ay evet canım kusura bakma :))) aynen oyle demek ıstedım :)))
saol canım swatchına baktım onu arıom eklicemOooo magrentacım güle güle kullan :)) Rujun rengi de güzele benziyor baya....
magrentacım gule gule kullan cıcılerını,ck lanmıssın :))
bana laf edene bakar mısınız kızlar yaaa,cillop gibi dudaklarıyla bırde bana laf edıyor kaydirigubbakcemile
canım bu ne guzel dudaklar boyleeeeee
ruj bahane dudak sahane :)))))))
aha edıtlıyorum mesajımı,alıntıdır yazmısın,faka bastım tamam kabul,özür :kedi:
slm kızlar işten ayrılım artık ev hanımıyım
isteyerek mi mercancım ?
hayırlısı olsun hadi bakalım
isteyerek sayılır. uzun zamandır zam alamıyoruz bende zam vermiyorsanız çıkışımı verin dedim tazminatımı ve bütün haklarımı alarak ayrıldım bence böyle daha iyi oldu çünkü 13 yıldır aynı yerde çalışıyorum en azından tazminatımı kurtardım diye düşünüyorum şu zaman da iş verenler tazminat ödemekte zorlanıyor biliyorunuz .Hayırlı dilekleriniz içinde çok teşekkür ederimMercancım hayırlısı olsun...
Evet bunlarda az önce benim strawberyden aldıklarım
beni özlediler diye %11indirim göndermişler 31 ağustosa kadarmış bende alıcaklarımın yanına bişiler dağa ekliim dedim bunları aldım birde hediyesi vardı calvin klein rujswatch bulamadım ya far ya da tuj alıcaktım ruju tercih ettim toplamda 111 tl tutuyordu 92 tl ödedim :)))) inşallah rujlar ve toz pudra güzel çıkar :teytey:
valla bende gözlerinden çok ürktüm kocaman duruooooya kızın gozlerı benı urkuttu magrentacım
slm kızlar işten ayrılım artık ev hanımıyım
isteyerek sayılır. uzun zamandır zam alamıyoruz bende zam vermiyorsanız çıkışımı verin dedim tazminatımı ve bütün haklarımı alarak ayrıldım bence böyle daha iyi oldu çünkü 13 yıldır aynı yerde çalışıyorum en azından tazminatımı kurtardım diye düşünüyorum şu zaman da iş verenler tazminat ödemekte zorlanıyor biliyorunuz .Hayırlı dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim