Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Donutım 224 yok sanırım :)) 244 mü demek istedin? Aslında 244ü de beğendim.
Bugün üşenmezsem gidip şu Nars'ın Honolulu Honey'ine bakıcam. Netten de baktım, tam istediğim bir ton gibi görünüyor...

Evet bunlarda az önce benim strawberyden aldıklarım
beni özlediler diye %11indirim göndermişler 31 ağustosa kadarmış bende alıcaklarımın yanına bişiler dağa ekliim dedim bunları aldım birde hediyesi vardı calvin klein ruj :p swatch bulamadım ya far ya da tuj alıcaktım ruju tercih ettim :p toplamda 111 tl tutuyordu 92 tl ödedim :)))) inşallah rujlar ve toz pudra güzel çıkar :p:teytey:

Son düzenleme:
ahanda swatchı donutum bu rujdan edinmen lazım sana çok yakışır bence görünce dayanamadım aldım ben de :p

resim alıntıdır.

bana laf edene bakar mısınız kızlar yaaa,cillop gibi dudaklarıyla bırde bana laf edıyor kaydirigubbakcemile

canım bu ne guzel dudaklar boyleeeeee :nazar:

ruj bahane dudak sahane :)))))))

aha edıtlıyorum mesajımı,alıntıdır yazmısın,faka bastım tamam kabul,özür :kedi:

bana laf edene bakar mısınız kızlar yaaa,cillop gibi dudaklarıyla bırde bana laf edıyor kaydirigubbakcemile

canım bu ne guzel dudaklar boyleeeeee :nazar:

ruj bahane dudak sahane :)))))))

aha edıtlıyorum mesajımı,alıntıdır yazmısın,faka bastım tamam kabul,özür :kedi:

hehe bu cillop gibi dudaklar bi ablamın ne sürse yakışmış hala bloğunda geziom valla
bi sürü swatch ekleyesim geldi ordan şahane :p

burayı bir inceleyin çok güzel ruj swatchları var üstteki dudaklarda ona ait :p

isteyerek mi mercancım ?
hayırlısı olsun hadi bakalım

Mercancım hayırlısı olsun...
isteyerek sayılır. uzun zamandır zam alamıyoruz bende zam vermiyorsanız çıkışımı verin dedim tazminatımı ve bütün haklarımı alarak ayrıldım bence böyle daha iyi oldu çünkü 13 yıldır aynı yerde çalışıyorum en azından tazminatımı kurtardım diye düşünüyorum şu zaman da iş verenler tazminat ödemekte zorlanıyor biliyorunuz .Hayırlı dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim

Evet bunlarda az önce benim strawberyden aldıklarım
beni özlediler diye %11indirim göndermişler 31 ağustosa kadarmış bende alıcaklarımın yanına bişiler dağa ekliim dedim bunları aldım birde hediyesi vardı calvin klein ruj :p swatch bulamadım ya far ya da tuj alıcaktım ruju tercih ettim :p toplamda 111 tl tutuyordu 92 tl ödedim :)))) inşallah rujlar ve toz pudra güzel çıkar :p:teytey:

cnm benim güle güle kullan hepsi çok güzelopuyorumnanaktan.

ya kızın gozlerı benı urkuttu magrentacım
valla bende gözlerinden çok ürktüm kocaman duruoooo
slm kızlar işten ayrılım artık ev hanımıyım

isteyerek sayılır. uzun zamandır zam alamıyoruz bende zam vermiyorsanız çıkışımı verin dedim tazminatımı ve bütün haklarımı alarak ayrıldım bence böyle daha iyi oldu çünkü 13 yıldır aynı yerde çalışıyorum en azından tazminatımı kurtardım diye düşünüyorum şu zaman da iş verenler tazminat ödemekte zorlanıyor biliyorunuz .Hayırlı dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim

mercancım hayırlısı olsun canım haklarını alabilmene sevindim bu zamanda binbir takla atıp vermezlerdi
hakkında hayırlısı böyleymiş o zaman

şu şekilde de hakkını alabiliosun 15 yıl sgortalılık süreni doldurunca bide prim ödeme gün sayısı varmış 3600 gün olması lazım sigortadan kağıt alıp işyerinde verince tazminatı verip çıkarıyolarmış sanırım sadece kıdem tazminatını alabiliosun tam bilmiyorum ama böyle bir şey var :)

100_0948.JPG

Missha bb krem
ayrıntıları bloğumda:
Makyaj Güncem

X