmile
valla var :)))) bende oyle yapıyorummm cunku dıplerındekı ojelerı sılmek hem daha kolay,hemde ellerım batmıyor :))))
alkisalkisalkis eveeet, dipleri süper temizliyor
öpüyorum güzeller, film izleyeceğim ben çıkıyorum :1hug:
Bunlar da benim bugünkü ganimetlerim kızlar zemuszemus
Benim bıyığım filan yok. Ama sırf burada görüp merak ettiğimden görünce alıverdim yaylı kıl şeysinden :)) Anneme veririm heralde :))
Body Shop siyah nokta aparatı...
Rosense'ın dünyada %100 doğal gül özü içermesi bakımından tek olduğunu duydum. Onun da E vitaminli, gözenek sıkılaştırıcı toniğini aldım...
ve Dermalogia nem maskesi...
canımm gule gule kullan,senide estee lauderin baş bayısı yapacagım yakında kaydirigubbakcemile3
Gul suyuna bayılırım ama gel gor tek gul suyu ıceren seyım yok evde :))))
okypete güle güle kullan canım cicilerin çok hoş..sositososito
kays-bende deniceem çok merak ettim şimdi aklinialirimsmile
oky oky oooookyy nbr hatunsağol canım...a.s.
valla canım ben eskisini kullanıyorum arada fark olabilir 4-5 ay gitti benim ilki seninki 2 taraflı ve ufak sanırım 3 ay diyebilirim sabah akşam kullanırsan 10 ml çünkü deme :) 2-3 ay arası dimyok öyle değil yani ürün kaç ay idare eder beni?ne zaman yenisini almam lazım.diye soruyorumboshayallersmile
abartmadım da şöyle ki ; roll on dönmedi önce.o yüzden azcık fazla sürttüm
inşallah işe yarar canı bu aparatlardansa peeling yapmak daha iyi sanırım sıkıldım dün birazcık denedimde :)Canım ben bugün baya araştırıp alışverişimi yaptım birazdan foto yükleyeceğim... Benim düzgün ama biraz gıcık bir cildim var. Aslında kuru. T bölgem de kuru. Ama siyah noktalarım da var. Bugün eczacı kız açıkladı baya da ben çok anlamadım tabi sempatiksalakcinni
Ben internetten araştırdığımda cildime en uygun nem maskesinin Dermalogia'nınki olduğuna karar verdim. Direkt onu istedim. Kız "sizin cildiniz için çok doğru seçim" dedi. Piyasada yağ içermeyen tek nem maskesi oymuş. Göz altına da uygulanabiliyor. İhtiyacınız varsa aklınızda olsun...
Donutımın siyah noktalar için tavsiyeleri çok iyi, ama beni kurutabilirmiş. eyvahedigeldismile "Peelinginizi düzenli yapın, yeter" dedi kız. Ben hep aksatıyorum... sempatiksalakcinni
güle güle kullan canım şu gül suyu soda vs şeyleri kullancağımıza gidip pahalı şeyleri araştırıp alıoz dene bakalım nasıl olucak kıl yapar diye duymuştum ben gül suyunu hatta arkadaşım bıraktı kullanmayıBunlar da benim bugünkü ganimetlerim kızlar zemuszemus
Benim bıyığım filan yok. Ama sırf burada görüp merak ettiğimden görünce alıverdim yaylı kıl şeysinden :)) Anneme veririm heralde :))
Body Shop siyah nokta aparatı...
Rosense'ın dünyada %100 doğal gül özü içermesi bakımından tek olduğunu duydum. Onun da E vitaminli, gözenek sıkılaştırıcı toniğini aldım...
ve Dermalogia nem maskesi...
kayscım süpersin işte yaratıcı fikirler heheheh önemli olan ojelerini çıkarman onuda başarmışınojelerini kulak temizleme çubuğuyla çıkartan benden başka biri daha var mı merak ediyorum?fisfisfis ay pamuğum bitmiş mutfağa gidip bir peçete kapıyım derken o an gözüme ilişti pamuklu çubuklar aldım denedim çubukla zor oldu, sonra birkaç tane çubuğu aldım tepelerindeki pamukları söktüm birleştirdim, kaynaştırdım hatta sevgi yumağı yaptım sonra çıkarttım ocelerimi:icecream:
güle güle kullan canım bende de swis choclate var :))) çok güzel kokuyorlarSüper şeyler almışsınız yine hepiciniz güle güle kullanın bayanssulusmile
Bende eyüp sabri tuncerin kampanyasından bunları aldım geçenlerde.
oky oky oooookyy nbr hatun