Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Eritretin jel olabilir mi? bende onu kullanıyorum,etkili..gerçi diferrinde var ama..

yok canım bendekı sivex ama differinde muthiş memnundum ben..
ha birde oncesinde clındoxyl jelde kullandım o da sahaneydı

olumunekankayizsmile

Evet canım Dermalogia ürünleri de çok iyi oluyor cidden. Ben ilk defa kullanacağım. Ama kullanlarda etkilerine bire bir şahit olmuşluğum var... Kullandıktan sonra tabi ki yorumlarım opuyorumnanaktan

Valla Donıtım ben de ilk defa güllü, dermakozmetik olmayan bir ürün kullanacağım. zemuszemus Methini çok duydum... Bakalım, onu da bir süre kullanıp yorumlarım size... Teşekkür ettim canımın içiii opuyorumnanaktan

Gulun sıkıslastırıcı ve temızleyıcı etkısını annemden duyardım kucukken canım.O gece yatmadan yuzunu hep gul suyu ıle sılerdı.Keza cildi kuru bır arkadasımın yuz makyajını su ıle temızlemesı yasaktı,gul suyu ve vazelin kullanırdı.Ben ıyı olacagını dusunuyorum o yuzden

ojelerini kulak temizleme çubuğuyla çıkartan benden başka biri daha var mı merak ediyorum?fisfisfis ay pamuğum bitmiş mutfağa gidip bir peçete kapıyım derken o an gözüme ilişti pamuklu çubuklar aldım denedim çubukla zor oldu, sonra birkaç tane çubuğu aldım tepelerindeki pamukları söktüm birleştirdim, kaynaştırdım hatta sevgi yumağı yaptım sonra çıkarttım ocelerimi:icecream:

lfbrls güzel günlerde kullan, o bıyık şeysini pazarda görmüştüm merak ettim de yaklaşmadım fazla çok korkunç görünüyor=)

Aaa... Sevindim bunu duyduğuma canım... Hele annen diyorduysa kesin doğrudur. Ne varsa eskide var... boshayallersmile

valla var :)))) bende oyle yapıyorummm cunku dıplerındekı ojelerı sılmek hem daha kolay,hemde ellerım batmıyor :))))

Aaa... Sevindim bunu duyduğuma canım... Hele annen diyorduysa kesin doğrudur. Ne varsa eskide var... boshayallersmile

oyle valla boshayallersmile

valla var :)))) bende oyle yapıyorummm cunku dıplerındekı ojelerı sılmek hem daha kolay,hemde ellerım batmıyor :))))

alkisalkisalkis eveeet, dipleri süper temizliyor
öpüyorum güzeller, film izleyeceğim ben çıkıyorum :1hug:

Kızlar Rosense'ın toniğini denedim az evvel... Sadece T bölgeme, siyah noktaların olduğu yerler için kullandım. Daha ilk kullanımda bile yumuşaklığı ve aynı anda gerginliği hissediyorsunuz.
İçinde aloe vera ve e vitamini de varmış...
Fiyatı da çok uygun. Tavsiye ediyorum...

Süper şeyler almışsınız yine hepiciniz güle güle kullanın bayanssulusmile
Bende eyüp sabri tuncerin kampanyasından bunları aldım geçenlerde.

güle güle kullan, sorulduysa eger göremedim kusura bakma

ama su siyah nokta aparati nasil birsey?

okypete güle güle kullan canım cicilerin çok hoş..sositososito

kays-bende deniceem çok merak ettim şimdi aklinialirimsmile

yok öyle değil yani ürün kaç ay idare eder beni?ne zaman yenisini almam lazım.diye soruyorumboshayallersmile
abartmadım da şöyle ki ; roll on dönmedi önce.o yüzden azcık fazla sürttüm
valla canım ben eskisini kullanıyorum arada fark olabilir 4-5 ay gitti benim ilki seninki 2 taraflı ve ufak sanırım 3 ay diyebilirim sabah akşam kullanırsan 10 ml çünkü deme :) 2-3 ay arası dim
inşallah işe yarar canı bu aparatlardansa peeling yapmak daha iyi sanırım sıkıldım dün birazcık denedimde :)
güle güle kullan canım şu gül suyu soda vs şeyleri kullancağımıza gidip pahalı şeyleri araştırıp alıoz dene bakalım nasıl olucak kıl yapar diye duymuştum ben gül suyunu hatta arkadaşım bıraktı kullanmayı
kayscım süpersin işte yaratıcı fikirler heheheh önemli olan ojelerini çıkarman onuda başarmışın
Süper şeyler almışsınız yine hepiciniz güle güle kullanın bayanssulusmile
Bende eyüp sabri tuncerin kampanyasından bunları aldım geçenlerde.

güle güle kullan canım bende de swis choclate var :))) çok güzel kokuyorlar
oky oky oooookyy nbr hatun

günaydın göksucum nasılsın ?

günaydın kızlar hayırlı cumalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…