Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
donutum sen bir kırmızı ruj koymuştun ya mac'in , sipariş vereceğim de adını hatırlayamadım , gerilere de gidemedim

canım mac den ıkı tane kırmızı ruj koydum dıye hatrlıorum,birisi tam kırmızı russian red,digeri de bordomsu olan diva

Kontesscim Flormar'ı pek sevmesem de tavsiyeni not aldım, bakacağım :) Belli mi olur belki artık sevmeye başlarım :)) Teşekkür ederim canım...

bebişim emin ol kendisi beni de şaşırttı a.s
ruj yanımda değil o yüzden dudak duruşunu gösteremiyorum sana ama ilk aldığımda buraya swatch yapmıştım,onu buldum.tekrar koyuyorum
flaşlı çekim etkisini de göz önünde bulundur kuşum,dudakta bu kadar parlamıyor ve bu kadar pembemsi değil

Son düzenleme:
bunları da bugün aldım.
cecile kalemi çok önermiştiniz bakalım nasılmış :kedi:
diğeri de buğdaylı saç bakım maskesia.s

Aaa gayet güzel bir ton görünüyor... Canım uğraştırdım seni de, çok teşekkür ediyorum. Bunu da mutlaka deneyeceğim... opuyorumnanaktan

süslüler güle güle kullanın çok değişik şeyler almışsınız şööle bi baktım alıntı yapmadım yoğunluk olmasın die.. hepinize selamlar.
kkontesçim o buğday özlü maske enteresan aktardan mı aldın?
bi de flormarın ruj rengi şeftaliye yakın bi renk çok sevdim , güle güle kullan

yok bebişim hobi diye bir kozmetik dükkanından aldım
10 tl
deneyeyim dedim :kedi:
teşekkür ederimolumunekankayizsmile

Aaa gayet güzel bir ton görünüyor... Canım uğraştırdım seni de, çok teşekkür ediyorum. Bunu da mutlaka deneyeceğim... opuyorumnanaktan

ben de teşekkür ederim bebişimm
bi bak evet
tam istediğin ton değildir belki ama oldukça güzel fiyatına göreboshayallersmile

Kızlar esasen niyetim bugün bir şeyler daha almaktı (örn: ruj, far vs) Ama bu sıcakta hiç içimden gelmedi :umursamaz: Gittim, aval aval bakındım geldim. Bu hafta aldıklarımı yükleyeyim...

Max Factor'un yeni çıkan rimeli. Çok memnun kaldım. Ayrıca bir daha Lancome rimele tövbe ettim! Asla almayacağım...

Canım Donutımın şahane tavsiyesi, Chanel Mat Lumiere fondoten...

Max Factor'un simli bronz alıığı. Güzel sayılır...

Nivea Stay On göz kalemi (bronz sedefli yeşil), Flormar göz kalemi (gece mavisi)...

Eklentiler

• $26082010620.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $26082010622.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $26082010629.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Canım benimmm çok teşekkür ettim opuyorumnanaktan Burada malum MAC yok ( Ama zaten Nars'ın fotodaki rengine bayıldım :) Ona bakayım en iyisi...

opuyorumnanaktan
hah bordomsuydu canım tamam , ikisini de sipariş ettim , saol canımopuyorumnanaktan

ay supermiş sırnaşık şey

bunları da bugün aldım.
cecile kalemi çok önermiştiniz bakalım nasılmış :kedi:
diğeri de buğdaylı saç bakım maskesia.s

canım gule gule kullan cıcılerini

aman amann ne ciciler ne cicilerrr,Allah bereketini arttırsın.Gule gule kullan balımm :1hug:

lancome rimele niye tövbe ettin canım yeni ciciclerini güle güle kullan

bütün gün AVM gezip tek şey almadım desem inanır mısınız???
ama sizi aldıklarınızı görünce kendim almış gibi seviniyorum...
iyi günlerde kullanın şekerlerim opuyorumnanaktan

lancome rimele niye tövbe ettin canım yeni ciciclerini güle güle kullan

Canım teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun...

Lancome a tövbe etmemin nedenine gelince... Aslında form olarak başarılı sonuç veriyor. Ama son 2 defadır aynı şeyle karşılaşıyorum, inanılmaz çabuk kuruyor! Sinir oldum siniR!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…