Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar gunaydın,pirhotcum umarım basarırsın,tumd esteklerimiz seninle..kurtul valla şu sıgara belasından

bugün ben de gitcem alsancak'a:kedi: mango outlet için delikafadulden

boshayallersmile
senin papinden ben de istiyorum magrentacım emme topuğu şöyle istiyorum
kontescim bu topuklardan da vardı canım hemde 60 küsüra ama şeklini beğencenmi bak alsancakda var nine west orayada bakıver :)))
bu arada benim ayakkabını topuğu azcık rahatlıkla giyilebilir ama akşam için rugan çünküm belkim gece gezmesi düğün dernek yemekte falan ben onun haricinde hep düz giyerim

bende ruj istiommmmmm donutcum bizi ruj manyaaaa yaptı valla alcam bi dene daha çilekte 20tele mac ruj var swatchınıda gördüm bayıldım başka ne alsam acep?

Hehehe aynennn :))) Sürüp sürüştürüp duruyor o güzelim dudaklarına, bizim de iştahımızı kabartıyor cokacimcoook Magrentacım sen yine de sakin ol kaydirigubbakcemile3

kızlar karar verdim sigarayı bırakıyorumbilmiyorumkismile ödül olarakta sigara bütçemi kozmetiğe ayırıyorum zemuszemus evet yapıyorum bunu.sempatiksalakcinni yapmalıyımÇok üzgünüm çoook

Aa ben bu msjı yeni farkettim... Pirhotcum bu kararından ötürü seni tebrik ediyorum. Sigara bütçeni canın neye istiyorsa ona ayır. Yeter ki bırak, kurtul rezil şeyden... kaydirigubbakcemile5

anammm badem elma kremi indirimdeakannehir ama gidememki bu ara pff

ama zaten la rocha + badem elmanın şişede olan kremim daha dolu şimdik gerek yok

sakın kaçırma indirimi magrentam beğenirsen bana dua et

anammm badem elma kremi indirimdeakannehir ama gidememki bu ara pff

ama zaten la rocha + badem elmanın şişede olan kremim daha dolu şimdik gerek yok

sakın kaçırma indirimi magrentam beğenirsen bana dua et

lattecim nerelerdesin canım özledim seniiiiiiiiii :))))
lattem kremlerin daha varsa alma tabiki nasılsa bi kaç ayda bir yapıyor bu indirimi
ben çilekten almaya karar verdim bişiler alıcaktım bi baktım %5 indirim 3üründen bide %11 indirim var mail attılar beni özlemişler heheheh krem daha ucuza gelicek hemde gitmek zorunda kalmıcam iyi fikir deme :)))))))):içelim:

bu arada bol bol dua edicem sana canım hatta etmeye başladım bile bide kullanayım oıooooo o zaman gör bayanssulusmileopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende seni özledim canımopuyorumnanaktan
aa o mail banada geldi ama kartı zorlamak istemediğim için bişey almadım neyse belki sonra gene gelir almıyım şimdilik bişi

kaydirigubbakcemile3 canım benim yaa Allah gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

Ooo hadi bakalım :) Allah iyi günlerde, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım :)
saol canım benim inşallah :))))))
lattecim alana kadar hakkın duruyor sanırım 1 kere gönderdiler bi süre sonra gene gönderdiler :) bende bikaç şey beğendim alayım artık deme ama :)
artık çeyiz alışverişi yapmanın zamanı geldi geçio çok salladım şimdi koşa koşa alcazzz hehehe
lancomeeelarrrrrr color fever shinee 336 ve 138 e aşık oldumm

donutcum 336 ya bende aşık oldummmmmmmmm galibaaaaaa süperbayanssulusmile:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…