Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
magrentacım selam farların fotolarını yeni gördüm epeydir foruma giremiyorum blogumala ugrastım bu ara birde internette sorun vardı giremedim fazla
hepsi çok hoş mac farın rengi çok güzel gri ile kombin harika olur güle güle kullan tatlım sevgiler

magrentacım selam farların fotolarını yeni gördüm epeydir foruma giremiyorum blogumala ugrastım bu ara birde internette sorun vardı giremedim fazla
hepsi çok hoş mac farın rengi çok güzel gri ile kombin harika olur güle güle kullan tatlım sevgiler

ebrucum çok boşluyosun burayı ama olmuyor böyleee :)

saol canım benim sonunda resimlerini ekledim biraz geç oldu amma idare ediver artık

magrenta,cafelatte,roseangel,betüş hepiniz güle güle kullanın kızlarr:)opuyorumnanaktan
teşekkürler tatlımopuyorumnanaktan

cafem ayakkabılar süper , bu babetleri nasıl giyyorsunuz beliniz ağrımıyormu kaydirigubbakcemile3samshlar çok güzel demi , kutuda başka , sürünce başka , üstüne eyeliner de sür ,rengi daha da değişior zemuszemus

bunları ben aldım , fırçalarım çok yumuş boshayallersmile

1578.jpg

bunları da annem bana almış :asigim:

1611.jpg

canım asıl topuklu giyince ağrıyorkaydirigubbakcemile3
sende güle güle kullan tatlım

lattecim sobeeeeee
sende bendensin valla topuklu giyince allahım kayıyor mahvoluyorum yahhuuu

kaydirigubbakcemile3 sorma yaa resmen ayağım şişiyor bikeresinde yaklaşık 10 cm lik topuklu giyindim üstünde 8-9 saat kalma gafletinde bulundum 2 gün falan ayağımın üstüne basamadımmafoldumben bide nedense benim ayağım her ayakkabıda rahat etmes sorunlular biraz

kaydirigubbakcemile3 sorma yaa resmen ayağım şişiyor bikeresinde yaklaşık 10 cm lik topuklu giyindim üstünde 8-9 saat kalma gafletinde bulundum 2 gün falan ayağımın üstüne basamadımmafoldumben bide nedense benim ayağım her ayakkabıda rahat etmes sorunlular biraz

Lattecim valla al senin ayakları vur benim ayaklara yaa çok seviyorum ama giyemiyorum ayaklarım kopuyo resmen hehehe :)

güle güle kullanın kızlar cicilerinizi minicim merak ettim bende takma kirpiklrtini taktıktan sona anlatırmsın bşrde resim eklermisin bende düşünüyorum almayı ama takabilicekmiyim becerebilicekmşyi diye düşünüyorum=)

2jb1nyo.jpg

bunlarda benim en son aldıklarım
shiseido kuru saçlar için şampuan
bonacure maskem
olay yüz temizleme sütüm
akat saç köpüğüm ( süper bi köpük)

kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın =))

benden watsondan fa duş jeli aldım yanında bonya lifi hediyeydi :)

yine watsondan lip balm ve aseton aldım =)

birde sanırsam bıyık fln almak için bi icat aldım ama henüz kullanmadım bi bilgim yok :) ilginç bişi :KK70:

ve buda hediye osmanlı hamam setiymiş =) çok otantik duruo =))

içinde kese - vücut yağı - vücut tuzu - sabun wr =)

güle güle kullan çikolopçum
o bıyık alma şeysini bazarda gördümdü korkmuştum bu benim üst dudagı alır götürr diyesırnaşık şeysırnaşık şey
watsonun sihirli ruju mu o bende de var çok dogal pembe duruyo bayılıyorum ona:lepi:

güle güle kullan çikolopçum
o bıyık alma şeysini bazarda gördümdü korkmuştum bu benim üst dudagı alır götürr diyesırnaşık şeysırnaşık şey
watsonun sihirli ruju mu o bende de var çok dogal pembe duruyo bayılıyorum ona:lepi:

tsk ederim cnm =)
evt bende gördüm ama alamaya cesaret edememmiştim aldım ama hala kullanmadım :KK70:
evt cnm magic lip balm =) benimde hosuma gitti özellikle kışın ii olur
hihoyyyt

X