Kızlar esasen niyetim bugün bir şeyler daha almaktı (örn: ruj, far vs) Ama bu sıcakta hiç içimden gelmedi :umursamaz: Gittim, aval aval bakındım geldim. Bu hafta aldıklarımı yükleyeyim...
Max Factor'un yeni çıkan rimeli. Çok memnun kaldım. Ayrıca bir daha Lancome rimele tövbe ettim! Asla almayacağım...
Canım Donutımın şahane tavsiyesi, Chanel Mat Lumiere fondoten...
Max Factor'un simli bronz alıığı. Güzel sayılır...
Nivea Stay On göz kalemi (bronz sedefli yeşil), Flormar göz kalemi (gece mavisi)...
bütün gün AVM gezip tek şey almadım desem inanır mısınız???
ama sizi aldıklarınızı görünce kendim almış gibi seviniyorum...
iyi günlerde kullanın şekerlerim opuyorumnanaktan
ay ınanırım valla,bende aynen bugun dolandım ve elım bos dondum :)))
ay ben buna inanmam işte:roflol: nasıl oldu kız o , sen durmazdın hiçhihoyyyt
lfbrls , kkontess , donut kızlar performansımızda düşüş var, oruca bağlıyorum ben...
ama bayram önce almalı yeni bi şeyler
lfbrls , kkontess , donut kızlar performansımızda düşüş var, oruca bağlıyorum ben...
sen de güle güle kullan balımmopuyorumnanaktan
sağolun canlarımm :kedi:
lfbrls sen de güle güle kullan kuşumm:icecream:
Canım sana da teşekkür ederiiimmmm opuyorumnanaktan
ooo bucadamısın forbes caddesinde gez birazzz :))))buca'dan sevgilerlea.s.
oyyyyyyyyyyyyy bayıldımmmmmmmmmmmmm bende böle arıodum golden rose aldım
DONUTIM bana bu renk ruj önerin var mı??? Çok beğendim aklinialirimsmile
güle güle kullan canım :)
ehhh bunlar yeter canım daha ne alcan iyiki bişi almamışınnnn haftasonu :))Kızlar esasen niyetim bugün bir şeyler daha almaktı (örn: ruj, far vs) Ama bu sıcakta hiç içimden gelmedi :umursamaz: Gittim, aval aval bakındım geldim. Bu hafta aldıklarımı yükleyeyim...
Max Factor'un yeni çıkan rimeli. Çok memnun kaldım. Ayrıca bir daha Lancome rimele tövbe ettim! Asla almayacağım...
Canım Donutımın şahane tavsiyesi, Chanel Mat Lumiere fondoten...
Max Factor'un simli bronz alıığı. Güzel sayılır...
Nivea Stay On göz kalemi (bronz sedefli yeşil), Flormar göz kalemi (gece mavisi)...
kısss küçük kasaba neresiiii ?ben küçük bir kasabada tatildeydim
ondan bıraktım bu işleri çünkü nasıl bi yerse 1 ruj bile satılmıyor :roflol:
kızlar karar verdim sigarayı bırakıyorumbilmiyorumkismile ödül olarakta sigara bütçemi kozmetiğe ayırıyorum zemuszemus evet yapıyorum bunu.sempatiksalakcinni yapmalıyımÇok üzgünüm çoook
hoş gördüm bebemmooo bucadamısın forbes caddesinde gez birazzz :))))
oyyyyyyyyyyyyy bayıldımmmmmmmmmmmmm bende böle arıodum golden rose aldım
güle güle kullan canım :)
ehhh bunlar yeter canım daha ne alcan iyiki bişi almamışınnnn haftasonu :))
kısss küçük kasaba neresiiii ?
vaaaauwwwww çok sevindim canımmmmm kesin karralıyım bırakıcam de ve içmediğin her gün kendine ödül ver canım :) ufaktan sonra büyük ödüllere geçersin :) bir ay sigara içmeyip o parayla toptan alışveriş yap mesela :)))
günaydın bayanlar bende bişiler aldım ama foto çekemedim yarına eklicem inşallah :)
dün bende dolandım dolandım sephoranın önünden geçtim girmeden yola devam ettim sadece mudodan etek aldım :)bayanssulusmile bu arada nine westde benim ayakkabı 75e düşmüş ben 94e almıştım yawwwkaçırmayın kızlar indiirmiiii:kedi:
hoş gördüm bebemm
dün az dolandım forbes'i , bi dükkan kestirdim gösümeaklinialirimsmile
küçük kasaba çandarlı canımm:kedi: