Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
flormar matte serisi 202 :dance:
canım Nars Honolulu Honey veya mac creme de nude derim ben sahsen
Kontesscim Flormar'ı pek sevmesem de tavsiyeni not aldım, bakacağım :) Belli mi olur belki artık sevmeye başlarım :)) Teşekkür ederim canım...
süslüler güle güle kullanın çok değişik şeyler almışsınız şööle bi baktım alıntı yapmadım yoğunluk olmasın die.. hepinize selamlar.
kkontesçim o buğday özlü maske enteresan aktardan mı aldın?
bi de flormarın ruj rengi şeftaliye yakın bi renk çok sevdim , güle güle kullan
Aaa gayet güzel bir ton görünüyor... Canım uğraştırdım seni de, çok teşekkür ediyorum. Bunu da mutlaka deneyeceğim... opuyorumnanaktan
Canım benimmm çok teşekkür ettim opuyorumnanaktan Burada malum MAC yok ( Ama zaten Nars'ın fotodaki rengine bayıldım :) Ona bakayım en iyisi...
hah bordomsuydu canım tamam , ikisini de sipariş ettim , saol canımopuyorumnanaktan
Kızlar esasen niyetim bugün bir şeyler daha almaktı (örn: ruj, far vs) Ama bu sıcakta hiç içimden gelmedi :umursamaz: Gittim, aval aval bakındım geldim. Bu hafta aldıklarımı yükleyeyim...
Max Factor'un yeni çıkan rimeli. Çok memnun kaldım. Ayrıca bir daha Lancome rimele tövbe ettim! Asla almayacağım...
Canım Donutımın şahane tavsiyesi, Chanel Mat Lumiere fondoten...
Max Factor'un simli bronz alıığı. Güzel sayılır...
Nivea Stay On göz kalemi (bronz sedefli yeşil), Flormar göz kalemi (gece mavisi)...
opuyorumnanaktan
aman amann ne ciciler ne cicilerrr,Allah bereketini arttırsın.Gule gule kullan balımm :1hug:
Kızlar esasen niyetim bugün bir şeyler daha almaktı (örn: ruj, far vs) Ama bu sıcakta hiç içimden gelmedi :umursamaz: Gittim, aval aval bakındım geldim. Bu hafta aldıklarımı yükleyeyim...
Max Factor'un yeni çıkan rimeli. Çok memnun kaldım. Ayrıca bir daha Lancome rimele tövbe ettim! Asla almayacağım...
Canım Donutımın şahane tavsiyesi, Chanel Mat Lumiere fondoten...
Max Factor'un simli bronz alıığı. Güzel sayılır...
Nivea Stay On göz kalemi (bronz sedefli yeşil), Flormar göz kalemi (gece mavisi)...
lancome rimele niye tövbe ettin canım yeni ciciclerini güle güle kullan
bütün gün AVM gezip tek şey almadım desem inanır mısınız???
ama sizi aldıklarınızı görünce kendim almış gibi seviniyorum...
iyi günlerde kullanın şekerlerim opuyorumnanaktan