Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

sen de güle güle kullan balımmopuyorumnanaktan

sağolun canlarımm :kedi:
lfbrls sen de güle güle kullan kuşumm:icecream:

bütün gün AVM gezip tek şey almadım desem inanır mısınız???
ama sizi aldıklarınızı görünce kendim almış gibi seviniyorum...
iyi günlerde kullanın şekerlerim opuyorumnanaktan

walla inanırım
ben de gezdim bugün,süper şeyler buldum ama yarın alsancak'a öbür gün de agora ya gideceğim için hiç bi şey alamadım.ya daha güzellerini bulursam diye içim içimi yedi :bbo:

dove un makyaj seti var mıydı ki??? ama güzel görünüyolar

lfbrls , kkontess , donut kızlar performansımızda düşüş var, oruca bağlıyorum ben...
ama bayram önce almalı yeni bi şeyler

ay ben buna inanmam işte:roflol: nasıl oldu kız o , sen durmazdın hiçhihoyyyt

tchiboda indirim vardı,tekstil aldım.O kozmetik sayılmaz ama

lfbrls , kkontess , donut kızlar performansımızda düşüş var, oruca bağlıyorum ben...
ama bayram önce almalı yeni bi şeyler

mumkundur valla,aptal gibi gezıyorum ortalarda mafoldumben

Kızlar cicilerinizi güle güle kullanın alıntı yapmadım yoğunluk olmasın die...
Tospam nie gidiormuş bizi terk ediormuş bilen varmı aranızda...
Dündemi bi uğursuzluk vardı acaba bende sabahtan akşama kadar 3 avm gezdim çöp bile almadım ama donutum sen almadıysan kesin bişi vardır sen ve hiç bişi almamak bağdaşmıorsunuz bilem...kaydirigubbakcemile3

iyiyim donutum sağol napıyım benim cadının okul hazırlıkları başladı anaokuluna başlıyoda :)) malum birde kpss sınavım var ikisi arasında sıkışmış durumdayım ama takip ediyorum sizleri valla bayıldım nars ruja ama bakıp iç geçirmekle kalıyorum :))) 1,5 aydır bişeyde aldıgım yok yogunluktan bi rahatlayım dönüşüm muhteşem olur belkim:)))) hepiniz güle güle kullanın kızlar alıntı yapmayım dedim....

kızlar karar verdim sigarayı bırakıyorumbilmiyorumkismile ödül olarakta sigara bütçemi kozmetiğe ayırıyorum zemuszemus evet yapıyorum bunu.sempatiksalakcinni yapmalıyımÇok üzgünüm çoook

buca'dan sevgilerlea.s.
ooo bucadamısın forbes caddesinde gez birazzz :))))

DONUTIM bana bu renk ruj önerin var mı??? Çok beğendim aklinialirimsmile
oyyyyyyyyyyyyy bayıldımmmmmmmmmmmmm bende böle arıodum golden rose aldım
bunları da bugün aldım.
cecile kalemi çok önermiştiniz bakalım nasılmış :kedi:
diğeri de buğdaylı saç bakım maskesia.s

güle güle kullan canım :)
ehhh bunlar yeter canım daha ne alcan iyiki bişi almamışınnnn haftasonu :))
ben küçük bir kasabada tatildeydim
ondan bıraktım bu işleri çünkü nasıl bi yerse 1 ruj bile satılmıyor :roflol:
kısss küçük kasaba neresiiii ?
kızlar karar verdim sigarayı bırakıyorumbilmiyorumkismile ödül olarakta sigara bütçemi kozmetiğe ayırıyorum zemuszemus evet yapıyorum bunu.sempatiksalakcinni yapmalıyımÇok üzgünüm çoook

vaaaauwwwww çok sevindim canımmmmm kesin karralıyım bırakıcam de ve içmediğin her gün kendine ödül ver canım :) ufaktan sonra büyük ödüllere geçersin :) bir ay sigara içmeyip o parayla toptan alışveriş yap mesela :)))

günaydın bayanlar bende bişiler aldım ama foto çekemedim yarına eklicem inşallah :)
dün bende dolandım dolandım sephoranın önünden geçtim girmeden yola devam ettim sadece mudodan etek aldım :)bayanssulusmile bu arada nine westde benim ayakkabı 75e düşmüş ben 94e almıştım yawww kaçırmayın kızlar indiirmiiii:kedi:

hoş gördüm bebemm
dün az dolandım forbes'i , bi dükkan kestirdim gösümeaklinialirimsmile
küçük kasaba çandarlı canımm:kedi:
yarın gidiyorum nine west e.

hoş gördüm bebemm
dün az dolandım forbes'i , bi dükkan kestirdim gösümeaklinialirimsmile
küçük kasaba çandarlı canımm:kedi:

hımmm gez dolan canım dün bende alsancaktaydım bugün tekrar gidicem loccitaneden krem almaya indirime girmiş yarın gidemem sephorayada yakın gitmemem lazımm çok pis modundayım indiririm valla hepsini hehehe

çandarlı haa süper deniz kum güneş daha ne olsun boşver makyaj malzemesini keyif yap canımmmmmbayanssulusmile:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…